EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11176 11177 Pag. urm. »

Ministrul Agriculturii anunta ca Emiratele Arabe vor construi in Romania mai multe fabrici si abatoare

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat joi seara ca Emiratele Arabe Unite vor investi in Romania prin construirea mai multor fabrici si abatoare. In cadrul unei vizite oficiale a delegatiei Guvernului Romaniei in statele respective, s-au pus bazele unor proiecte majore in domeniul zootehnic si al procesarii alimentelor. Potrivit declaratiilor ministrului, printre proiectele convenite se […]The post Ministrul Agriculturii anunta ca Emiratele Arabe vor construi in Romania mai... ...continuare.

Ministrul de Finante al Frantei lanseaza o lege ferma impotriva shrinkflationului: Este o jupuire! Ii vom pune capat!

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Ministerul de Finante din Franta a anuntat vineri o noua masura legislativa menita sa ofere transparenta consumatorilor in fata fenomenului „shrinkflation”. Retailerii francezi vor fi obligati sa notifice cumparatorii in legatura cu reducerea dimensiunii produselor fara o corespunzatoare reducere a preturilor, incepand cu luna iulie. Aceasta decizie vine in contextul in care inflatia ridicata afecteaza […]The post Ministrul de Finante al Frantei lanseaza o lege ferma... ...continuare.

Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta In disperarea pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, baronul PNL Iulian Dumitrescu, prin omul sau de incredere, Dumitru Tudone, a marit in aceasta saptamana potul sustinerii din bani publici pentru primarii PNL de la 4.000.000  la  5.500.000 de euro, dar aranjamentul sau a fost dejucat de prefectul de Prahova, in instanta. […]The post Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu?

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu? Spatiul public autohton a fost dominat pana la suprasaturatie de ceea ce putem deja numi Dilema Cirstoiu. S-a glosat pana la refuz pe tema acestei candidaturi. Intre timp, domnul Ciolacu a vizitat Emiratele Arabe Unite, de unde s-a intors cu promisiuni de miliarde. S-a deschis si intervalul de depunere oficiala a candidaturilor pentru locale si […]The post Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne, mintea de apoi!

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne, mintea de apoi! Primarul sectorului 5 din Capitala, Cristian Popescu Piedone, afirma ca liberalii au incercat sa influenteze alegerile pentru a mentine primaria Bucurestiului in mainile lui Nicusor Dan, ignorandu-l pe candidatul oficial. Intr-o interventie televizata la Antena 3, Cristian Popescu Piedone, reprezentant al Partidului Unitatii si Solidaritatii (PUSL), a adus acuzatii serioase impotriva Partidului National Liberal (PNL), […]The post Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne,... ...continuare.

Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion Palau

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion Palau Echipajul ARSVOM se deplaseaza in conditii meteo nefavorabile pentru a prelua un marinar cu simptome de afectiuni cardiace de pe nava „Sea Horizon”. Intr-o interventie contracronometru, Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) a mobilizat echipajul navei SAR Apollo pentru a interveni in zona Sulina, sambata dimineata, in scopul preluarii unui marinar […]The post Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion... ...continuare.

Accesibilitate pentru toti in institutiile publice. Nevazatorilor li s-a acceptat, pana acum, o "asistenta vie"

publicat 2024-04-20 10:15:12 (ProTV)
Accesibilitate pentru toti in institutiile publice. Nevazatorilor li s-a acceptat, pana acum, o asistenta vie Mai bine mai târziu decât niciodata, statul s-a gândit si la românii cu dizabilitati. ...continuare.

Valul de frig nu a speriat petrecaretii. Centrul vechi, plin cu turisti straini si romani pusi pe distractie

publicat 2024-04-20 10:15:12 (ProTV)
Valul de frig nu a speriat petrecaretii. Centrul vechi, plin cu turisti straini si romani pusi pe distractie Valul de aer rece nu a golit terasele. Dimpotriva! În centrul vechi al Capitalei, au fost pline vineri seara. Odata ce se apropie weekend-ul, e greu sa mai gasesti un loc liber la mese. Petrecaretii au întins distractia pâna târziu, dupa miezul noptii. ...continuare.

"Departamentul Poetilor Torturati". Taylor Swift a dat lovitura cu noile albume

publicat 2024-04-20 10:15:12 (ProTV)
Departamentul Poetilor Torturati. Taylor Swift a dat lovitura cu noile albume Bucurie mare pentru fanii cântaretei americane Taylor Swift. Artista a lansat cel de-al 11-lea album de studio, intitulat „Departamentul Poetilor Torturati”.   ...continuare.

Motivul pentru care printul Harry nu ar avea voie, teoretic, sa aiba cetatenie americana. Cum a reusit sa o obtina

publicat 2024-04-20 10:15:12 (ProTV)
Motivul pentru care printul Harry nu ar avea voie, teoretic, sa aiba cetatenie americana. Cum a reusit sa o obtina Printul Harry se îndeparteaza tot mai mult de familia regala si de tara lui natala.    ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11176 11177 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.