EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11482 11483 Pag. urm. »

Accesul in Pasajul Piata Presei Libere, restrictionat pana joi dimineata. Metrorex anunta lucrari la Magistrala 6

publicat 2024-04-23 18:15:09 (Libertatea)
Compania Metrorex anunta ca, incepand de marti seara pana joi dimineata, se restrictioneaza accesul in Pasajul Piata Presei Libere, pentru unele lucrari la Magistrala 6. Pe carosabilul din afara pasajului, traficul nu va fi restrictionat si nici deviat, relateaza News.ro. „Metrorex informeaza ca accesul in Pasajul Piata Presei Libere va fi restrictionat incepand din aceasta […] ...continuare.

Un belgian condamnat pentru ca a condus in mod repetat in stare de ebrietate a fost achitat deoarece corpul sau produce in mod natural alcool

publicat 2024-04-23 18:15:09 (Libertatea)
Belgianul in varsta de 40 de ani a fost achitat in prima instanta dupa ce a dovedit ca sufera de un sindrom foarte rar de „autofermentatie” alcoolica, relateaza AFP, citata de News.ro. Barbatul a fost depistat la volanul masinii sale, la un control in aprilie 2022, cu o alcoolemie de 0,91 miligrame pe litrul de aer […] ...continuare.

Cinci oameni, inclusiv o fetita de sapte ani, au murit in timp ce incercau sa traverseze Canalul Manecii, pe o ambarcatiune plina cu migranti

publicat 2024-04-23 18:15:09 (Libertatea)
Cinci migranti, inclusiv un copil, au murit marti, 23 aprilie, in incercarea de a traversa Canalul Manecii, dinspre Franta spre Marea Britanie, intr-o ambarcatiune supraaglomerata, la doar cateva ore dupa ce Marea Britanie a adoptat un proiect de lege care prevede deportarea solicitantilor de azil in Rwanda, intr-o masura menita sa descurajeze astfel de tentative […] ...continuare.

Perchezitii la aeroportul din Chisinau. Curierii fugarului Ilan Sor au adus peste un milion de euro de la Moscova intr-o singura zi

publicat 2024-04-23 18:15:09 (Libertatea)
Structurile de aplicare a legii in Republica Moldova au efectuat peste 150 de perchezitii in noaptea de luni spre marti, cea mai mare parte pe aeroportul din Chisinau, dupa ce au primit informatii ca mai multe persoane care au participat la Moscova la crearea blocului „Victoria/Pobeda” urmau sa se intoarca acasa cu sume de bani […] ...continuare.

Romania, condamnata la CEDO dupa ce a rejudecat si achitat doi militari condamnati initial pentru participarea la Holocaust

publicat 2024-04-23 18:15:09 (Libertatea)
Doi supravietuitori ai Holocaustului au obtinut marti o condamnare a Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) cu privire la faptul ca a rejudecat si achitat, in anii ’90, doi militari condamnati initial cu privire la participarea acestora la Holocaust, informeaza News.ro, care preia AFP. Romania urmeaza sa le plateasca cheltuieli si costuri in […] ...continuare.

Noua axa a investitiilor strategice construita de premierul Marcel Ciolacu

publicat 2024-04-23 18:15:08 (Libertatea)
Diplomatia economica ocupa un loc important in agenda premierului Marcel Ciolacu. De la preluarea mandatului de prim-ministru majoritatea vizitelor sale oficiale si a intrevederilor bilaterale programate s-au axat mai ales pe componenta atragerii de investitii straine majore in Romania.  Am avut anul trecut cifre record la volumul comertului dintre Romania si Germania, asta in conditiile […] ...continuare.

Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre: Romania, pilon de stabilitate la nivel regional

publicat 2024-04-23 18:15:08 (Jurnalul-National)
Romania este si va continua sa fie un aliat activ si implicat in consolidarea posturii de descurajare si aparare pe Flancul Estic al NATO si un pilon de stabilitate la nivel regional si euroatlantic, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. ...continuare.

Cel dintai battle de la Chefi la cutite, castigat de echipa lui Chef Richard Abou Zaki. Confruntare tensionata diseara: primele doua amulete ale sezonului, lansate in joc

publicat 2024-04-23 18:15:08 (Jurnalul-National)
Battle-ul care a deschis seria confruntarilor culinare ale sezonului 13 Chefi la cutite a fost castigat aseara de echipa lui Chef Richard Abou Zaki. Victoria savurata din plin a venit dupa o proba la care echipele au avut de preparat farfurii cu 13 ingrediente. Diseara, misiunea competitorilor se complica: provocarea lansata de Irina are ca tema tot numarul 13, dar in joc apar si primele amulete ale sezonului! ...continuare.

Decizia CSM in cazul judecatoarei din dosarul tragediei de la 2 Mai: Un test important pentru increderea in Justitia din Romania

publicat 2024-04-23 18:15:08 (Jurnalul-National)
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) are pe masa o decizie foarte importanta, evaluand propunerea de excludere a judecatoarei Ancuta Popoviciu din magistratura. ...continuare.

Romania a devenit un exportator net de electricitate

publicat 2024-04-23 18:15:08 (Income-Magazine)
Romania a devenit, din nou, un exportator net de electricitate, ceea ce e un lucru bun pentru stabilitatea si securitatea zonei, dar si pentru dezvoltarea consumului in tara, atat industrial, cat si casnic, a declarat, marti, Dan-Dragos Dragan, secretar de stat in Ministerul Energiei, la cea de-a X-a editie a conferintei „Romania – Strategia dezvoltarii”. […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11482 11483 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.