EMAG

Economist-sef al Raiffeisen Bank: Doar din legea pensiilor avem un efort suplimentar pe buget de 5% din PIB

publicat 2019-11-03 16:00:11 (Mediafax)

Economist-sef al Raiffeisen Bank: Doar din legea pensiilor avem un efort suplimentar pe buget de 5% din PIB Noua lege a pensiilor aduce in anii urmatori o crestere a efortului bugetar totalizat cu pensiile de la 9% din PIB la 14% pana la orizontul anului 2022, a afirmat duminica Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank, intr-o emisiune Digi24.

Alte stiri de la Mediafax:

Ludovic Orban: Deficitul comercial duce la erodarea leului in raport cu euro. Premierul spune cum poate fi oprit procesul
Orban, ironie catre Daniel Suciu: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere. Ar trebui sa se ascunda prin munti
Romania a avut a saptea cea mai agresiva crestere a pretului benzinei din UE
Dezbaterea organizata marti de PNL pentru Iohannis, una cu multe conditii si cu intrebari din partea a 8-9 oameni. Jurnalistii, chemati doar sa stea in sala
Tragedie in Franta: O adolescenta a murit, in urma prabusirii unui pod. Mama ei, salvata in ultima clipa - FOTO, VIDEO
Un barbat din Arges a fost impuscat de politisti dupa ce i-a amenintat cu un cutit
Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca politistii si-au facut legi favorabile: Daca au trecut 6 luni de la fapta, se claseaza
Germania indeamna Iranul sa respecte dreptul la organizarea de proteste
BREAKING Doi copii si mama unuia dintre ei au murit la Timisoara, dupa o deratizare in bloc. Alte trei persoane sunt internate la spital
Viorica Dancila si-a modificat numele pe Facebook. Ce adaugire a facut presedintele PSD
Cea mai mare economie din Europa isi va majora cheltuielile pentru Aparare pentru a se apropia de obiectivul NATO
Nationala Romaniei, sustinuta de peste 12.000 de fani la meciul cu Spania, de la Madrid
Airbus castiga un acord de 16 miliarde de dolari din partea Emirates, pentru 50 de aeronave
Procesele intentate lui Michael Jackson pentru abuzuri sexuale ar putea fi reluate
Procesele intentate lui Michael Jackson pentru abuzuri sexuale ar putea fi reluate. Robson si Safechuck, acuzatorii lui, au facut apel

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com



© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.