EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11173 11174 Pag. urm. »

Tesla recheama 3.878 de vehicule Cybertruck, pentru a repara pedala de acceleratie care s-ar putea desprinde

publicat 2024-04-20 10:00:11 (Money.ro)
Tesla recheama 3.878 de vehicule Cybertruck, pentru a repara pedala de acceleratie care s-ar putea desprinde Blocarea pedalei de acceleratie ar putea determina vehiculul sa accelereze neintentionat, crescand riscul unui accident, a declarat autoritatea de reglementare a sigurantei auto intr-o notificare.Tesla a inceput livrarile camionului sau electric Cybertruck la sfarsitul anului trecut, dupa o intarziere de doi ani din cauza problemelor de productie si a constrangerilor de aprovizionare cu baterii.Actiunile companiei au scazut vineri cu aproape 3% continuand seria de pierderi consemnata oe... ...continuare.

Lucrarile pe Bulevardul Ghencea, la final. Promisiuni pentru trafic pe patru benzi

publicat 2024-04-20 10:00:10 (Mediafax)
Lucrarile pe Bulevardul Ghencea, la final. Promisiuni pentru trafic pe patru benzi "Ne apropiem de final cu lucrarile pe Bulevardul Ghencea, pe tronsonul dintre str. Brasov si terminalul tramvaiului 41. La inceputul acestei veri se va circula pe patru benzi in aceasta zona", a anuntat primar Capitalei. ...continuare.

Locuitori ai Insulelor Canare ies la protest. Oamenii cer limitarea numarului de turisti

publicat 2024-04-20 10:00:10 (Mediafax)
Locuitori ai Insulelor Canare ies la protest. Oamenii cer limitarea numarului de turisti Motivul principal al nemultumirii este impactul negativ al turismului asupra resurselor naturale si a pietei imobiliare. Localnicii se confrunta cu preturi exorbitante la chirii si lipsa locuintelor accesibile, in timp ce insulele se lupta cu o criza a apei din cauza cererii tot mai mari din partea turistilor, relateaza The Guardian. ...continuare.

Alexandru Ciucu, prima reactie dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Si Alina Sorescu a rabufnit: "Faptele si imaginile vorbesc de la sine"

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Libertatea)
Alexandru Ciucu, prima reactie dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Si Alina Sorescu a rabufnit: Faptele si imaginile vorbesc de la sine Dupa ce s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar fi avut o amanta pe care ar fi tinut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reactie. Si Alina Sorescu, inca sotia sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situatie. Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins cand […] ...continuare.

Cine sunt tinerii din Corul Regal care au primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos. "Ati facut ceva ce oricum mintea mea nu percepea" | VIDEO

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Libertatea)
Cine sunt tinerii din Corul Regal care au primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos. Ati facut ceva ce oricum mintea mea nu percepea | VIDEO Editia „Romanii au talent” de vineri, 19 aprilie, a venit cu momente unice, iar unul dintre ele a fost Corul Regal, care a primit un Golden Buzz din partea lui Smiley si a lui Pavel Bartos, prezentatorii show-ului de la PRO TV. Corul Regal s-a infiintat in anul 2012 din dorinta unui grup de studenti […] ...continuare.

Un judecator din Italia inchide dupa sapte ani dosarul impotriva ONG-urilor de salvare a migrantilor din Marea Mediterana

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Libertatea)
Un judecator din Italia inchide dupa sapte ani dosarul impotriva ONG-urilor de salvare a migrantilor din Marea Mediterana Un judecator de camera preliminara din Trapani, Sicilia, a dat dreptate, vineri, la trei organizatii caritabile de salvare pe mare a migrantilor, care au fost acuzate de incurajarea imigratiei ilegale in complicitate cu traficantii de fiinte umane, anuland un dosar deschis in urma cu mai bine de sapte ani, relateaza Reuters. Judecatorul a anuntat ca […] ...continuare.

Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde se desfasura procesul lui Donald Trump a murit. Cine era si care ar fi motivul din spatele gestului tragic

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Libertatea)
Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde se desfasura procesul lui Donald Trump a murit. Cine era si care ar fi motivul din spatele gestului tragic Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului din New York unde se desfasoara procesul istoric al lui Donald Trump a murit vineri seara, la cateva ore de la incident, a declarat pentru CNN un inalt oficial al politiei. Politia din New York l-a identificat pe barbat drept Maxwell Azzarello, in varsta de 37 de […] ...continuare.

Povestea crimelor "Babes in the Wood". Dupa 35 de ani, politia britanica si-a cerut scuze pentru ancheta eronata: "Mai sunt multe raspunsuri de cautat"

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Libertatea)
Povestea crimelor Babes in the Wood. Dupa 35 de ani, politia britanica si-a cerut scuze pentru ancheta eronata: Mai sunt multe raspunsuri de cautat Asasinarea a doua eleve, care au fost agresate sexual si strangulate intr-o padure din Brighton de un pedofil, in 1986, a devenit una dintre cele mai controversate anchete din Marea Britanie. Din cauza unor deficiente in ancheta politiei, adevaratul ucigas a fost arestat abia in 2018, relateaza Sky News. In anul 2009, tatal uneia dintre […] ...continuare.

5 zodii care ies in evidenta prin frumusetea lor uluitoare

publicat 2024-04-20 10:00:09 (Jurnalul-National)
5 zodii care ies in evidenta prin frumusetea lor uluitoare Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni par pur si simplu sa straluceasca? Astrologia ar putea avea raspunsul! Anumite zodii sunt adesea remarcate pentru frumusetea lor fascinanta. ...continuare.

Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihaila si Nedelcearu in duelul romanilor din Serie B

publicat 2024-04-20 10:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
In Palermo - Parma (0-0), din Serie B, Ionut Nedelcearu a castigat duelul direct cu Dennis Man, dar cea mai mare nota a primit-o portarul lui Palermo, ex-craioveanul Mirko Pigliacelli: 6,5. Vali Mihaila a avut o zi slaba.Parma a plecat cu un punct, vineri seara, de la Palermo (0-0), dar n-a fost seara romanilor. A celor de la Parma, Dennis Man si Valentin Mihaila, cu siguranta nu. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11173 11174 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.