EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11431 11432 Pag. urm. »

Un bucatar autodidact din Buzau, nominalizarea surpriza pentru premiul "Chef of the Year" in Romania

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Adevarul)
Buzoianca Juranda Kirschner, bucatar autodidact si coproprietara unui conac boieresc din zona Vulcanilor Noroiosi, alaturi de sotul ei, neamtul Thorsten Kirschner, a fost nominalizata pentru premiul "Chef of the Year". Concureaza cu bucatari renumiti din statiuni si hoteluri de cinci stele din tara ...continuare.

Prosumatorii cer eliminarea obligativitatii instalarii celui de-al doilea contor

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Adevarul)
Prosumatorii cer eliminarea obligativitatii instalarii celui de-al doilea contor ale caror costuri, estimate la 100 milioane de euro, vor fi suportate de toti consumatorii si prosumatorii din Romania. ...continuare.

Doliu in sport: a murit Florin Oprea

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Adevarul)
O veste trista a fost confirmata de clubul Universitatea Craiova. ...continuare.

Urs filmat in centrul unui sat din Maramures. Autoritatile recomanda precautie VIDEO

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Adevarul)
Imagini spectaculoase au fost surprinse in dimineata de marti, 23 aprilie 2024, in localitatea Moisei din Maramures. Un urs alergand pe sosea in fata unei masini a facut deliciul internautilor. Animalul s-a refugiat apoi intr-o zona impadurita. ...continuare.

Djokovici, ales sportivul anului la Gala Premiilor Laureus. Sarbul, intr-o companie selecta

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Adevarul)
Legendarul sportiv a trecut inca o distinctie in palmaresul sau stelar. ...continuare.

Paradise Papers: Afacerea fermei piscicole din Romania pe un lac secat de 2 ani. Prejudiciu de milioane de euro

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Paradise Papers: Afacerea fermei piscicole din Romania pe un lac secat de 2 ani. Prejudiciu de milioane de euro Un scandal de proportii a izbucnit in urma dezvaluirii Puterea.ro prin care sesizam faptul ca Lacul Amara, unul dintre cele mai pretioase ecosisteme din Romania, a fost implicat intr-un lant de evenimente dubioase si tranzactii financiare opace. Potrivit informatiilor dezvaluite, Lacul Amara a cazut in mainile unor persoane  controversate, implicate in Paradise Papers. Initial, lacul […]The post Paradise Papers: Afacerea fermei piscicole din Romania pe un lac secat de 2 ani. Prejudiciu... ...continuare.

Fina lui Iulian Dumitrescu, candidata USR la Primaria Calarasi

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Fina lui Iulian Dumitrescu, candidata USR la Primaria Calarasi Printre cei care si-au anuntat candidatura la Primaria Calarasi se numara si o apropiata a baronului PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, dar candideaza din partea USR. Presedinta organizatiei judetene USR Calarasi- Amelia Giurcan, si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului resedinta de judet. Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca […]The post Fina lui Iulian Dumitrescu, candidata USR la Primaria Calarasi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Armata vrea soldati, dar nu prea are de unde alege!

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Armata vrea soldati, dar nu prea are de unde alege! Statul Major al Apararii a analizat, in lunile februarie, martie si aprilie, desfasurarea primei serii de recrutare-selectie a soldatilor profesionisti in Armata Romaniei din acest an. Rezultatele nu sunt chiar incurajatoare. Armata a derulat campania de  recrutare si selectie in toate cele 41 de judete ale tarii si in municipiul Bucuresti. Pentru cele 5.093 locuri […]The post Armata vrea soldati, dar nu prea are de unde alege! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone, dupa "mazilirea" lui Cirstoiu: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan!"

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Piedone, dupa mazilirea lui Cirstoiu: Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan! Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, reactioneaza dupa ce Coalitia PSD – PNL si-a retras sprijinul pentru medicul Catalin Cirstoiu si merge mai departe cu candidati separati la PMB: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan!". Piedone spune ca "mazilirea" doctorului Carstoiu este […]The post Piedone, dupa "mazilirea" lui Cirstoiu: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin... ...continuare.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol Astazi, presedintele Klaus Iohannis a fost primit de omologul sau sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential. Intalnirea are loc in cadrul vizitei oficiale de trei zile, pe care Presedintele Romaniei o face in Coreea de Sud. Discutiile dintre Klaus Iohannis si omologul sau vizeaza teme privind consolidarea Parteneriatului Strategic, cooperarea politico-diplomatica si in domeniul apararii, […]The post Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol appeared... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11431 11432 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.