EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11520 11521 Pag. urm. »

Apelul in disputa dintre Adidas si Nike a inceput in Germania

publicat 2024-04-24 02:30:02 (Adevarul)
Apelul in disputa dintre Adidas si Nike a inceput in Germania Adidas acuza Nike de incalcarea drepturilor de autor din cauza faptului ca marca americana a folosit trei dungi paralele in designul pantalonilor de sport. ...continuare.

Schimbare importanta pe piata muncii: Categoriile de activitati care nu necesita contract | Anuntul Ministerului Muncii

publicat 2024-04-24 02:15:02 (Antena3)
Schimbare importanta pe piata muncii: Categoriile de activitati care nu necesita contract |  Anuntul Ministerului Muncii Ministerul Muncii anunta o noutate importanta care permite romanilor sa castige mai multi bani fara prea multe complicatii birocratice. ...continuare.

Politia armeana retine participantii la miting impotriva delimitarii granitei cu Azerbaidjan VIDEO

publicat 2024-04-24 02:15:02 (Adevarul)
Politia armeana retine participantii la miting impotriva delimitarii granitei cu Azerbaidjan VIDEO Presa locala relateaza ca peste 20 de persoane au fost retinute si duse intr-o directie necunoscuta. ...continuare.

In Grecia, 67 de persoane au fost arestate pentru participare la o organizatie criminala

publicat 2024-04-24 02:00:02 (Adevarul)
In Grecia, 67 de persoane au fost arestate pentru participare la o organizatie criminala Acestea sunt acuzate de un atac organizat in decembrie 2023 asupra politiei care actiona impotriva tulburarilor din apropiere de stadionul Melina Mercury din Atena si care au dus la moartea unui ofiter de politie. ...continuare.

Varza kale, putine calorii si multi nutrienti valorosi

publicat 2024-04-24 01:00:12 (Puterea)
Varza kale, putine calorii si multi nutrienti valorosi Varza kale, inrudita cu celelalte crucifere, conopida, broccoli etc., este apreciata pentru continutul redus de calorii, dar bogat in nutrienti valorosi, cu efecte antioxidante, anticancerigene si antiinflamatoare. Super aliment Varza kale contine aproximativ 45 de tipuri de antioxidanti, printre care flavonoide si carotenoide, dar si omega-3, vitaminele K, A, E, C, fier, magneziu, potasiu, cupru, […]The post Varza kale, putine calorii si multi nutrienti valorosi appeared first on... ...continuare.

Emotie si dramatism in concertul de ARII CELEBRE sustinut de tenorul Stefan von Korch, baritonul Lucian Petrean si pianistul Alexandru Petrovici la Sala Dalles

publicat 2024-04-24 01:00:07 (Jurnalul-National)
Emotie si dramatism in concertul de ARII CELEBRE sustinut de tenorul Stefan von Korch, baritonul Lucian Petrean si pianistul Alexandru Petrovici la Sala Dalles Emotia a fost cuvantul cheie pentru concertul de Arii celebre, pe care tenorul Stefan von Korch, baritonul Lucian Petrean si pianistul Alexandru Petrovici l-au daruit celor prezenti pe 19 Aprilie la Sala Dalles. ...continuare.

Olivier Giroud a semnat un contract in SUA cu LAFC

publicat 2024-04-24 00:30:07 (Jurnalul-National)
Olivier Giroud a semnat un contract in SUA cu LAFC Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat in transferuri, a anuntat marti ca starul nationalei Frantei si al lui Milan, Olivier Giroud, a semnat un contract pana in decembrie 2025 cu americanii de la LAFC. ...continuare.

Iasi te inspira! Un proiect ZF/BT. Atelier Poteca, un centru in care se desfasoara cursuri de pictura si ceramica, vrea sa treaca granitele Iasiului si sa francizeze conceptul

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Iasi te inspira! Un proiect ZF/BT. Atelier Poteca, un centru in care se desfasoara cursuri de pictura si ceramica, vrea sa treaca granitele Iasiului si sa francizeze conceptul Un grup de pictori pasionati de portretele facute la comanda s-a "aliat" in urma cu aproximativ cinci ani pentru a deschide in Iasi Atelier Poteca, un loc in care ii invata pe amatorii de pictura ca talentul nu este indispensabil in munca de creatie. ...continuare.

CEO Strategy, un proiect Ziarul Financiar si ING Bank. Razvan Marinescu, CEO, KLG Europe Logistics: Ultimii ani au fost ca un roller coaster continuu in care au aparut diverse scenarii. Sentimentul acum este ca nu mai traim intr-o piata in care ne calculam tarifele plecand de la costuri la care mai adaugam o marja

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
CEO Strategy, un proiect Ziarul Financiar si ING Bank. Razvan Marinescu, CEO, KLG Europe Logistics: Ultimii ani au fost ca un roller coaster continuu in care au aparut diverse scenarii. Sentimentul acum este ca nu mai traim intr-o piata in care ne calculam tarifele plecand de la costuri la care mai adaugam o marja Ultimii ani pentru piata de logis­tica a fost ca un roller coaster conti­nuu in care au aparut diverse scenarii, iar acum sentimentul este ca piata nu isi mai calculeaza tarifele plecand de la costuri la care se mai adauga o marja, a spus Razvan Marinescu, CEO, KLG Europe Logistics, in cadrul emisiunii CEO Strategy, un proiect realizat de Ziarul Financiar in parteneriat cu ING Bank. ...continuare.

Beijingul le cere chinezilor sa-si dea masinile si frigiderele vechi pe altele noi "made in China". Planul ar putea calma supararea Occidentului privitoare la supracapacitatea sa de productie

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Beijingul le cere chinezilor sa-si dea masinile si frigiderele vechi pe altele noi made in China. Planul ar putea calma supararea Occidentului privitoare la supracapacitatea sa de productie Autor: Catalina Apostoiu Industria chinezeasca a vehicu­lelor electrice, aflata in centrul tensiu­nilor comerciale in crestere cu SUA si Europa, este pe cale sa primeasca un impuls puternic din partea celei mai recente initiative a Beijingului de accelerare a cresterii economice, scrie Bloomberg. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11520 11521 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.