EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11549 11550 Pag. urm. »

Presedintele Finlandei: cel mai bun mod de a evita razboiul este ,,sa vorbim mai putin si sa ne pregatim mai mult"

publicat 2024-04-24 11:30:11 (Mediafax)
Suedia si Finlanda, ultimele tari care au aderat la Alianta Nord-Atlantica, au un rol important de jucat in a contribui la pace si in a atenua retorica razboiului, pregatindu-se in acelasi timp pentru acesta, a declarat marti, la Stockholm, presedintele finlandez Alexander Stubb. ...continuare.

Comisia Europeana a inceput o ancheta privind piata dispozitivelor medicale din China

publicat 2024-04-24 11:30:11 (Mediafax)
Comisia Europeana a inceput miercuri o investigatie privind achizitiile publice chineze de dispozitive medicale pentru a determina daca furnizorilor europeni li s-a acordat un acces echitabil, potrivit Jurnalului oficial al UE. ...continuare.

Reactia Elenei Merisoreanu dupa ce s-au facut speculatii cu privire la pensia pe care o primeste. Unde s-au dus cei mai multi bani. "Ar fi culmea"

publicat 2024-04-24 11:30:09 (Libertatea)
Elena Merisoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara. De-a lungul timpului s-a comentat pe tema pensiei pe care o primeste interpreta luna de luna, multi considerand ca suma este mare. Pensiile artistilor au fost adesea un subiect de discutie asa ca dupa ultimele discutii si speculatii, Elena Merisoreanu vorbeste deschis. Artista […] ...continuare.

Oua umplute cu ton. Retete delicioase de aperitive rapide

publicat 2024-04-24 11:30:09 (Libertatea)
Oua umplute cu ton pot fi preparate atat pentru mesele festive, dar si in oricare alta zi in care ne dorim un aperitiv rapid, aspectuos si gustos. Ouale umplute cu ton sunt usor de preparat si, in functie de preferinte, le putem face cu o mare varietate de ingrediente. In plus, retetele de oua umplute […] ...continuare.

Trei rapoarte de activitate care nu mai folosesc la nimic. Politicienii stiu de ce… 

publicat 2024-04-24 11:30:09 (Libertatea)
In prima jumatate a lunii aprilie, trei institutii importante din audiovizualul romanesc – Consiliul National al Audiovizualului (CNA), Societatea Romana de Televiziune (SRTV) si Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) – si-au depus rapoartele de activitate pentru anul 2023 la Parlament. Conform legislatiei, rapoartele pentru anul anterior se depun pana pe 15 aprilie al anului in […] ...continuare.

Ce s-a intamplat in sala de judecata intre Cristina Cioran si Alex Dobrescu: "A incercat sa ma intimideze". Ordinul de restrictie a fost prelungit

publicat 2024-04-24 11:30:09 (Libertatea)
Cristina Cioran a facut primele declaratii despre intrevederea pe care a avut-o ieri la tribunal cu Alex Dobrescu, fostul ei sot si tatal fiicei sale. A obtinut prelungirea ordinului de protectie, el nu se poate apropia de vedeta si de fetita lor. In urma cu cateva saptamani, Cristina Cioran a cerut un ordin de protectie […] ...continuare.

Un cunoscut actor din Oradea, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol. Barbatul sustine ca "totul a fost consimtit"

publicat 2024-04-24 11:30:09 (Libertatea)
Andrian Locovei, un cunoscut actor de la Teatrul Regina Maria din Oradea, a fost condamnat luni, 22 aprilie, de Judecatoria Oradea la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a violat o actrita, dupa o petrecere. Decizia nu este definitiva, transmite Ebihoreanul. Pe langa sentinta, instanta a dispus ca […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11549 11550 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.