EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11533 11534 Pag. urm. »

Rezervarile pentru minivacanta de Pasti sunt sub asteptarile hotelierilor. Cererea ar putea sa creasca pe ultima suta de metri si in functie de starea vremii. "Rezervarile last minute pot inclina balanta"

publicat 2024-04-24 09:00:17 (Ziarul-Financiar)
Rezervarile pentru minivacanta de Pasti sunt sub asteptarile hotelierilor. Cererea ar putea sa creasca pe ultima suta de metri si in functie de starea vremii. Rezervarile last minute pot inclina balanta Anul acesta, turistii isi vor petrece vacanta de Pasti la preturi mai mari fata de anul trecut, astfel ca bugetul alocat este in crestere. Potrivit unui studiu realizat de agentia de turism Bibi Touring, preturile cazarilor s-au majorat, in medie, cu circa 17% pentru perioada minivacantei de Pasti fata de anul anterior. ...continuare.

Declinul unei Coalitii: starea de ridicol absolut

publicat 2024-04-24 09:00:11 (Puterea)
Declinul unei Coalitii: starea de ridicol absolut La finalul unor dezbateri care au durat 16 ore, Coalitia a renuntat la ideea de candidat comun pentru Primaria Generala a Capitalei. S-a decis un salt inapoi in timp, la situatia de acum o luna. Si s-a revenit la candidaturi separate. Firea pentru PSD. Burduja pentru PNL. Retragerea lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria […]The post Declinul unei Coalitii: starea de ridicol absolut appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drumul banilor dubiosi in paradisul fiscal din Cipru! Politicienii si afaceristii romani au profitat de lipsa de implicare a BNR

publicat 2024-04-24 09:00:11 (Puterea)
Drumul banilor dubiosi in paradisul fiscal din Cipru! Politicienii si afaceristii romani au profitat de lipsa de implicare a BNR Politicieni si oameni de afaceri romani dar si afaceristi straini cu business-uri in tara noastra au transferat prin fosta Bank of Cyprus bani in paradisul fiscal din Cipru.   Politiceni precum Eugen Uricec, fost parlamentarĀ  PDL, Catalin Beciu, fost la ALDE si trecut la PNL, si oameni de afaceri de talia lui Bobby Paunescu, Emil […]The post Drumul banilor dubiosi in paradisul fiscal din Cipru! Politicienii si afaceristii romani au profitat de lipsa de implicare a BNR appeared... ...continuare.

Proiect: Nota de la BAC poate fi marita, cel putin la o materie

publicat 2024-04-24 09:00:11 (Puterea)
Proiect: Nota de la BAC poate fi marita, cel putin la o materie Potrivit unui proiect aflat in dezbaterea Senatului, absolventii de liceu s-ar putea inscrie la urmatoarele sesiuni ale Bacalaureatului pentru a obtine o nota mai mare cel putin la una dintre materii. Proiectul de modificare a Legii invatamantului preuniversitarprevede ca pe Diploma de Bacalaureat sa se regaseasca nota obtinuta la reexaminare. Ce prevede proiectul Astfel, conform […]The post Proiect: Nota de la BAC poate fi marita, cel putin la o materie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone catre politicienii "hulpavi si aroganti": "Ati amanetat Capitala pentru interesele voastre meschine"

publicat 2024-04-24 09:00:11 (Puterea)
Piedone catre politicienii hulpavi si aroganti: Ati amanetat Capitala pentru interesele voastre meschine Cristian Popescu Piedone, principalul candidat la Primaria Capitalei, promite ca va avea grija de Bucuresti si de toti cetatenii pe care politicienii ii "batjocoresc fara mila!" "Turbati dupa caftan, v-ati pierdut infatisarea de oameni! Ati uitat de oamenii nedreptatiti si mintiti de Nicusor Dan si ati amanetat Bucurestiul pentru interesele voastre meschine!", le reproseaza Piedone […]The post Piedone catre politicienii "hulpavi si aroganti": "Ati amanetat Capitala pentru interesele... ...continuare.

Se construieste cel mai mare mall din Romania. Unde va fi inaugurat

publicat 2024-04-24 09:00:11 (ProTV)
Se construieste cel mai mare mall din Romania. Unde va fi inaugurat Titlul de cel mai mare mall din România, detinut în prezent de centrul comercial AFI Cotroceni, va fi revendicat de un alt magazin.   ...continuare.

Un preot rus care a tinut o slujba de pomenire pentru Navalnii a fost suspendat din functie pentru trei ani

publicat 2024-04-24 09:00:11 (ProTV)
Un preot rus care a tinut o slujba de pomenire pentru Navalnii a fost suspendat din functie pentru trei ani Un preot ortodox rus care a oficial o slujba de pomenire a fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnîi, în luna martie, a fost suspendat din functiile clericale timp de trei ani, a anuntat Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse.   ...continuare.

Sistemul public de sanatate, sufocat de pomenile politicienilor. Unii nu platesc nimic, altii platesc de mai multe ori

publicat 2024-04-24 09:00:08 (Jurnalul-National)
Sistemul public de sanatate, sufocat de pomenile politicienilor. Unii nu platesc nimic, altii platesc de mai multe ori In Romania sunt doua milioane de persoane fara asigurare de sanatate, iar in cursul anului trecut au fost facute peste 700.000 de consultatii pentru acesti pacienti, declara recent ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, la un post tv. ...continuare.

7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale

publicat 2024-04-24 09:00:08 (Income-Magazine)
7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale Un procent de 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun ca vor oferi anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de Paste, beneficii extra angajatilor din companie. Conform unui comunicat de presa, 22% nu au alocat un buget in acest scop si nu vor oferi nimic, iar 6,8% inca […] ...continuare.

Mesaj virulent al jucatorilor lui Dinamo: "Deja e penibil! Ceva nu e in regula!"

publicat 2024-04-24 09:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mesaj virulent al jucatorilor lui Dinamo: Deja e penibil! Ceva nu e in regula! Dinamo a fost invinsa de FC Botosani, 1-2, si a ratat o sansa importanta de a se desprinde de rivalele din lupta pentru salvarea de la retrogradare.La finalul meciului, extrema Dennis Politic (23 de ani) a avut o reactie sincera si a recunoscut ca echipa alb-rosie a avut o prestatie dezamagitoare.Reactia lui Dennis Politic dupa infrangerea lui Dinamo"Suntem foarte suparati. Nici nu stiu ce sa spun. Deja este penibil! Si aici suntem toti implicati. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11533 11534 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.