EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11202 11203 Pag. urm. »

Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa

publicat 2024-04-20 16:30:13 (Puterea)
Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa Premierul Marcel Ciolacu a vorbit astazi despre inflatia din Romania, sustinand ca aceasta se afla pe un trend descendent si chiar "accelerat". Cu toate acestea, prim-minitrul a uitat sa spuna ca tara noastra are cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, conform datelor oficiale.  Ciolacu sustine ca procentul cu care veniturile romanilor au […]The post Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa appeared first on... ...continuare.

Fetita eroina care a reusit sa salveze un bebelus din ghearele unei bande de maimute. De ce a apelat la Amazon Alexa

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
Fetita eroina care a reusit sa salveze un bebelus din ghearele unei bande de maimute. De ce a apelat la Amazon Alexa O fetita din India a avut o reactie ingenioasa când o banda de maimute i-a invadat casa si a vrut sa-i fure nepotica de 15 luni. A apelat la Amazon Alexa pentru a reda sunete de latrat de câine care sa alunge intrusii nedoriti.   ...continuare.

Un barbat, disparut de sase zile, dupa ce a zis ca "pleaca pe munte". Salvamont cere ajutorul populatiei pentru a-l gasi

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
Un barbat, disparut de sase zile, dupa ce a zis ca pleaca pe munte. Salvamont cere ajutorul populatiei pentru a-l gasi Dispeceratul National Salvamont România cere sprijinul populatiei în cazul unei persoane care a plecat, în urma cu 6 zile, din Pitesti, spunându-le prietenilor ca merge pe munte.   ...continuare.

China, in centrul unui scandal de dopaj la natatie. Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
China, in centrul unui scandal de dopaj la natatie. Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv O ancheta a postului public german ARD si a New York Times sustine ca 23 de sportivi chinezi, printre care mai multi campioni olimpici la Tokyo, au fost depistati pozitiv la începutul anului 2021 fara a fi sanctionati.   ...continuare.

A fost doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah. Campionul a jucat fara intrerupere timp de 58 de ore

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
A fost doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah. Campionul a jucat fara intrerupere timp de 58 de ore Un campion nigerian de sah a doborât recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucând fara oprire timp de 58 de ore, relateaza The Guardian.   ...continuare.

Miscare strategica facuta de Putin in Marea Neagra. Unde si-au mutat rusii navele si submarinele. Imagini din satelit

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
Miscare strategica facuta de Putin in Marea Neagra. Unde si-au mutat rusii navele si submarinele. Imagini din satelit Rusia si-a întarit apararea bazei navale a Flotei Marii Negre si "si-a retras în mare parte navele si submarinele din Sevastopol, spre est, la Novorossiysk", a anuntat Ministerul britanic al Apararii. ...continuare.

Cum si-a anuntat Laura Cosoi fetele ca este din nou insarcinata si ce reactie au avut acestea. "Ce sa facem cu atatea fetite?"

publicat 2024-04-20 16:30:10 (Libertatea)
Cum si-a anuntat Laura Cosoi fetele ca este din nou insarcinata si ce reactie au avut acestea. Ce sa facem cu atatea fetite? Laura Cosoi, in varsta de 42 de ani, este insarcinata pentru a patra oara. Vedeta este mama a trei fete, Rita, Vera si Lara, iar in curand isi va tine in brate cel de-al patrulea copil, caruia nu i-a dezvalui inca sexul. Actrita a dezvaluit cum si-a anuntat copiii ca va deveni din nou mama. […] ...continuare.

Ciolacu: Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei este in acest moment Catalin Cirstoiu

publicat 2024-04-20 16:30:09 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei este in acest moment Catalin Cirstoiu Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei este in acest moment Catalin Cirstoiu, spune presedintele PSD, Marcel Ciolacu. ...continuare.

Aspectul care ii va da mari batai de cap lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Echipa excela in sezoanele trecute

publicat 2024-04-20 16:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Aspectul care ii va da mari batai de cap lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Echipa excela in sezoanele trecute Ultimul rezultat, 1-5 la Ovidiu, cu Farul, a confirmat o data in plus criza prin care trece CFR Cluj, care face cel mai slab play-off din cele 8 la care a luat parte pana acum. Marea problema nu e atacul, desi Barligea si colegi sai din ofensiva rateaza enorm, chiar din situatii extrem de favorabile, cum s-a intamplat si impotriva "marinarilor", dar mai ales defensiva, altadata, punctul forte al echipei. ... ...continuare.

Cobra #50 » Geniul rebel Adi Ilie implineste 50 de ani. Fotografii spectaculoase, dezvaluiri si regrete: "Publicul ma venera... E cea mai mare greseala a carierei mele"

publicat 2024-04-20 16:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cobra #50 » Geniul rebel Adi Ilie implineste 50 de ani. Fotografii spectaculoase, dezvaluiri si regrete: Publicul ma venera... E cea mai mare greseala a carierei mele Adrian Ilie, unul dintre atacantii romani pursange din istoria recenta, implineste astazi 50 de ani. De ziua lui, Gazeta Sporturilor scoate din arhiva 50 de fotografii uitate cu cel supranumit "Cobra", plus randurile pe care ziarul i le dedica in 1998, anul in care a fost recompensat cu premiul pentru "Fotbalistul Anului". O jumatate de secol si amintiri cat pentru o viata. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11202 11203 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.