EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11514 11515 Pag. urm. »

Inteligenta artificiala patrunde incet, dar sigur, in lumea afacerilor si ar putea produce o noua "revolutie industriala". Deocamdata de ea profita cei puternici

publicat 2024-04-23 23:45:22 (Ziarul-Financiar)
Inteligenta artificiala patrunde incet, dar sigur, in lumea afacerilor si ar putea produce o noua revolutie industriala. Deocamdata de ea profita cei puternici Chiar si Financial Times a apelat la AI, sub forma unui chatbot cu numele Ask FT care poate raspunde intrebarilor abonatilor. Robotul a invatat din articolele publicate de FT de-a lungul deceniilor. In testele facute de The Verge, Ask FT a dat rezultate mixte. Si Wall Street Journal a testat inteligenta artificiala. I-a cerut sa furnizeze un plan de afaceri. Concluzia experimentului este ca AI poate fi un loc bun de unde un antreprenor poate porni. Dar asteptarile nu trebuie sa fie prea mari.... ...continuare.

In curand ati putea ramane blocat si in traficul din cer. Zeci de companii din SUA, Europa si Asia pariaza pe masini si taxiuri zburatoare

publicat 2024-04-23 23:45:22 (Ziarul-Financiar)
In curand ati putea ramane blocat si in traficul din cer. Zeci de companii din SUA, Europa si Asia pariaza pe masini si taxiuri zburatoare Autor: Catalina Apostoiu In urma cu cativa ani, ne gan­deam la inteligenta artificiala ca la tehnologia viitorului, care avea sa prinda contur abia dupa multi ani, dar acum AI face parte din viata de zi cu zi. Un concept la fel de futurist este masina zburatoare, un element recurent al genului science fiction zeci de ani. Cu toate acestea, nu sun­tem atat de departe de acest viitor pe cat credem. De fapt, masinile zbura­toare sunt deja aici, deoarece zeci de companii din intreaga lume le... ...continuare.

Romania a fost condamnata la CEDO! Reclamantii – doi supravietuitori ai Holocaustului

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
CEDO a condamnat marti Romania pentru revenirea asupra unor condamnari istorice pentru crime legate de Holocaust. Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru rejudecarea si achitarea a doi ofiteri condamnati anterior pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii in timpul Holocaustului. Reclamantii, Leonard Zaicescu si Ana Falticineanu, sunt cetateni romani nascuti […]The post Romania a fost condamnata la CEDO! Reclamantii – doi supravietuitori... ...continuare.

Dosarul politistilor din Botosani se transforma in comedie! Oamenii legii obligati sa plateasca branza luata ca spaga

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Mega-dosarul de coruptie din Politia Rutiera Botosani tinde sa ia o turnura amuzanta, dupa ce magistratii au dictat primele condamnari. Cei care si-au aflat acum sentintele sunt patru politisti si doi civili care si-au recunoscut faptele. Politisti condamnati sa plateasca branza primita drept spaga! Se intampla chiar in dosarul care promitea sa zguduie din temelii […]The post Dosarul politistilor din Botosani se transforma in comedie! Oamenii legii obligati sa plateasca branza luata ca... ...continuare.

Avarie majora in reteaua de termoficare a Capitalei! CET Vest, indisponibilizata. CET Grozavesti nu poate fi repornita

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
O mare parte din Bucuresti a ramas fara apa calda marti seara din cauza unei avarii pe reteaua de termoficare operata de Termoenergetica.  O avarie majora s-a produs marti, in jurul orei 18:00 pe reteaua de termoficare operata de Termoenergetica, in sectiunea deservita de CET Bucuresti Vest. Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocand oprirea […]The post Avarie majora in reteaua de termoficare a Capitalei! CET Vest, indisponibilizata. CET Grozavesti nu poate fi repornita... ...continuare.

"Ozempic Face", efectul vizibil al medicamentului cu care au slabit multe vedete

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Ozempic Face, efectul vizibil al medicamentului cu care au slabit multe vedete "Ozempic Face" este numele dat de specialisti efectului secundar vizibil pe fata persoanelor care au slabit brusc cu acest medicament. Ozempic este un antidiabetic care, folosit in mod gresit pentru pierderea in greutate, poate avea un impact periculos asupra sanatatii. Rebel Wilson, Whoopi Goldberg, Oprah Winfrey ... si alte vedere au slabit cu ajutorul acestui […]The post "Ozempic Face", efectul vizibil al medicamentului cu care au slabit multe vedete appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vladimir Putin a ordonat arestarea omului de incredere a lui Serghei Soigu, ministrul Apararii

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Vladimir Putin a ordonat arestarea omului de incredere a lui Serghei Soigu, ministrul Apararii Arestare importanta in Rusia, acolo unde anchetatorii federali au deschis un dosar major de coruptie! Procurorii l-au retinut pe ministrul adjunct al Apararii din Rusia, Timur Ivanov, mana dreapta a lui Serghei Soigu. Asadar, Vladimir Putin a ordonat arestarea omului de incredere a lui Serghei Soigu, ministrul Apararii! Cel vizat de ancheta procurorilor este ministrul […]The post Vladimir Putin a ordonat arestarea omului de incredere a lui Serghei Soigu, ministrul Apararii appeared... ...continuare.

Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru protejarea padurilor

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru protejarea padurilor Astazi, intr-un moment istoric pentru protectia mediului inconjurator si pentru combaterea poluarii in Bucuresti si Ilfov, comisiile reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat au votat cu unanimitate in favoarea unor amendamente cruciale la noul cod silvic. Aceste amendamente vizeaza protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale si reprezinta piatra de temelie a viitoarei […]The post Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru... ...continuare.

7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale

publicat 2024-04-23 23:45:07 (Jurnalul-National)
7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale Circa 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun ca vor oferi anul acesta beneficii extra angajatilor din companie cu ocazia sarbatorilor de Paste. Aproximativ 22% nu au alocat un buget in acest scop, iar 6,8% inca nu au luat o decizie finala. ...continuare.

Scandal urias de coruptie la Moscova: Ministrul adjunct al Apararii din Rusia, retinut pentru luare de mita

publicat 2024-04-23 23:45:03 (Antena3)
Scandal urias de coruptie la Moscova: Ministrul adjunct al Apararii din Rusia, retinut pentru luare de mita Ministrul adjunct al Apararii din Rusia a fost retinut pentru ca ar fi luat mita, potrivit informatiilor furnizate de TASS. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11514 11515 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.