EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11405 11406 Pag. urm. »

"Au dat peste nas la multa lume!" » Au plecat de la FCSB, dar se inclina in fata ros-albastrilor: "Foarte talentati, pot trece de preliminarii"

publicat 2024-04-23 02:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Au dat peste nas la multa lume! » Au plecat de la FCSB, dar se inclina in fata ros-albastrilor: Foarte talentati, pot trece de preliminarii Chiar daca nu mai se afla astazi in lotul celor de la FCSB, Cristi Dumitru si Ovidiu Perianu isi felicita fostii colegi pentru maniera autoritara in care au dominat acest sezon, ros-albastrii urmand sa-si adjudece titlul dupa aproape noua ani de asteptare. ... ...continuare.

ONU: Israelul nu a prezentat dovezi ca membri ai UNRWA ar apartine unor grupari teroriste

publicat 2024-04-23 02:30:09 (Mediafax)
ONU: Israelul nu a prezentat dovezi ca membri ai UNRWA ar apartine unor grupari teroriste Organizatia Natiunilor Unite a numit-o pe Catherine Colonna, fost ministru francez de Externe, sa conduca o analiza privind capacitatea UNRWA de a asigura neutralitatea si de a raspunde la acuzatiile de incalcare a legii in februarie, dupa ce Israelul a acuzat 12 angajati ai UNRWA ca au participat la atacurile din 7 octombrie, conduse de Hamas, care au declansat razboiul din Gaza, noteaza Reuters. ...continuare.

Coalitia a decis sa mearga cu candidaturi separate la Primaria Capitalei: Gabriela Firea la PSD si Sebastian Burduja la PNL

publicat 2024-04-23 02:30:09 (Mediafax)
Coalitia a decis sa mearga cu candidaturi separate la Primaria Capitalei: Gabriela Firea la PSD si Sebastian Burduja la PNL Coalitia a decis sa mearga cu candidaturi separate: Gabriela Firea pentru PSD si Sebastian Burduja pentru PNL, pentru a maximiza electoratele celor doua partide. ...continuare.

"Asta e spiritul Rapidului!" » Robert Ilyes, interviu despre situatia la zi din Giulesti si un detaliu remarcat la generatia lui: "Chiar faceam un calcul"

publicat 2024-04-23 02:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Asta e spiritul Rapidului! » Robert Ilyes, interviu despre situatia la zi din Giulesti si un detaliu remarcat la generatia lui: Chiar faceam un calcul Robert Ilyes, fost mijlocas important la Rapid, pune oscilatiile echipei din acest sezon pe seama ADN-ului alb-visiniilor: "Asta-i spiritul clubului, stim foarte bine". Antrenorul care lupta cu Csikszereda pentru promovare asteapta ca giulestenii sa aiba un cuvant greu de spus campionatul urmator. ... ...continuare.

Floarea romaneasca despre care se spune ca a crescut din sangele eroilor moldoveni. Cei care o rup au parte de un necaz

publicat 2024-04-23 02:15:02 (Antena3)
Floarea romaneasca despre care se spune ca a crescut din sangele eroilor moldoveni. Cei care o rup au parte de un necaz O floare romaneasca, unica in Europa, este invaluita de legende deosebite si mister. Klaus Iohannis a promulgat legea prin care aceasta a devenit floarea nationala a Romaniei. ...continuare.

Inter Milano, campioana Italiei pentru a 20-a oara in istorie

publicat 2024-04-23 01:15:13 (OnlineSport)
Inter Milano, campioana Italiei pentru a 20-a oara in istorie Echipa Inter Milano a cucerit titlul cu numarul 20 în Serie A dupa victoria obtinuta în Derby della Madonnina contra rivalei locale AC Milan, scor 2-1. ...continuare.

ONU: Israelul nu a prezentat dovezi ca membri ai UNRWA ar apartine unor grupari teroriste

publicat 2024-04-23 01:15:06 (Jurnalul-National)
ONU: Israelul nu a prezentat dovezi ca membri ai UNRWA ar apartine unor grupari teroriste Israelul nu a furnizat inca dovezi pentru acuzatiile sale potrivit carora angajati ai Agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) sunt membri ai unor grupari teroriste, potrivit unei analize privind neutralitatea agentiei publicate luni. ...continuare.

Traditii si superstitii de Sfantul Gheorghe. Ce se da de pomana astazi

publicat 2024-04-23 00:45:06 (Jurnalul-National)
Traditii si superstitii de Sfantul Gheorghe. Ce se da de pomana astazi Ziua de 23 aprilie, in calendarul ortodox,  este marcata ca ziua Sfantului Gheorghe, o sarbatoare foarte importanta pentru crestin-ortodocsi.  Ca in mai toate sarbatorile crestine si in aceasta zi sunt pastrate, mai ales la sate, o serie de traditii, superstitii si obiceiuri. ...continuare.

Cirstoiu - out! Il putem scoate din calcule. O schimbare majora

publicat 2024-04-23 00:30:10 (Puterea)
Cirstoiu - out! Il putem scoate din calcule. O schimbare majora Dramedia doctorului Cirstoiu se apropie de sfarsit. In urma discutiilor intense, desfasurate in cadrul sedintei coalitiei Aliantei PSD-PNL, s-a conturat o schimbare majora in strategia politica a celor doua partide. Candidatii pentru primariile de sector au fost primii care au protestat cu privire la sustinerea medicului Catalin Cirstoiu drept candidat comun la Primaria Capitalei. Surse […]The post Cirstoiu - out! Il putem scoate din calcule. O schimbare majora appeared first on... ...continuare.

Doi britanici, inculpati pentru spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu conservatori de rang inalt

publicat 2024-04-23 00:30:06 (Libertatea)
Doi britanici, inculpati pentru spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu conservatori de rang inalt Doi barbati, printre care un fost asistent parlamentar, urmeaza sa fie judecati in Marea Britanie pentru spionaj in favoarea Chinei, fiind acuzati ca au „furnizat informatii utile inamicului”, transmite Sky News, potrivit news.ro. Fostul asistent parlamentar Christopher Cash, in varsta de 29 de ani, din Whitechapel, Londra, a fost acuzat in temeiul Legii privind secretele […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11405 11406 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.