EMAG

Celebrul rapper american Jay-Z a trimis ceasuri Rolex de peste 40.000 de dolari drept invitatii VIP pentru gala fundatiei sale

publicat 2019-11-16 07:15:22 (Ziarul Financiar)

Celebrul rapper american Jay-Z a trimis ceasuri Rolex de peste 40.000 de dolari drept invitatii VIP pentru gala fundatiei sale Cunoscutul rapper american Jay-Z a dus ideea de VIP la cu totul alt nivel, atunci cand a trimis drept invitiatii pentru prima gala a fundatiei sale "Shawn Carter Foundation" ceasuri Rolex. Fiind o invitatie VIP, nu este vorba despre orice fel de modele de Rolex, astfel, pretul unui ceas porneste de la 12.000 de dolari si poate ajunge si la 44.000 de dolari, scrie CNCB.

Alte stiri de la Ziarul Financiar:

ZF Live. Bianca Vlad, Mazars: Sarcini suplimentare pentru consultantii fiscali si avocati: vor avea obligatia de a raporta tranzactiile transfrontaliere care dovedesc "planificare fiscala agresiva"
Revista The Economist: Iluziile inegalitatii - de ce avutia si decalajul de venituri nu sunt ceea ce par
Didier Balcaen, belgianul care a coordonat constructia birourilor Unirii View, dezvolta un proiect cu birouri si locuinte vizavi de clubul Stejarii al lui Ion Tiriac. Speedwell mai are in derulare doua proiecte imobiliare, dintre care unul rezidential in Bucuresti si altul mixt, Record Park, in Cluj-Napoca
Grafic: Evolutia salariului minim brut (2009-2020; lei)
Grafic: Evolutia ratei creditelor neperformante din sistemul bancar - metodologie EBA (%)
Grafic: Evolutia impozitului pe profit platit de banci la buget in perioada 2007-S1/2019 (mil. lei)
Grafic: Harta spatiilor de co-working, incubatoarelor si acceleratoarelor de afaceri din Romania
Grafic: Nivelul estimat la inceputul anului de Ministerul Finantelor pentru impozitul pe profit platit de banci in perioada 2019-2022 (mil. lei)
Grafic: Care sunt cele 50 de afaceri care au postat cele mai importante cresteri de business in ultimii cinci ani
Grafic: Evolutia consumului de apa minerala in Romania si in Europa
Grafic: Evolutia rezultatului net din sistemul bancar (2008-2018 si S1/2019) (mld. lei)
Bancherii dau guvernului cate 2 milioane de euro in fiecare zi. Bancile au platit la buget in S1/2019 taxa pe active si impozit pe profit in suma cumulata de peste 1,6 mld. lei (340 mil. euro)
Protestele din Iran au lasat multe victime: Peste 1.000 de protestatari iranieni au fost ucisi de fortele de ordine
ZF Esential in business. Tudor Grecu, KPMG Romania: Presiunea angajatilor sa devina mai eficienti se vede in relatiile acestora cu clientii. "E greu de crezut ca un angajat foarte stresat sau foarte dezamagit poate sa isi mai regleze timpul astfel incat sa se poarte corect social, emotional cu clientul."
Klaus Iohannis: Numirile de procurori de rang inalt nu se fac prin troc politic pentru ca ajung la mine. Ministerul Justitiei nu incalca prevederile MCV

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.