EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11523 11524 Pag. urm. »

Compania coreeana Hanwha vrea sa infiinteze in Romania un hub industrial pentru Europa

publicat 2024-04-24 07:45:10 (Mediafax)
Compania coreeana Hanwha Aerospace intentioneaza sa infiinteze in Romania un hub industrial pentru Europa, cu scopul de a furniza masini de lupta a infanteriei, in cadrul programelor de inzestrare, pentru a contribui la capacitatile de aparare ale Fortelor Armate Romane si la cresterea industriei locale de armament, anunta compania intr-un comunicat de presa. ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 791 | Atac cu drone ucrainene lansat asupra instalatiilor energetice din regiunea rusa Smolensk

publicat 2024-04-24 07:45:08 (Libertatea)
Un incendiu a izbucnit la instalatiile energetice si de combustibil din regiunea Smolensk, vestul Rusiei, dupa un atac cu drone lansat de Ucraina, a anuntat Vasili Anokhin, guvernatorul regiunii ruse. Potrivit acestuie, incendii au izbucnit in districtele Smolensk si Yartsevo. In acelasi timp, Igor Artamonov, guvernatorul regiunii Lipetsk din sud-vestul Rusiei, a declarat ca o […] ...continuare.

Omul care a rapus-o pe Dinamo, reactie amuzanta: "Eu sunt fan Real Madrid, deci nu renunt niciodata"

publicat 2024-04-24 07:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Extrema Sebastian Mailat (26 de ani) a tras concluziile dupa victoria dramatica impotriva lui Dinamo, 2-1, in care a marcat golul decisiv in prelungiri, desi a jucat doar in ultimele 30 de minute, el revenind dupa o grava accidentare. Accidentat grav in vara, Sebastian Mailat a ratat aproape intreg sezonul. A jucat primul meci oficial in 5 aprilie, 0-1 cu UTA, dar de atunci a fost cel mai important om al moldovenilor. ... ...continuare.

Senatul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Joe Biden vrea sa trimita arme "chiar din aceasta saptamana"

publicat 2024-04-24 07:45:02 (Adevarul)
Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor "incepe sa trimita arme si echipamente in Ucraina chiar din aceasta saptamana", dupa ce Congresul a votat un ajutor mult asteptat pentru Kiev, noteaza AFP, citata de Agerpres. ...continuare.

O noua infractiune: Mituirea functionarilor publici straini. Pedeapsa este de la 2 la 7 ani

publicat 2024-04-24 07:30:07 (Jurnalul-National)
O noua infractiune: Mituirea functionarilor publici straini. Pedeapsa este de la 2 la 7 ani Alina Gorghiu, ministrul liberal al Justitiei, a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind introducerea in legislatia penala romaneasca a infractiunii de mituire a functionarilor publici straini, in vederea combaterii coruptiei acestora in cadrul operatiunilor economice internationale. ...continuare.

Persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitatile casnice

publicat 2024-04-24 07:30:07 (Income-Magazine)
Persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitatile casnice Platforma electronica destinata beneficiarilor si prestatorilor de activitati casnice este functionala si poate fi accesata pe adresa tichete.anofm.ro, iar conceptul presupune achizitionarea tichetelor cu care pot fi remunerate persoanele care desfasoara activitati ocazionale in gospodarie. Potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS), tichetele sunt purtatoare de beneficii de asigurari sociale si de […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11523 11524 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.