EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11537 11538 Pag. urm. »

SUA impun noi sanctiuni impotriva Iranului vizand pirateria informatica

publicat 2024-04-24 09:45:08 (Income-Magazine)
Statele Unite au anuntat marti o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului care vizeaza „doua companii si patru persoane implicate in atacuri cibernetice rau intentionate” care au fost efectuate „impotriva unor companii si entitati guvernamentale americane”, relateaza AFP. Aceste atacuri au fost efectuate „in numele comandamentului ciber-electronic al Corpului Gardienilor revolutiei islamice iraniene”, se arata […] ...continuare.

Dinamo pierde din nou in prelungiri si este amenintata serios de retrogradare + FCSB poate face azi ultimul pas spre titlu » GSP Live

publicat 2024-04-24 09:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul Gazetei este Raul Rusescu, expertul emisiunii, alaturi de care vom aborda cele mai importante subiecte ale zilei: victoria dramatica a celor de la FC Botosani, in derby-ul pentru evitarea retrogradarii cu Dinamo, scor 2-1, remiza care nu ajuta pe nimeni dintre FC Voluntari si FCU Craiova, 0-0, dar si despre meciurile de astazi din play-off. ... ...continuare.

Avarie majora in Capitala. Zeci de mii de blocuri au ramas fara apa calda

publicat 2024-04-24 09:45:04 (Click)
O avarie majora s-a produs marti, 23 aprilie, in jurul orei 18:00 in reteaua de termoficare operata de Termoenergetica, in sectiunea deservita de CET Bucuresti Vest. ...continuare.

Un american, profund impresionat de gestul unei romance: "Iti multumesc. Nu toata lumea e amabila"

publicat 2024-04-24 09:45:04 (Click)
Un moment de generozitate si bunatate intr-un supermarket a atras atentia pe retelele de socializare, cand un influencer american, Clifton Dean, a fost profund impresionat de gestul unei femei romance. O filmare virala a captat intreaga interactiune, evidentiind o lectie despre bunatate si recunosti ...continuare.

CSM discuta propunerea IJ de suspendare din functie a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu

publicat 2024-04-24 09:45:03 (Bursa)
Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, miercuri, propunerea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie, pana la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuta Popoviciu, judecatoarea care solutioneaza dosarul lui Vlad Pascu, soferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri in localitatea 2 Mai. ...continuare.

Preotul care a oficiat slujba de pomenire in memoria lui Aleksei Navalnii si-a aflat pedeapsa

publicat 2024-04-24 09:45:03 (Antena3)
Un preot ortodox care a oficiat slujba de comemorare a regretatului lider al opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, a fost pedepsit de superiorii sai ierarhici. ...continuare.

Imagini spectaculoase cu ceata portocalie care a inghitit Atena dupa furtuna de praf din Sahara

publicat 2024-04-24 09:45:03 (Antena3)
Atena este inghitita de ceata portocalie dupa furtuna de praf din Sahara. Este unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit tara din 2018 pana in prezent. ...continuare.

Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie"

publicat 2024-04-24 09:30:11 (Money.ro)
Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: Sunt tot mai aproape de o decizie Mircea Geoana a vorbit, in cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale de anul acesta. Actualul secretar-adjunct al NATO a spus ca Romania are nevoie de o noua paradigma de a functiona la nivel administrativ, politic si tehnologic, in conformitate cu evolutia celorlalte tari europene. "O decizie finala […]Articolul Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de inscrierea la cresa si gradinita, publicate de Ministerul Educatiei

publicat 2024-04-24 09:30:10 (Mediafax)
Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de inscrierea la cresa si gradinita, publicate de Ministerul Educatiei Ligia Deca precizeaza, pe Facebook, ca, in perioada inscrierilor, la nivelul fiecarui inspectorat scolar va fi disponibil un numar telverde, unde parintii vor putea suna pentru a primi informatiile de care au nevoie pentru inscrierea copiilor. ...continuare.

Sondaj INSCOP: PSD, lider in intentia de vot pentru consiliile locale. Ce scoruri au PNL si AUR

publicat 2024-04-24 09:30:09 (Libertatea)
Sondaj INSCOP: PSD, lider in intentia de vot pentru consiliile locale. Ce scoruri au PNL si AUR PSD se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, fiind urmat de PNL si AUR, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, in luna aprilie. Potrivit sondajului, PSD este creditat cu 28.4% din intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, o scadere de peste 2 procente, […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11537 11538 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.