EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11474 11475 Pag. urm. »

Israelul a bombardat din nou Fasia Gaza, intr-unul dintre cele mai puternice atacuri

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Israelul a bombardat în timpul noptii de luni spre marti nordul Fâsiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamâni. ...continuare.

Firmele din Romania care vor primi pana la 150.000 de euro de la stat. Guvernul a aprobat ordonanta

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Guvernul a aprobat, în sedinta de marti, programul Electric UP 2, în baza caruia întreprinderile mici si mijlocii si firmele din domeniul HoReCa vor beneficia de un ajutor de pâna la 150.000 de euro. ...continuare.

Politisti din Botosani condamnati sa dea inapoi branza pe care au luat-o ca spaga

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Doi politisti din Botosani au fost condamnati, printre altele, sa dea înapoi si brânza primita ca spaga, într-un dosar de coruptie instrumentat de DNA Suceava. Sase inculpati au primit definitiv pedepse cu suspendare, alti 15 fiind înca judecati. ...continuare.

Site-urile de cumparaturi Temu si Shein au intrat in vizorul ANPC. Sfaturile institutiei pentru consumatori

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza, în aceasta perioada, o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii care functioneaza ca o piata online, Temu si Shein, informeaza institutia într-un comunicat. ...continuare.

Un barbat s-a luptat cu un aligator de 2,4 metri cu mainile goale. Momentul terifiant a fost filmat. VIDEO

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Un barbat s-a luptat cu un aligator de 2,4 metri cu mainile goale. Momentul terifiant a fost filmat. VIDEO Un luptator MMA s-a luptat cu un aligator de 2,4 metri cu mâinile goale. Reptila se plimba pe o strada din Florida, duminica. ...continuare.

Persoanele fizice pot de acum angaja si plati legal personal pentru activitati casnice. Cati bani pot primi angajatii

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Persoanele fizice pot de acum angaja si plati legal personal pentru activitati casnice. Cati bani pot primi angajatii Reprezentantii Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale au transmis ca persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru acitivitati casnice, iar prestatorii beneficiaza de drepturi pe care le au si angajatii. ...continuare.

"Nu va mai ramane nimic din Israel" daca ataca Iranul, avertizeaza presedintele iranian

publicat 2024-04-23 17:00:12 (ProTV)
Nu va mai ramane nimic din Israel daca ataca Iranul, avertizeaza presedintele iranian Presedintele Iranului a avertizat ca ar putea ajunge „sa nu mai ramâna nimic” din Israel daca ar ataca teritoriul iranian, scrie Sky News. ...continuare.

Vola.ro: Italia, Spania, Grecia, Franta, Malta sunt destinatiile externe preferate de romani pentru perioada de Paste. Pretul mediu pentru un bilet de avion a fost de 238 euro

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
Vola.ro: Italia, Spania, Grecia, Franta, Malta sunt destinatiile externe preferate de romani pentru perioada de Paste. Pretul mediu pentru un bilet de avion a fost de 238 euro Romanii se pregatesc pentru cea mai lunga minivacanta din acest an, in contextul in care anul acesta cele doua sarbatori (1 Mai si Paste) se succed, iar turistii se vor bucura de mai multe zile libere. Potrivit datelor Vola.ro, efectele acestei minivacante prelungite se reflecta si in rezervarile de calatorie ale romanilor. Daca in timpul altor minivacante din an, durata medie de sedere era de 5 zile, de aceasta data, intervalul mediu a crescut la 8 zile."Zborurile catre destinatiile din zona... ...continuare.

ANPC verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein / Comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze inainte de achizitia unui produs

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
ANPC verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein / Comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze inainte de achizitia unui produs ANPC a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca verifica site-urile de cumparaturi si aplicatii care functioneaza ca o piata online, Temu si Shein."Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comerciantilor, in relatia cu consumatorii, susceptibile sa deformeze, in mod esential, comportamentul economic al acestora, respectiv potentiale incalcari ale legislatiei orizontale privind siguranta produselor si protectia consumatorilor (reduceri neautentice) si... ...continuare.

Mihai Constantin: Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
Mihai Constantin: Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei "Un pachet de acte normative a fost aprobat astazi de catre Executiv pentru inceperea sau continuarea investitiilor in infrastructura de transport si de mediu. Valoarea proiectelor in investitii aprobate astazi este in suma totala de 260 milioane lei si acopera mai multe regiuni ale tarii in proiecte gestionate de Ministerul Mediului, Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Cele mai substantiale doua proiecte se refera la imbunatatirea infrastructurii hidrotehnice pe raurile... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11474 11475 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.