EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11527 11528 Pag. urm. »

Senatul SUA a votat interzicerea TikTok: ByteDance are un an pentru a vinde aplicatia

publicat 2024-04-24 08:15:07 (Jurnalul-National)
Senatul SUA a adoptat marti un proiect de lege care ar putea duce la interzicerea TikTok, daca compania mama ByteDance nu o vinde. Votul a fost unul zdrobitor, 79 de senatori votand in favoarea interdictiei, iar 18 impotriva. ...continuare.

PSD si PNL si-au retras candidatul comun, merg separat la Primaria Capitalei si il ajuta pe Nicusor Dan sa mai castige un mandat. Piedone: E blat politic!

publicat 2024-04-24 08:15:07 (Jurnalul-National)
Miscarea politica anacronica a Coalitiei PSD-PNL in legatura cu retragerea sprijinului pentru candidatul comun la Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, luata in creierii noptii de luni spre marti, la Palatul Victoria, la capatul unei sedinte-maraton de 15 ore, cu usile inchise, reseteaza cu totul campania electorala. ...continuare.

Klaus Iohannis in vizorul"E adevarat?": "Presedintele a mers la ceva shopping de armament"

publicat 2024-04-24 08:15:04 (Click)
Vizita pe care Klaus Iohannis o efectueaza in prezent in Coreea de Sud a constituit subiectul principal al discutiilor celei mai recente editii a emisiunii "E adevarat?", difuzata in fiecare luni seara, de la ora 19.00, pe canalul de YouTube. ...continuare.

ZF IT Generation. Adrian Sita, cofondator al Knolyx, platforma de training pentru angajati: Vrem sa ajungem la 30 de clienti la finalul anului 2024 si sa inchidem o runda de investitii de 500.000 de euro la inceputul anului 2025

publicat 2024-04-24 08:00:20 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Adrian Sita, cofondator al Knolyx, platforma de training pentru angajati: Vrem sa ajungem la 30 de clienti la finalul anului 2024 si sa inchidem o runda de investitii de 500.000 de euro la inceputul anului 2025 Start-up-ul Knolyx, care a dezvoltat o platforma care isi propune sa imbunatateasca procesul de invatare si sa faciliteze accesul angajatilor la cunostintele si informatiile din cadrul organizatiilor in care lucreaza, vrea sa creasca portofoliul de clienti pana la finalul anului 2024 si sa incheie o prima runda de finantare externa la inceputul anului viitor. In prezent, start-up-ul inregistreaza venituri lunare de 5.000 euro pe luna si are sapte clienti - companii mari. ...continuare.

Reguli noi pentru romanii care nu locuiesc la adresa din buletin. Anuntul autoritatilor

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Reguli noi pentru romanii care nu locuiesc la adresa din buletin. Anuntul autoritatilor Numarul cererilor pentru obtinerea de vize de flotant la nivel national a crescut semnificativ, in contextul apropiatelor alegeri, comparativ cu alegerile de acum patru ani, anunta ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, care vorbeste de o majorare de 112%. Ministrul spune ca in unele judete au fost inregistrate cifre record pentru obtinerea de vize de flotant. […]The post Reguli noi pentru romanii care nu locuiesc la adresa din buletin. Anuntul autoritatilor appeared first on... ...continuare.

Spitalul "Grigore Alexandrescu": Un nou transplant hepatic la copil

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Spitalul Grigore Alexandrescu: Un nou transplant hepatic la copil O echipa de medici de la Institutul Clinic Fundeni si Spitalul "Grigore Alexandrescu" au realizat, marti, un nou transplant hepatic pediatric. Este al treilea transplant hepatic la un copil si al 11-lea de la infiintarea, anul trecut, a Centrului de transplant hepatic pediatric din cadrul Spitalului "Grigore Alexandrescu". Echipa de medici care a efectuat transplantul […]The post Spitalul "Grigore Alexandrescu": Un nou transplant hepatic la copil appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Elev cu scabie (raie) la un liceu din Arad

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Elev cu scabie (raie) la un liceu din Arad La un control de rutina, medicul unui liceu din Arad a depistat un elev cu scabie (raie). Conducerea liceului a anuntat Directia de Sanatate Publica Arad despre acest caz. Elevul a fost izolat la domiciliu, iar salile de cursuri au fost dezinfectate. Ancheta epidemiologica urmeaza sa stabileasca daca este singurul caz, avand in vedere ca […]The post Elev cu scabie (raie) la un liceu din Arad appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Punct de frontiera in regim de bac cu Bulgaria la Giurgiu. Cine este transportatorul din Zimnicea

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Punct de frontiera in regim de bac cu Bulgaria la Giurgiu. Cine este transportatorul din Zimnicea Romania va deschide un nou punct de frontiera cu Bulgaria la Giurgiu, spre Ruse. Acesta va fi in regim de bac, activitate de care se va ocupa o firma din Zimnicea. Potrivit unei Hotarari de Guvern, noul nou punct de frontiera cu Bulgaria de la Giurgiu va fi in regim de bac pentru transportarea vehiculelor […]The post Punct de frontiera in regim de bac cu Bulgaria la Giurgiu. Cine este transportatorul din Zimnicea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Georgica e bolnavior: urmeaza un vaccin, altfel se duce naibii leadership-ul

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Georgica e bolnavior: urmeaza un vaccin, altfel se duce naibii leadership-ul Intr-o lume in care eroii sunt adesea pictati cu capul sustinut de superputeri sau cu mainile indreptate spre cer, protagonistul nostru politic preferat se retrage, temporar, de pe scena politica. Georgica, omul cu atat de mult AUR in suflet, a cazut bolnavior. E nevoit sa paraseasca, o vreme, spatiul public. Ce e prost e ca […]The post Georgica e bolnavior: urmeaza un vaccin, altfel se duce naibii leadership-ul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este nababul mason pensionar SPP ajuns mare specialist in paduri

publicat 2024-04-24 08:00:15 (Puterea)
Cine este nababul mason pensionar SPP ajuns mare specialist in paduri Un controversat pensionar SPP si mare mason, care a fost de-a lungul timpului impus, surprinzator, in mai multe functii cheie din mai multe ministere, fiind totodata abonat la numeroase sinecuri bine remunerate, este considerat acum ca fiind mare specialist in paduri. Printre primele decizii ale lui Marcel Ciolacu ca premier a fost demiterea lui Corvin Nedelcu […]The post Cine este nababul mason pensionar SPP ajuns mare specialist in paduri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11527 11528 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.