EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11523 11524 Pag. urm. »

O noua infractiune: Mituirea functionarilor publici straini. Pedeapsa este de la 2 la 7 ani

publicat 2024-04-24 07:30:07 (Jurnalul-National)
O noua infractiune: Mituirea functionarilor publici straini. Pedeapsa este de la 2 la 7 ani Alina Gorghiu, ministrul liberal al Justitiei, a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind introducerea in legislatia penala romaneasca a infractiunii de mituire a functionarilor publici straini, in vederea combaterii coruptiei acestora in cadrul operatiunilor economice internationale. ...continuare.

Persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitatile casnice

publicat 2024-04-24 07:30:07 (Income-Magazine)
Platforma electronica destinata beneficiarilor si prestatorilor de activitati casnice este functionala si poate fi accesata pe adresa tichete.anofm.ro, iar conceptul presupune achizitionarea tichetelor cu care pot fi remunerate persoanele care desfasoara activitati ocazionale in gospodarie. Potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS), tichetele sunt purtatoare de beneficii de asigurari sociale si de […] ...continuare.

Marius Sumudica s-a implicat direct la o echipa din Superliga: "Am inceput sa cred dupa discutia cu el"

publicat 2024-04-24 07:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dupa 2-1 cu Dinamo, una dintre rivalele in lupta pentru salvarea de la retrogradare, Valeriu Iftime, finantatorul de la FC Botosani, a dezvaluit cum Marius Sumudica l-a ajutat in numirea antrenorului Bogdan Andone. In finalul lunii decembrie, cand FC Botosani era ultima in Superliga, Valeriu Iftime il numea pe Bogdan Andone ca antrenor principal. ... ...continuare.

Cel mai rapid dulce de post. O reteta exotica din doar 3 ingrediente, gata in 5 minute

publicat 2024-04-24 07:15:03 (Antena3)
Cel mai rapid dulce de post. O reteta exotica din doar 3 ingrediente, gata in 5 minute Cel mai rapid dulce de post face parte din bucataria traditionala chinezeasca si poarta numele de "taietei dulci cu sirop de zahar brun si susan". ...continuare.

Principalii dezvoltatori imobiliari din Romania au inceput sa cumpere terenuri

publicat 2024-04-24 07:15:02 (Adevarul)
Principalii dezvoltatori imobiliari din Romania au inceput sa cumpere terenuri Activitatea pe piata terenurilor a incetinit in ultimul an, dar entuziasmul investitorilor in privinta potentialului pe termen lung al Romaniei ramane stabil, sustin experti in piata imobiliara. ...continuare.

Rusine romaneasca: Alexandru Corneschi a alergat la Boston, cazat la un hotel cu baia la comun EXCLUSIV

publicat 2024-04-24 07:15:02 (Adevarul)
Rusine romaneasca: Alexandru Corneschi a alergat la Boston, cazat la un hotel cu baia la comun EXCLUSIV Federatia de Atletism e finantata de stat cu 800.000 de euro pe an. Si, totusi, unul dintre cei mai buni maratonisti din istoria Romaniei s-a dus in America, fara nicio sustinere din partea forului de specialitate. Chiar si asa, a obtinut un rezultat formidabil, fiind al treilea european din cursa. ...continuare.

Bursele europene au inchis marti in crestere, trase in sus de noul record atins de indicele britanic FTSE 100

publicat 2024-04-24 07:00:08 (Money.ro)
Bursele europene au inchis marti in crestere, trase in sus de noul record atins de indicele britanic FTSE 100 Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis in urcare cu 1,1%, toate sectoarele, cu exceptia celui minier, fiind in teritoriu pozitiv, in conditiile in care investitorii au urmarit date solide despre activitatea comerciala din zona euro si potentialul de reduceri viitoare ale ratei dobanzii.Indicele FTSE 100 al Marii Britanii a marcat un maxim din toate timpurile de 8067,73 puncte, la inceputul tranzactiilor, inainte de a reduce castigurile in urma comentariilor neplacute facute de economistul... ...continuare.

Rusia avertizeaza ca este gata sa riposteze daca Occidentul confisca activele inghetate si spune ca Europa va fi ranita cel mai mult

publicat 2024-04-24 07:00:08 (Money.ro)
Rusia avertizeaza ca este gata sa riposteze daca Occidentul confisca activele inghetate si spune ca Europa va fi ranita cel mai mult "Europenii stiu ca va exista un raspuns foarte dur din partea noastra si un raspuns adecvat", a declarat Valentina Matvienko, presedinta Camerei Superioare a Parlamentului Rusiei, agentiei de presa de stat RIA Novosti.Matvienko, membra a Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat intr-un interviu ca un proiect de lege privind masurile de raspuns a fost deja pregatit.Ea nu a precizat care vor fi masurile de razbunare, dar a spus ca Europa "va pierde mai mult decat noi".Oficialii... ...continuare.

EXCLUSIV. PNRR-ul avanseaza in ritm de melc. Zeci de restante ale Guvernului Ciolacu. Romania risca sa piarda miliarde de euro

publicat 2024-04-24 07:00:06 (Libertatea)
EXCLUSIV. PNRR-ul avanseaza in ritm de melc. Zeci de restante ale Guvernului Ciolacu. Romania risca sa piarda miliarde de euro Mai mult de 50 de jaloane si tinte din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) sunt inca neindeplinite de autoritatile romane, cu toate ca, potrivit calendarului asumat, ar fi trebuit sa fie gata de anul trecut. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a raspuns unei solicitari a ziarului Libertatea privind stadiul PNRR, in conditiile in […] ...continuare.

"Taticul" nevrotic al simbolismului romanesc: Anghel, poetul florilor si al amorului mortal

publicat 2024-04-24 07:00:06 (Jurnalul-National)
Taticul nevrotic al simbolismului romanesc: Anghel, poetul florilor si al amorului mortal In mijlocul acestei veri, pe 16 iulie mai precis, s-au implinit 151 de ani de la nasterea, la Iasi, a lui Dimitrie Anghel ("Mitif" pentru prieteni), mort prin suicid pe 23 noiembrie 1914, la Bucuresti. A fost unul dintre simbolistii cu panas ai literaturii romane, dar si un personaj de legenda. Sa-i citim destinul! ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11523 11524 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.