EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11435 11436 Pag. urm. »

Raspunsul ironic dat de Iohannis dupa ce a fost intrebat de ce s-a deplasat in Coreea de Sud cu un avion de lux: "E unul mic"

publicat 2024-04-23 11:30:11 (ProTV)
Raspunsul ironic dat de Iohannis dupa ce a fost intrebat de ce s-a deplasat in Coreea de Sud cu un avion de lux: E unul mic Klaus Iohannis a declarat marti, întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce ministrii au mers cu unul de linie, motivând ca a venit într-o deplasare externa, asa cum au fost si multe altele, „în interesul României”. ...continuare.

Cum a scapat de sanctiune un sofer prins beat la volan. Ce le-a spus judecatorilor

publicat 2024-04-23 11:30:11 (ProTV)
Cum a scapat de sanctiune un sofer prins beat la volan. Ce le-a spus judecatorilor Un barbat din Belgia, acuzat de conducere sub influenta alcoolului, a fost achitat recent dupa ce s-a demonstrat ca sufera de o conditie medicala rara numita sindromul fermentatiei intestinale, care determina corpul sa produca alcool.   ...continuare.

Reactia lui Iohannis, dupa retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu: "Nu este un mare succes al coalitiei"

publicat 2024-04-23 11:30:11 (ProTV)
Reactia lui Iohannis, dupa retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu: Nu este un mare succes al coalitiei Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, în Coreea de Sud, ca decizia de a retrage candidatura lui Catalin Cîrstoiu si a veni cu caniddati separati la Primaria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coalitiei.   ...continuare.

Iohannis, despre decizia PNL si PSD: "Sa nu duca la niste lupte electorale in coalitie"

publicat 2024-04-23 11:30:11 (Money.ro)
Iohannis, despre decizia PNL si PSD: Sa nu duca la niste lupte electorale in coalitie Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa decizia coalitiei de luni noapte, de a merge in alegerile pentru Primaria Capitalei separat. "Cert, nu este un mare succes al coalitiei, Prefer sa nu comentez deciziile coalitiei in materie de ales candidati si felul in care se vor pozitiona. Nu am fost acolo ca sa fiu ca sa […]Articolul Iohannis, despre decizia PNL si PSD: "Sa nu duca la niste lupte electorale in coalitie" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Iohannis, despre achizitia unui avion prezidential: Aceasta solicitare exista de multa vreme

publicat 2024-04-23 11:30:10 (Mediafax)
Iohannis, despre achizitia unui avion prezidential: Aceasta solicitare exista de multa vreme Intrebat marti, in timpul unei conferinte de presa, daca exista o solicitare a Adminstratiei Prezidentiale pentru achzitia unui avion prezidential, seful statului a raspuns: "Da, aceasta solicitare exista de multa vreme, insa niciun Guvern nu a considerat ca este momentul potrivit pentru asa ceva. In rest, toate deplasarile mele sunt planificate, oportune, in interesul Romaniei si cu respectarea integrala a legislatiei in vigoare". ...continuare.

Klaus Iohannis, intrebat de ce a mers in Coreea de Sud cu un avion de lux: "Nu stiu cum definiti un avion de lux. Eu am venit cu o aeronava mica"

publicat 2024-04-23 11:30:08 (Libertatea)
Klaus Iohannis, intrebat de ce a mers in Coreea de Sud cu un avion de lux: Nu stiu cum definiti un avion de lux. Eu am venit cu o aeronava mica Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, 23 aprilie, la Seul, ca vizita oficiala in Coreea de Sud a fost facuta „in interesul si pentru Romania” si ca el a venit „cu o aeronava mica”. Seful statului a fost intrebat de ce, daca „economia Romaniei schioapata”, el a ales sa mearga cu un avion de lux, […] ...continuare.

Reactii politice la decizia PSD-PNL privind retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu la PMB

publicat 2024-04-23 11:30:08 (Jurnalul-National)
Reactii politice la decizia PSD-PNL privind retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu la PMB Mazilirea doctorului Cirstoiu este blat politic prin care PSD si PNL il sustin pe Nicusor Dan, afirma Cristian Popescu Piedone, in timp ce Nicusor Dan reactioneaza ironic: "Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanteze?". ...continuare.

Gigi Becali, sfat radical pentru Adrian Mititelu: "Asa mi-a facut mie tata: «Ia, ba, ciomagul din cui»"

publicat 2024-04-23 11:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, crede ca Adrian Mititelu ar trebui sa ii dea clubul FCU Craiova fiului sau, Adrian Mititelu Jr., pentru a stinge conflictul nascut intre cei doi. Adrian Mititelu are probleme mare cu fiul sau, care a fost 10 ore in coma, internat la Spitalul Floreasca. Mai mult, cu cateva saptamani in urma, intre cei doi a izbucnit si un conflict legat de felul in care este patronata echipa FCU Craiova. ... ...continuare.

O turista de 31 de ani a cazut intr-un vulcan. S-a prabusit 76 de metri, asteptand sa fie fotografiata

publicat 2024-04-23 11:30:04 (Click)
O turista de 31 de ani a cazut intr-un vulcan. S-a prabusit 76 de metri, asteptand sa fie fotografiata O turista din China si-a pus viata in pericol pentru o fotografie la rasarit pe marginea unui vulcan indonezian, cunoscut pentru popularul sau fenomen "foc albastru", ...continuare.

Se construieste cel mai mare mall din Romania. Va avea o suprafata de 370.000 de metri patrati

publicat 2024-04-23 11:30:04 (Click)
Se construieste cel mai mare mall din Romania. Va avea o suprafata de 370.000 de metri patrati Compania sud-africana MAS Real Estate, in parteneriat cu firma locala Prime Kapital, anunta planuri grandioase pentru extinderea centrului comercial Militari Shopping. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11435 11436 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.