EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11467 11468 Pag. urm. »

Premiera pe piata muncii: prestatorii de servicii pentru activitatile casnice

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitatile casnice, ceea ce constituie o premiera pe piata muncii, anunta Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale. Platforma electronica destinata beneficiarilor si prestatorilor de activitati casnice, care introduce un concept nou pe piata muncii, este functionala si poate fi accesata pe adresa https://tichete.anofm.ro. Conceptul presupune achizitionarea tichetelor […]The post Premiera pe piata muncii: prestatorii de... ...continuare.

Clio si Sandero au adus Renault venituri "peste asteptari"

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Grupul auto francez Renault a raportat, astazi, ca a obtinut venituri peste asteptari in primul trimestru al acestui an. Succesul a fost adus de modelele precum noul Clio, Dacia Sandero si modelul electric Megane E-Tech. In primele trei luni ale acestui an, grupul Renault a vandut 549.099 unitati, in crestere cu 2,6% in ritm anual, […]The post Clio si Sandero au adus Renault venituri "peste asteptari" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu spune ca pensiile vor veni inainte de Paste

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu a cerut ca toti pensionarii sa isi primeasca banii inainte de Paste. Solicitarea sa intervine in contextul in care postasii ar trebui, teoretic, sa fie liberi intre 1 si 7 Mai. "O rog pe doamna ministru (n.red. - Simona Bucura Oprescu) sa vorbeasca cu toate bancile din Romania, sa vedem ce modificari […]The post Marcel Ciolacu spune ca pensiile vor veni inainte de Paste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Combaterea fenomenului Deepfake: Ghidul DNSC pentru detectare si prevenire

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Deepfake-urile au devenit o amenintare majora in peisajul fraudelor online, iar pentru a ajuta publicul sa se protejeze, Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a lansat un ghid informativ si un test online. Acest ghid isi propune sa ofere instrumente si cunostinte pentru identificarea si combaterea acestor capcane digitale. Intr-o epoca in care granita dintre […]The post Combaterea fenomenului Deepfake: Ghidul DNSC pentru detectare si prevenire appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reorganizare "dureroasa" la Transporturi: se desfiinteaza 51 de posturi vacante

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Marea reorganizare a Ministerului Transporturilor, institutie condusa de Sorin Grindeanu, consta in taierea unui post de secretar de stat, care oricum nu era ocupat, si desfiintarea a 51 de vacante. Ministerul Transporturilor face economii "consistente" la buget desfiintand posturi care nu erau ocupate, conform unui proiect de Hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. […]The post Reorganizare "dureroasa" la Transporturi: se desfiinteaza 51 de posturi vacante... ...continuare.

Traficant de cocaina, scos din afaceri de DIICOT! Cu cat vindea doza

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Traficant de cocaina, scos din afaceri de DIICOT! Cu cat vindea doza Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinti, impreuna cu  procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti, au documentat activitatea infractionala a unei persoane, cercetate pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc. Asadar, procurorii DIICOT au retinut un traficant de cocaina din Mehedinti, care incepuse […]The post Traficant de cocaina, scos din afaceri de... ...continuare.

Suplimentele alimentare pot inlocui medicamentele?

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Suplimentele alimentare pot inlocui medicamentele?   Raspunsul la suplimente alimentare vs medicamente il puteti afla urmarind cu atentie Dialogurile Puterii cu dr. Ion Fulga,  profesor de farmacologie si seful catedrei la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Cu stiinta si responsabilitate, domnul profesor ne-a explicat care sunt diferentele dintre suplimente si medicamente, care sunt foloasele lor, cum […]The post Suplimentele alimentare pot inlocui medicamentele? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone: "Voi lucra frateste cu toti primarii de sector, indiferent de coloratura politica"

publicat 2024-04-23 16:00:12 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone: Voi lucra frateste cu toti primarii de sector, indiferent de coloratura politica Cristian Popescu Piedone a dezvaluit pe cine sustine la Primariile de sector: Liviu Negoita, Daniel Baluta si Rares Hopinca.   Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Unitatii si Solidaritatii Nationale (PUSL) pentru Primaria Bucuresti, dezvaluie noua sa abordare dupa ce PSD si PNL au decis sa isi desemneze candidati separati pentru alegerile la Primaria Capitalei. "Este inacceptabil […]The post Cristian Popescu Piedone: "Voi lucra frateste cu toti primarii de sector, indiferent... ...continuare.

Un barbat a cazut de pe un pasaj din Bucuresti. I s-a facut rau si a picat peste balustrada

publicat 2024-04-23 16:00:11 (ProTV)
Un barbat a cazut de pe un pasaj din Bucuresti. I s-a facut rau si a picat peste balustrada Un barbat de 39 de ani a cazut, marti, de pe un pasaj din Sectorul 1 al Capitalei si a fost transportat la spital. I s-ar fi facut rau si a cazut peste balustrada.   ...continuare.

Lista medicamentelor compensate si gratuite a fost extinsa. Apar medicamente inovative pentru bolnavi cronici

publicat 2024-04-23 16:00:11 (ProTV)
Lista medicamentelor compensate si gratuite a fost extinsa. Apar medicamente inovative pentru bolnavi cronici Ministerul Sanatatii anunta, marti, introducerea în lista de medicamente compensate si gratuite a unui numar de 28 molecule inovative.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11467 11468 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.