EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11490 11491 Pag. urm. »

Rudolf Vizental, ROCA Investments: Va fi un an dificil si acest an 2024, dar mai bun decat anul trecut. Sunt industrii care nu vor mai fi la fel: industria auto, banking-ul, industria de IT

publicat 2024-04-23 19:00:09 (Money.ro)
"Sunt semne ca anul acesta este mai bun decat anul trecut, ma refer in special la cele doua  sectoare in care noi suntem activi (agrifood si industrie, n.r.). Romania este foarte conectata la ce se intampla in Europa, in special in Europa de Vest. Si atunci deciziile de la noi sunt importante, dar nivelul european este mult mai important, trebuie sa gandim global, fiindca modificarile care ne impacteaza vin de la acel nivel. Si sunt foarte multe industrii care se redefinesc. Industria... ...continuare.

Ministerul Finantelor, dupa o delegatie la Washington: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidare fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura/ Bolos: Romania, angajata in a face reforme care sa duca la sustenabilitatea cheltuielilor publice

publicat 2024-04-23 19:00:09 (Money.ro)
Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a condus, in perioada 16-21 aprilie, delegatia MF la reuniunile de primavara ale Grupului Bancii Mondiale si Fondului Monetar International, de la Washington. In marja reuniunilor, delegatia MF a avut intalniri cu inalti reprezentanti ai Bancii Mondiale (BM), Fondului Monetar International (FMI), Corporatiei Financiare Internationale (IFC), precum si cu agentiile de rating S&P si Moody's, se arata intr-un comunicat de presa transmis, marti, de minister.... ...continuare.

Argentina inregistreaza primul excedent public din 2008, 300.000 de dolari pe primul trimestru, anunta Javier Milei

publicat 2024-04-23 19:00:09 (Money.ro)
Javier Milei a subliniat ca Argentina a inregistrat primul sau excedent public trimestrial din 2008 incoace.In primul trimestru al lui 2024, statul argentinian a inregistrat un excedent de aproximativ 275 de miliarde de peso (309.000 dolari), a anuntat luni la telviziunea nationala presedintele argentinian."Acesta este primul trimestru cu un excedent financiar din 2008", a subliniat el, referindu-se la primul an de guvernare al rivalei sale politice de stanga Cristina Kirchner.Este vorba... ...continuare.

Ucraina si SUA au inceput sa lucreze la un Acord de Securitate bilateral, anunta Zelenski. Progrese in problema livrarii unor rachete americane cu raza lunga de actiune de tip ATACMS

publicat 2024-04-23 19:00:09 (Money.ro)
Ucraina si SUA au inceput sa lucreze la un Acord de Securitate bilateral, anunta Zelenski. Progrese in problema livrarii unor rachete americane cu raza lunga de actiune de tip ATACMS "Echipele noastre, Ucraina si Statele Unite, au inceput sa lucreze la un Acord de Securitate bilateral", a anuntat el luni, in urma unei convorbiri la telefon cu omologul sau american Joe Biden.El a dat asigurari ca Kievul si Washingtonul au inregistrat progrese in problema livrarii unor rachete americane cu raza lunga de actiune de tip ATACMS.In timpul convorbirii cu Biden, Zelenski si-a exprimat "recunostinta fata de Joe Biden pentru sustinerea sa de nezdruncinat a Ucrainei" si a... ...continuare.

Patru sulite luate de exploratorul James Cook de la aborigeni vor fi returnate Australiei

publicat 2024-04-23 19:00:08 (Mediafax)
Patru sulite luate din Australia de catre exploratorul britanic James Cook in urma cu peste 250 de ani vor fi returnate de catre Universitatea Cambridge urmasilor comunitatii indigene care le-a confectionat. ...continuare.

Argentina inregistreaza primul excedent al bugetului public dupa 16 ani. Presedintele Javier Milei: "O realizare de dimensiuni istorice!"

publicat 2024-04-23 19:00:07 (Libertatea)
Argentina a reusit sa inregistreze in primul trimestru din 2024 un excedent bugetar de 275 de miliarde de peso (300.000 de dolari), anunta cu bucurie noul presedinte Javier Milei, care evoca o „realizare istorica”, relateaza AFP, citata de News.ro. Javier Milei a subliniat ca Argentina a inregistrat primul sau excedent public trimestrial din 2008 incoace. […] ...continuare.

Ciolacu: Atacurile nu au fost impotriva lui Catalin Cirstoiu, au fost impotriva Aliantei electorale PSD-PNL

publicat 2024-04-23 19:00:07 (Jurnalul-National)
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca atacurile indreptate impotriva medicului Catalin Cirstoiu au fost, de fapt, atacuri impotriva Aliantei electorale PSD-PNL si si-a cerut scuze fata de acesta "pentru tot ceea ce a patimit". ...continuare.

Sepsi - FCSB, ros-albastrii pot face un pas major spre TITLU » Echipele anuntate de Gazeta + cote la pariuri. Reporterii GSP transmit tot ce conteaza de la Sfantu Gheorghe!

publicat 2024-04-23 19:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Sepsi si FCSB se infrunta miercuri, de la ora 21:45, intr-o confruntare din runda a sasea a play-off-ului. Cu o victorie la Sfantu Gheorghe, ros-albastrii mai fac un pas important spre titlu. Partida de la Sfantu Gheorghe va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro si in direct la Digi 1, Prima Sport 1 si Orange 1.Programul, rezultatele si marcatorii etapei #6 din play-off-ul si play-out-ul Superligii. ... ...continuare.

Schimbare ISTORICA pentru Scuderia Ferrari » Cum vor arata monoposturile la Miami

publicat 2024-04-23 19:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Pentru Grand Prix-ul de la Miami, Ferrari se metamorfozeaza! Team-ul italian va renunta la legendara culoare "Rosso Corsa", urmand sa se prezinte in albastru pentru prima cursa din acest sezon organizata pe taram nord-american.Schimbarea este menita a fi un omagiu adus aniversarii a 7 decenii de prezenta a "calului cabrat" pe piata din America de Nord. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11490 11491 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.