EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11643 11644 Pag. urm. »

O tanara a suferit soc anafilactic dupa ce a baut o cafea de la un automat. Ce se afla in pahar

publicat 2024-04-25 08:15:03 (Adevarul)
O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a baut o cafea de la un automat dintr-un aeroport din Mallorca care era plin de insecte. ...continuare.

Guvernul discuta devansarea platii pensiilor inainte de Paste. Ciolacu: "Astfel de exceptii sa devina reguli"

publicat 2024-04-25 08:15:03 (Adevarul)
Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca in urmatoarea saptamana va avea o intalnire cu ministrul Finantelor, Marcel Bolos si cu alti membri ai cabinetului, pentru a discuta despre o masura importanta: plata pensiilor inainte de sarbatorile de Paste. ...continuare.

Prognoza meteo joi, 25 aprilie: vremea se raceste usor

publicat 2024-04-25 08:15:03 (Adevarul)
Potrivit meteorologilor, singura zona in care temperaturile raman constante, asemanatoare cu cel de miercuri, este sud-estul tarii, in timp ce in rest vremea se raceste usor. ...continuare.

Nadia Comaneci primeste o renta viagera lunara de la statul roman: Detalii despre suma si impactul masurilor de austeritate

publicat 2024-04-25 08:00:10 (Puterea)
Nadia Comaneci primeste o renta viagera lunara de la statul roman: Detalii despre suma si impactul masurilor de austeritate Nadia Comaneci, o figura emblematica a gimnasticii mondiale, continua sa fie apreciata pentru contributia sa remarcabila in sport, beneficiind lunar de o renta viagera maxima acordata de statul roman. La varsta de 62 de ani si locuind in prezent in Statele Unite, fosta campioana olimpica primeste o suma semnificativa drept recunoastere pentru performantele sale de […]The post Nadia Comaneci primeste o renta viagera lunara de la statul roman: Detalii despre suma si impactul masurilor de... ...continuare.

Fara trandafiri si palarii! Chinezii de la TikTok suspenda recompensele

publicat 2024-04-25 08:00:10 (Puterea)
Fara trandafiri si palarii! Chinezii de la TikTok suspenda recompensele Reteaua de socializare chineza TikTok a venit cu un anunt trist pentru milioane de utilizatori! Chinezii au anuntat ca suspenda „voluntar” functia noii sale aplicatii TikTok Lite care recompenseaza utilizatorii pentru timpul petrecut in fata ecranului si care este acuzata de Comisia Europeana ca provoaca dependenta. Asadar, TikTok suspenda "voluntar" recompensele, dupa ce Uniunea Europeana […]The post Fara trandafiri si palarii! Chinezii de la TikTok suspenda recompensele... ...continuare.

Reforma Globala: China isi contureaza viziunea pentru secolul XXI

publicat 2024-04-25 08:00:10 (Puterea)
Reforma Globala: China isi contureaza viziunea pentru secolul XXI Intr-o lume a schimbarilor rapide si a competitiei globale, China, sub conducerea presedintelui Xi Jinping, isi contureaza o viziune puternica pentru viitoarea ordine mondiala. Ideea unei „ordini mondiale alternative”, asa cum a fost imaginata la Beijing, pune in lumina ambitiile Chinei de a remodela peisajul geopolitic global. Presedintele Xi Jinping nu ezita sa-si proclame ambitiile […]The post Reforma Globala: China isi contureaza viziunea pentru secolul XXI appeared... ...continuare.

Delta Dunarii se transforma complet: Investitii masive pentru infrastructura

publicat 2024-04-25 08:00:10 (Puterea)
Delta Dunarii  se transforma complet: Investitii masive pentru infrastructura Delta Dunarii, una dintre cele mai pretuite si frumoase destinatii din Romania, se pregateste sa sufere o transformare semnificativa, odata cu implementarea unui plan amplu de dezvoltare si modernizare a infrastructurii. Aceste schimbari majore sunt menite sa faciliteze accesul turistilor si sa stimuleze cresterea economica in zona. Recent, Consiliul Judetean Tulcea a inaugurat noul Aeroport […]The post Delta Dunarii se transforma complet: Investitii masive pentru infrastructura... ...continuare.

Putin stie adevarul din spatele arestarii omului de casa a lui Soigu! Mita este paravan

publicat 2024-04-25 08:00:10 (Puterea)
Putin stie adevarul din spatele arestarii omului de casa a lui Soigu! Mita este paravan Rusia s-a cutremurat zilele trecute, dupa ce s-a aflat ca ministrul adjunct al Apararii a fost arestat pentru luare de mita. In plin conflict armat in Ucraina, vestea ca adjunctul ministrului Serchei Soigu ar fi luat mita i-a pus pe ganduri pe rusi. Vladimir Putin, cel care a ordonat arestarea adjunctului de la Aparare, stie […]The post Putin stie adevarul din spatele arestarii omului de casa a lui Soigu! Mita este paravan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum arata "prima masina zburatoare certificata din lume". Pretul porneste de la o jumatate de milion de dolari

publicat 2024-04-25 08:00:09 (ProTV)
Cum arata prima masina zburatoare certificata din lume. Pretul porneste de la o jumatate de milion de dolari Cântaretul francez Jean-Michel Jarre a avut parte de o zi cel putin memorabila. Artistul a fost primul pasager care a pornit la drum cu o masina zburatoare.   ...continuare.

Zborurile vor fi perturbate in Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Ce a transmis MAE

publicat 2024-04-25 08:00:09 (ProTV)
Zborurile vor fi perturbate in Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Ce a transmis MAE Zborurile vor fi perturbate, joi, în Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Miercuri seara au spus ca renunta la protest, dar decizia lor a venit târziu si unele companii aeriene si-au dat deja peste cap programul curselor. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11643 11644 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.