EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11562 11563 Pag. urm. »

Descoperirea socanta facuta in urma unor sapaturi, in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Ce varianta este luata in calcul

publicat 2024-04-24 13:00:11 (ProTV)
Descoperirea socanta facuta in urma unor sapaturi, in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Ce varianta este luata in calcul Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare în curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, fiind luata în calcul varianta ca în zona ar fi fost un vechi cimitir.   ...continuare.

Huawei lanseaza un nou brand de software pentru condusul inteligent

publicat 2024-04-24 13:00:09 (Mediafax)
Huawei lanseaza un nou brand de software pentru condusul inteligent Anuntul a fost facut de Jin Yuzhi, directorul general al unitatii de afaceri Intelligent Automotive Solution (IAS) a Huawei, in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat inainte de Salonul Auto de la Beijing. ...continuare.

Oua umplute cu pate - retete de oua umplute cu pate de ficat

publicat 2024-04-24 13:00:08 (Libertatea)
Oua umplute cu pate - retete de oua umplute cu pate de ficat Putine aperitve sunt mai apreciate de la mic la mare decat celebrele oua umplute cu pate. Perntru ca uneori lucrurile simple par mai complicate decat sunt, aveti in cele din urma citeva retete de oua umplute cu pate. Va propunem retete de oua cu pate de ficat si diverse combinatii de gusturi, care va vor […] ...continuare.

Liderii liberali din Iasi concureaza in procese: Mihai Chirica si Costel Alexe candideaza in 2024 cu un bagaj de patru dosare penale trimise in judecata

publicat 2024-04-24 13:00:08 (Libertatea)
Liderii liberali din Iasi concureaza in procese: Mihai Chirica si Costel Alexe candideaza in 2024 cu un bagaj de patru dosare penale trimise in judecata Primarul Iasiului, Mihai Chirica, si colegul sau de partid, Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi, au fiecare cate doua trimiteri in judecata pentru fapte comise in exercitiul functiei publice, cu care intra in cursa electorala pentru un nou mandat. Primarul Iasiului a fost trimis in judecata vineri, 19 aprilie, alaturi de alte 19 persoane, majoritatea […] ...continuare.

Roxana Vancea si Dragos Paiu si-au retras baiatul de la invatamantul privat. De ce au luat aceasta decizie

publicat 2024-04-24 13:00:08 (Libertatea)
Roxana Vancea si Dragos Paiu si-au retras baiatul de la invatamantul privat. De ce au luat aceasta decizie Roxana Vancea si Dragos Paiu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Acestia s-au casatorit religios in urma cu cateva saptamani si cresc impreuna doi copii, pe Zian si Milan, baiatul din casnicia anterioara. Roxana Vancea si partenerul ei de viata isi dau silinta pentru a le oferi o educatie sanatoasa, incercand sa le impuna […] ...continuare.

ONU cere o ancheta independenta dupa acuzatiile privind descoperirea unor gropi comune in spitalele din Gaza. Reactia Israelului

publicat 2024-04-24 13:00:08 (Libertatea)
Seful ONU pentru drepturile omului, Volker Türk, s-a declarat „ingrozit” de distrugerea spitalelor Nasser si al-Shifa din Gaza si de informatiile privind „gropile comune” gasite in aceste locuri dupa raidurile israeliene si a cerut o investigatie independenta cu privire la decese, relateaza BBC. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional! Oficialii palestinieni […] ...continuare.

Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara

publicat 2024-04-24 13:00:07 (Jurnalul-National)
Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara Atena este inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara. E unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit tara din 2018 incoace. ...continuare.

Benzar il face praf pe Abdallah dupa accidentarea horror de aseara: "Asta e caracterul lui. Intrari ca la sat, multi straini nu au junioratul facut"

publicat 2024-04-24 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Romario Benzar (32 de ani), nu l-a menajat pe Hakim Abdallah (26 de ani), dupa intrarea criminala a atacantului din meciul Botosani - Dinamo, scor 1-2, in runda cu numarul #6 a play-out-ului din Superliga. Benzar spune ca atacantul celor de la Dinamo nu l-a sunat pentru a-si prezenta scuzele si a criticat dur intrarea acestuia. ... ...continuare.

FCU Craiova si Dinamo spre Liga 2? Ioanitoaia: "Lui Mititelu nu ii mai are de fotbal"

publicat 2024-04-24 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
In direct la GSP LIVE, Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a comentat lupta pentru salvarea de la retrogradare.FCU Craiova si Dinamo, care au facut pasi gresiti in aceasta etapa, 1-1 cu FC Voluntari, respectiv 1-2 cu FC Botosani, sunt pe locuri direct retrogradabile, cu trei meciuri ramase de jucat.Iar Ovidiu Ioanitoaia a comentat situatia complicata in care se afla cele doua rivale.VIDEO. ... ...continuare.

Drumul spectaculos pe care trebuie sa-l parcurgi in minivacanta de Paste. Peisajele sunt de basm

publicat 2024-04-24 13:00:03 (Click)
Drumul spectaculos pe care trebuie sa-l parcurgi in minivacanta de Paste. Peisajele sunt de basm In minivacanta de Paste, cand timpul este pretios si dorinta de a evadea din cotidian este puternica, un drum spectaculos prin peisaje de basm poate fi exact ceea ce iti doresti. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11562 11563 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.