EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11208 11209 Pag. urm. »

Matei Paun, omul din spatele lui Nicusor Dan, afaceri in Rusia si implicatii in Panama Papers

publicat 2024-04-20 18:00:12 (Puterea)
Matei Paun, omul din spatele lui Nicusor Dan, afaceri in Rusia si implicatii in Panama Papers Matei Paun, figura din umbra, din spatele lui Nicusor Dan, este in centrul atentiei pentru afacerile sale in Rusia si implicatiile  in scandalul Panama Papers. Imagini paparazzi cu echipa de campanie pregatind terenul pentru alegerile locale, in favoarea lui Nicusor Dan, demonstreaza ca un nume important se afla in spatele acestui efort – controversatul om […]The post Matei Paun, omul din spatele lui Nicusor Dan, afaceri in Rusia si implicatii in Panama Papers appeared first on... ...continuare.

Ciuca, despre cariera sa militara: "A venit de la sine"

publicat 2024-04-20 18:00:12 (Puterea)
Ciuca, despre cariera sa militara: A venit de la sine Nicolae Ciuca a dezvaluit ce l-a determinat sa urmeze o cariera militara. Presedintele PNL sustine ca printre motivele care l-au motivat sa aleaga acest drum se numara si baza militara aflata in cartierul sau. Mai mult, seful Senatului a mai spus ca i-a placut dintotdeauna uniforma militara.  Ciuca: "A fost o chestiune care a venit […]The post Ciuca, despre cariera sa militara: "A venit de la sine" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un adolescent de 17 ani din Vaslui este sub control judicar, dupa ce si-a batut in repetate randuri un coleg

publicat 2024-04-20 18:00:11 (ProTV)
Un adolescent de 17 ani din Vaslui este sub control judicar, dupa ce si-a batut in repetate randuri un coleg Un licean în vârsta de 17 ani dintr-o comuna din judetul Vaslui a fost retinut, iar apoi plasat sub control judiciar dupa ce l-a agresat în repetate rânduri pe un alt tânar care învata în aceeasi scoala.   ...continuare.

Administratia Biden a limitat forajele pentru petrol si gaze si mineritul in Alaska, nemultumind liderii statului

publicat 2024-04-20 18:00:11 (Money.ro)
Administratia Biden a limitat forajele pentru petrol si gaze si mineritul in Alaska, nemultumind liderii statului Masurile sunt conforme cu eforturile presedintelui Joe Biden de a controla activitatile de petrol si gaze pe terenurile publice si de a conserva 30% din terenurile si apele SUA pentru a combate schimbarile climatice.Departamentul pentru Interne a finalizat un regulament pentru a bloca dezvoltarea exploatarilor de petrol si a gaze pe 40% din Rezervatia Nationala de Petrol din Alaska, pentru a proteja habitatele pentru ursi polari, caribu si alte animale salbatice si modul de viata al... ...continuare.

Banca Mondiala a atras angajamente de peste 11 miliarde de dolari pentru combaterea crizelor climatice si globale

publicat 2024-04-20 18:00:11 (Money.ro)
Banca Mondiala a atras angajamente de peste 11 miliarde de dolari pentru combaterea crizelor climatice si globale Contributiile voluntare, anuntate la reuniunile de primavara ale Bancii Mondiale si ale Fondului Monetar International de la Washington, reprezinta cea mai mare imbunatatire unica a bilantului Bancii Mondiale de cand SUA si alti actionari si-au extins misiunea dincolo de combaterea saraciei, in 2022.In aprilie 2023, actionarii Bancii Mondiale au sustinut o crestere a raportului de levier al bancii, pentru a creste capacitatea de creditare cu aproximativ 40 de miliarde de dolari pe parcursul a... ...continuare.

Georgia nu este pregatita pentru aderarea la Uniunea Europeana, afirma partidul de guvernamant / Tensiuni intre Tbilisi si Bruxelles din cauza legii "agentilor straini"

publicat 2024-04-20 18:00:10 (Mediafax)
Georgia nu este pregatita pentru aderarea la Uniunea Europeana, afirma partidul de guvernamant / Tensiuni intre Tbilisi si Bruxelles din cauza legii agentilor straini "In decembrie anul trecut, am devenit o tara candidata. Urmatorul pas este aderarea", a declarat sambata Irakli Garibashvili. "Astazi, nu suntem pregatiti sa devenim o tara membra". ...continuare.

Poli Iasi obtine prima victorie din play out, la al doilea meci cu Tony pe banca

publicat 2024-04-20 18:00:10 (Mediafax)
Poli Iasi obtine prima victorie din play out, la al doilea meci cu Tony pe banca Doua greseli ale portarului Valceanu au dus la marcarea celor doua goluri din repriza secunda, care au adus victoria lui Poli Iasi. ...continuare.

Garbine Muguruza isi anunta retragerea din tenis dupa un an de inactivitate

publicat 2024-04-20 18:00:10 (Mediafax)
Garbine Muguruza isi anunta retragerea din tenis dupa un an de inactivitate A trecut mai bine de un an de cand jucatoarea spaniola nu a mai evoluat in circutul profesionist. Ea a pierdut in ultimul meci in fata adolescentei Linda Noskova, la Openul de la Lyon 2023, aceasta fiind atunci a sasea infrangere consecutiva, iar acum, ultimul meci din cariera sa. ...continuare.

UE spune "nu" mostenitorilor baronului drogurilor: "Nu se pot face bani cu marca Pablo Escobar"

publicat 2024-04-20 18:00:08 (Libertatea)
UE spune nu mostenitorilor baronului drogurilor: Nu se pot face bani cu marca Pablo Escobar Este considerat regele cocainei, iar Netflix i-a dedicat propriul serial („Narcos”). La apogeu, Pablo Escobar (n. 1949 – d. 1993) castiga echivalentul a 1,4 milioane de euro pe zi. Potrivit Bild, marca ce poarta numele fostului baron al drogurilor din Columbia, detinuta de fratele Roberto Escobar este e interzisa in Uniunea Europeana. Nu se pot […] ...continuare.

Turcia sustine ca prioritatea comunitatii internationale trebuie sa fie incetarea ocupatiei israeliene a teritoriilor palestiniene si solutia cu doua state

publicat 2024-04-20 18:00:08 (Libertatea)
Turcia sustine ca prioritatea comunitatii internationale trebuie sa fie incetarea ocupatiei israeliene a teritoriilor palestiniene si solutia cu doua state Tensiunile dintre Israel si Iran nu ar trebui sa distraga atentia de la situatia din Fasia Gaza, iar intaia prioritate a comunitatii internationale ar trebui sa fie incetarea ocupatiei israeliene a teritoriilor palestiniene, a declarat sambata, 20 aprilie, ministrul turc de externe, Hakan Fidan, potrivit Reuters. Fidan a facut aceste declaratii la Istanbul, in timpul […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11208 11209 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.