EMAG

Vesti bune pentru fanii Braziliei (P)

publicat 2024-04-26 03:09:41 ()

Vesti bune pentru fanii Braziliei (P)

Revenit pe teren dupa aproape 3 luni de la operatia suferita la picior, Neymar da Silva Santos Junior, cel mai scump jucator al Braziliei, estimat in prezent la 180 milioane de euro, a reusit sa marcheze in ambele meciuri de pregatire disputate in cursul saptamanii trecute, egalandu-l pe Romario in topul marcatorilor all- time, cu 55 de reusite.

Intors la echipa dupa o lunga perioada de recuperare, acesta pare a fi intr-o forma foarte buna, marcand atat in amicalul cu Croatia, castigat de echipa sa cu 2-0, cat si in victoria cu 3-0 obtinuta in compania Austriei, duminica seara. Daca in primul meci Neymar a fost introdus abia in cea de-a doua repriza, la Viena acesta a fost pe teren inca din primul minut, fiind pastrat pe teren pana in minutul 84.

Meciul contra Austriei a fost dominat clar de brazilieni, care au avut o posesie a balonului foarte buna, 65%, au avut cu zece ocazii de gol in plus fata de gazde si au tras 10 suturi pe poarta fata de cele 2 ale austriecilor. Multipla campioana mondiala a deschis scorul prin Gabriel Jesus, in minutul 36, care a profitat de mingea respinsa destul de slab de apararea Austriei la sutul lui Marcelo si a sutat excelent la coltul lung. A urmat apoi golul lui Neymar (min.63), care a valorificat centrarea lui Willian, dribland fara prea mult efort adversarul direct si inscriind apoi nestingherit. Scorul final a fost stabilit de Philippe Coutinho, in urma unei combinatii cu Roberto Firmino, unul din cei 3 atacanti ai lui Liverpool.

Desi rezultatele inregistrate in partidele amicale nu au o mare relevanta, trebuie totusi sa mentionam ca Austria a reusit sa invinga cu 2-1 Germania, la inceputul acestei luni, la capatul unui meci in care nemtii au stat mai bine doar la capitolul posesie. Cu doar cateva zile inainte de startul Cupei Mondiale, Brazilia si Germania sunt principalele favorite la casele de pariuri online, cota acestora pentru castigarea trofeului osciland intre 5.00 si 5.50.

Castigand ultimele 2 amicale la zero, nationala lui Tite (Adenor Leonardo Bacchi) pleaca in Rusia cu moralul excelent, ,,galben-verzii’’ urmand a fi cazati in orasul rusesc Sochi, amplasat la malul Marii Negre. Acestia urmeaza sa soseasca in cursul zilei de luni, avand la dispozitie aproape o saptamana pana la meciul lor inaugural, cel cu Elvetia, programat duminica, 17 iunie.

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Rusia este programata joi, 14 iunie, putand fi urmarita in direct la TVR1. In aceasta prima zi se va juca un singur meci, cel dintre Rusia si Arabia Saudita.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.