EMAG

Cazinouri online versus cazinouri offline - avantaje si dezavantaje 2018 (P)

publicat 2024-04-19 05:33:34 ()

Cazinouri online versus cazinouri offline - avantaje si dezavantaje 2018 (P)

Cu peste 20 de ani in urma, undeva in prima parte a anului 1996, se lansa in mediul virtual primul operator de jocuri de noroc online, intitulat InterCasino, brand care functioneaza si astazi, fiind destul de apreciat pentru designul intuitiv si bonusurile grozave oferite atat la inscriere, cat si cu diferite ocazii. Lansarea acestuia nu ar fi fost posibila daca Antigua si Barbuda, tara scaldata de Marea Caraibilor, nu ar fi adoptat in 1994 prima lege din lume care sa permita operatorilor din intreaga lume sa obtina licenta de functionare.

Din acel moment, piata de gambling online a fost in continua expansiune, fiind estimata la 27,58 miliarde de dolari in 2010, pentru a ajunge la 56 de miliarde de dolari in prezent. Aceasta crestere spectaculoasa, ce nu ar fi fost posibila fara raspandirea atat de rapida a internetului si dezvoltarea exploziva a pietei de telefonie mobila la sfarsitul secolului XX, poate fi considerata un raspuns destul de clar la intrebarea ,,gasim la cazinourile online mai multe avantaje decat la cele offline?’’. Cu siguranta cel mai mare avantaj al cazinourilor online este faptul ca acestea pot fi accesate in cateva secunde la orice ora, de aproape oriunde, fara sa fi nevoit sa faci un drum care, de regula, necesita timp si bani, insa exista multe aspecte ce trebuie analizate, asa ca haideti sa vedem cum stau lucrurile.

Bonusurile oferite. Daca cu greu poti vorbi in mediul offline despre bonusuri, acestea reprezentand in unele cazuri o bautura sau cateva fise de joc, inventivitatea brandurilor online pare fara limite atunci cand vine vorba de bonusuri. De la dublarea sau chiar triplarea primei depuneri pana la rotiri gratuite, sume oferite fara depozit sau bonusuri pentru aplicatiile mobile, ofertele de inregistrare sunt extrem de apreciate de cei ce ,,trec pragul unui cazinou online’’.

Tot in aceasta zona trebuie sa mentionam si programele VIP rulate de cazinourile online, prin intermediul carora, dupa anumite perioade de joc, clientii sunt recompensati cu diferite premii. In alta ordine de idei, castiguri extra sunt puse la bataie de o parte din aceste cazinouri online si in cadrul unor turnee dedicate anumitor jocuri, premiile fiind de multe ori mai mult decat considerabile.

Diversitatea ofertei. Avand in vedere ca nici macar cele mai populare cazinouri stradale din Marea Britanie nu pun la dispozitia clientilor mai mult de 150 de ,,pacanele’’, jocurile acestora fiind alese de la maxim 2-3 dezvoltatori, putem spune ca si din acest punct de vedere cei mai cunoscuti operatori online stau mult mai bine. In cazul acestora, oferta de jocuri depaseste frecvent cifra 250, alese cu grija de la cei mai buni provideri, iar in ultimii ani mesele de ruleta si blackjack cu dealeri live nu mai sunt deloc ceva neobisnuit.

Jackpoturile progresive. Mai de graba rar intalnite in cazinourile offline, numarul acestora este foarte mare pe internet, astfel de jackpoturi uriase putand fi castigate atat la anumite sloturi, cat si in sectiunile de bingo sau pariuri sportive.

Totul cu un singur cont. Odata ce iti creezi cont la unul din marii operatori online, vei putea paria pe evenimente sportive (si nu numai), vei putea juca la oricare din sloturile aflate in oferta, incerca mesele de ruleta si blackjack clasice sau Live si, ceva mai rar, juca chiar si bingo.

Principalul dezavantaj existent in cazul cazinourilor online era considerat, pana nu demult, faptul ca jucatorii ce retrageau bani erau nevoiti sa completeze si sa depuna formulare la ANAF, o data pe an. Incepand insa cu 23 martie 2018, aceasta situatie a incetat, castigurile retrase dupa aceasta perioada urmand a fi impozitate direct la sursa, jucatorii fiind scutiti in acest fel de grija drumurilor la ANAF.

La final, trebuie sa amintim ca nu toti oamenii privesc cu ochi buni jocurile de cazino ca mod de a-ti petrece timpul liber, asa ca si in acest caz mediul online este castigator, clientii putand juca in cel mai discret mod cu putinta.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.