EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11465 11466 Pag. urm. »

Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita

publicat 2024-04-23 15:45:12 (Mediafax)
Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatei Racz Nadia Florentina, la data faptelor inspector-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bihor, pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii. ...continuare.

UEFA va confirma majorarea la 26 de jucatori a loturilor pentru Euro 2024

publicat 2024-04-23 15:45:12 (Mediafax)
UEFA va confirma majorarea la 26 de jucatori a loturilor pentru Euro 2024 O reuniune a Comitetului pentru competitii nationale al organismului european de guvernare a votat in favoarea acestei schimbari, care urmeaza sa fie ratificata de Comitetul Executiv in cursul acestei saptamani. ...continuare.

Iohannis, despre achizitia unui avion prezidential: Aceasta solicitare exista de multa vreme

publicat 2024-04-23 15:45:10 (Jurnalul-National)
Iohannis, despre achizitia unui avion prezidential: Aceasta solicitare exista de multa vreme Exista o solicitare de mai multa vreme pentru achizitia unui avion prezidential, a declarat, marti, la Seul, presedintele Klaus Iohannis. ...continuare.

Veniturile Renault au depasit asteptarile in primul trimestru, crestere de doua cifre pentru vanzarile la Dacia Sandero

publicat 2024-04-23 15:45:10 (Income-Magazine)
Veniturile Renault au depasit asteptarile in primul trimestru, crestere de doua cifre pentru vanzarile la Dacia Sandero Grupul auto francez Renault a raportat marti venituri peste asteptari pentru primul trimestru al acestui an, gratie cererii pentru modele precum noul Clio, Dacia Sandero si modelul electric Megane E-Tech, transmite Bloomberg. In primele trei luni ale acestui an, grupul Renault a vandut 549.099 unitati, in crestere cu 2,6% in ritm anual, iar veniturile au […] ...continuare.

Camelia Potec, presedinta FRNPM, a tras concluziile dupa Campionatele Nationale: "Ne-am fi dorit un timp de Jocurile Olimpice" » Ce pregateste pentru CE

publicat 2024-04-23 15:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Camelia Potec, presedinta FRNPM, a tras concluziile dupa Campionatele Nationale: Ne-am fi dorit un timp de Jocurile Olimpice » Ce pregateste pentru CE Camelia Potec a urmarit cu atentie intrecerea de la Otopeni si a indicat ce a mers bine si ce nu. Presedinta FRNPM a evaluat si evolutia celor doi inotatori calificati la Paris.Campionatele Nationale de la Otopeni s-au incheiat duminica, iar presedinta FRNPM a vorbit despre ce s-a intamplat in cele cinci zile de concurs, dar si despre ce urmeaza. VIDEO. ... ...continuare.

Zodii lovite de karma dupa Luna Plina din 23 aprilie. Sunt urmarite de greselile trecutului

publicat 2024-04-23 15:45:05 (Click)
Zodii lovite de karma dupa Luna Plina din 23 aprilie. Sunt urmarite de greselile trecutului Luna Plina din 23 aprilie, se pare ca este una speciala, potrivit astrologilor. Cateva dintre zodii vor fi afectate de trecut, fiind un moment in care vor culege ceea ce au semanat de-a lungul timpului. Iata despre ce semne zodiacale este vorba. ...continuare.

CEDO condamna Romania pentru achitarea "excesiva" a doi ofiteri condamnati pentru crime legate de Holocaust

publicat 2024-04-23 15:45:05 (Click)
CEDO condamna Romania pentru achitarea excesiva a doi ofiteri condamnati pentru crime legate de Holocaust Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat marti Romania pentru revenirea asupra unor condamnari istorice pentru crime legate de Holocaust, ...continuare.

Protest al Sindicatului National Tineret si Sport in fata Agentiei Nationale pentru Sport

publicat 2024-04-23 15:45:03 (Adevarul)
Protest al Sindicatului National Tineret si Sport in fata Agentiei Nationale pentru Sport Sportul romanesc e plin de oameni nemultumiti. ...continuare.

Ucraina, masura dura impotriva "dezertorilor". Ce patesc barbatii ucraineni care au fugit de razboi, in strainatate

publicat 2024-04-23 15:30:11 (ProTV)
Ucraina, masura dura impotriva dezertorilor. Ce patesc barbatii ucraineni care au fugit de razboi, in strainatate Kievul a adoptat o masura drastica si îi va pedepsi pe ucrainenii care s-au sustras de la serviciul militar si care au fugit în strainatate. ...continuare.

"Uitati de Austria! Trebuie sa ajungem din urma Romania". Capitolul la care Ungaria spune ca e depasita de tara noastra

publicat 2024-04-23 15:30:11 (ProTV)
Uitati de Austria! Trebuie sa ajungem din urma Romania. Capitolul la care Ungaria spune ca e depasita de tara noastra De la caderea comunismului, maghiarii au avut putine certitudini. Una dintre ele a fost ca Ungaria este mai dez­vol­tata decât România. În prezent, acest lucru nu mai este atât de sigur. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11465 11466 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.