EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11501 11502 Pag. urm. »

Un adolescent condamnat pentru viol a sapat un tunel pana in celula vecina ca sa atace un alt tanar inchis pentru crima

publicat 2024-04-23 20:45:10 (ProTV)
Un adolescent condamnat pentru viol a sapat un tunel pana in celula vecina ca sa atace un alt tanar inchis pentru crima Un adolescent care se afla într-un institut dedicat tinerilor infractori a sapat un tunel pâna la celula vecina ca sa atace un alt detinut. ...continuare.

Toate pensiile, platite inainte de Paste. Premierul Ciolacu pune presiune

publicat 2024-04-23 20:45:10 (Money.ro)
Toate pensiile, platite inainte de Paste. Premierul Ciolacu pune presiune Pensiile, platite inainte de Paste Toate pensiile ar putea fi platite inainte de Paste. Premierul Ciolacu pune presiune pe Ministerul Muncii si Posta Romana. Marcel Ciolacu a intervenit ferm, cerand ca banii sa ajunga la beneficiari inainte de sarbatorile pascale. Cu patru milioane de pensionari in pericol de a nu primi pensiile pana la Paste, […]Articolul Toate pensiile, platite inainte de Paste. Premierul Ciolacu pune presiune apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cum sa te opresti din consumul de mancaruri nesanatoase: 9 sfaturi utile

publicat 2024-04-23 20:45:09 (Mediafax)
Cum sa te opresti din consumul de mancaruri nesanatoase: 9 sfaturi utile Consumul excesiv de mancaruri nesanatoase, cunoscut sub numele de junk food, poate avea consecinte negative asupra sanatatii fizice si mentale, scrie Health. Aceste alimente ultra-procesate, precum fast food-ul, bauturile carbogazoase, dulciurile si gustarile sarate, fac parte din dieta multor persoane, contribuind la cresterea in greutate, aparitia unor afectiuni precum obezitatea si diabetul, precum si la afectarea starii de spirit si a sanatatii mintale. ...continuare.

Filmul inovator Guvernul Copiilor 2, regizat de Ioana Mischie, va putea fi vizionat din 26 aprilie, invitandu-ne sa descoperim o colectie de viitoruri spectaculoase

publicat 2024-04-23 20:45:09 (Mediafax)
Filmul inovator Guvernul Copiilor 2, regizat de Ioana Mischie, va putea fi vizionat din 26 aprilie, invitandu-ne sa descoperim o colectie de viitoruri spectaculoase Cabinetul de mini-ministri din Guvernul Copiilor 2 (Government of Children 2) va da intalnire din 26 aprilie in cinematografele din tara. Proiectul cinematografic vizionar este conceput si regizat de Ioana Mischie, cineasta multi-premiata, artista imersiva si lector universitar. Trailer-ul poate fi urmarit aici. Prin conceptul unic si prin noile tehnologii folosite, proiectul reprezinta o forma de pionierat audio-vizual pentru industria de film din Romania. ...continuare.

Ce a facut Kadirov dupa ce s-a anuntat ca e pe moarte

publicat 2024-04-23 20:45:09 (Mediafax)
Ce a facut Kadirov dupa ce s-a anuntat ca e pe moarte Liderul cecen Ramzan Kadiov a postat pe retelele de socializare un videoclip care il arata antrenandu-se in sala, cu greutati si la aparate. ...continuare.

O femeie din Peru a murit prin eutanasie, dupa o lupta de ani de zile pentru o „moarte demna”. „Vreau ca ultimele clipe din viata mea sa fie exact asa” | VIDEO

publicat 2024-04-23 20:45:07 (Libertatea)
O femeie din Peru a murit prin eutanasie, dupa o lupta de ani de zile pentru o „moarte demna”. „Vreau ca ultimele clipe din viata mea sa fie exact asa” | VIDEO Ana Estrada, o femeie din Peru care suferea de o boala degenerativa, a murit prin eutanasie, dupa ce o lupta indelungata in instanta s-a incheiat cu o hotarare istorica care i-a permis sa isi puna capat vietii cu ajutorul asistentei medicale, a anuntat luni avocatul acesteia, potrivit Reuters. In varsta de 47 de ani, Ana […] ...continuare.

Un sofer a murit, dupa ce a intrat cu masina in parapetul metalic dintre sensurile de mers ale autostrazii A1. VIDEO

publicat 2024-04-23 20:45:07 (Libertatea)
Un sofer a murit, dupa ce a intrat cu masina in parapetul metalic dintre sensurile de mers ale autostrazii A1. VIDEO Un barbat de 38 de ani a murit, marti seara, dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in glisiera metalica dintre sensurile de mers ale autostrazii A1, in judetul Arges, relateaza News.ro. Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la km 82, in judetul Arges. „Din verificarile preliminare efectuate de politistii Biroului de […] ...continuare.

Eruptia puternica a unui vulcan. Ce efect are asupra vremii si a climei

publicat 2024-04-23 20:45:07 (Libertatea)
Eruptia puternica a unui vulcan. Ce efect are asupra vremii si a climei Cand Muntele Ruang din Indonezia a suferit multiple eruptii explozive saptamana trecuta, gazele vulcanice au fost aruncate atat de sus incat au ajuns la al doilea strat al atmosferei, la zeci de mii de metri deasupra pamantului, relateaza CNN. Eruptiile vulcanului situat pe insula Ruang au aruncat pe cer un val masiv de lava si cenusa si […] ...continuare.

Ciolacu: Sprijinim IMM-urile si firmele din HORECA sa-si instaleze panouri fotovoltaice

publicat 2024-04-23 20:45:07 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Sprijinim IMM-urile si firmele din HORECA sa-si instaleze panouri fotovoltaice Guvernul va dezbate, in sedinta de marti, un proiect care vizeaza sprijinirea IMM-urilor si a firmelor din HORECA pentru a-si instala panouri fotovoltaice si statii de incarcare a masinilor electrice, a anuntat premierul Marcel Ciolacu. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11501 11502 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.