EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 473 474 Pag. urm. »

Ce arata datele din buget: Veniturile au crescut cu 11% in octombrie, fata de octombrie 2019, dar cheltuielile au avansat cu 24%. Veniturile totale ale statului au reintrat pe plus in octombrie, dar deficitul bugetar se adanceste pentru ca, la un leu venituri in plus, statul cheltuieste in plus mai mult de doi lei

publicat 2020-12-02 16:45:40 (Ziarul-Financiar)
Ce arata datele din buget: Veniturile au crescut cu 11% in octombrie, fata de octombrie 2019, dar cheltuielile au avansat cu 24%. Veniturile totale ale statului au reintrat pe plus in octombrie, dar deficitul bugetar se adanceste pentru ca, la un leu venituri in plus, statul cheltuieste in plus mai mult de doi lei Autor: Iulian Anghel Veniturile bugetului con­soli­date au fost in octombrie cu 10,8% mai mari decat in octombrie trecut. Ar parea, la o prima vedere, ca se introc vremurile bune in care veniturile cresteau cu doua cifre. Desi este bine pentru buget cresterea de venituri este insa mult sub cresterea de cheltuieli. ...continuare.

Avocatii de la RTPR au asistat asiguratorul olandez Aegon in vanzarea businessului din Romania catre Vienna Insurance Group, intr-o tranzactie regionala estimata la 830 mil. euro

publicat 2020-12-02 16:45:40 (Ziarul-Financiar)
Avocatii de la RTPR au asistat asiguratorul olandez Aegon in vanzarea businessului din Romania catre Vienna Insurance Group, intr-o tranzactie regionala estimata la 830 mil. euro Autor: Cristina Bellu Firma de avocatura RTPR a asistat Aegon in legatura cu vanzarea operatiunilor sale din Romania catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), ca parte dintr-o tranzactie regionala cu o valoare totala de 830 milioane de euro. ...continuare.

Crestere de 7 ori intr-un deceniu. Piata stomatologica a depasit pragul de 2,2 mld. lei in 2019, dar pandemia de COVID-19 isi va pune puternic amprenta pe rezultatele din 2020

publicat 2020-12-02 16:45:40 (Ziarul-Financiar)
Crestere de 7 ori intr-un deceniu. Piata stomatologica a depasit pragul de 2,2 mld. lei in 2019, dar pandemia de COVID-19 isi va pune puternic amprenta pe rezultatele din 2020 Industria de medicina stomatologica din Romania a avut un ritm de crestere peste piata privata de sanatate. ...continuare.

Investiti in Romania! Cristian Gavan, MAM Bricolaj: In urmatorii trei ani vom deschide cate doua noi magazine pe an

publicat 2020-12-02 16:45:40 (Ziarul-Financiar)
Investiti in Romania! Cristian Gavan, MAM Bricolaj: In urmatorii trei ani vom deschide cate doua noi magazine pe an MAM Bricolaj, furnizor de materiale si accesorii pentru mobilier, controlat de familia Gavan, are in plan extinderea puternica a retelei, vizand pe termen lung inclusiv deschiderea a cate un magazin in fiecare resedinta de judet. ...continuare.

ZenBook Flip S (UX371EA), flexibilitate si productivitate pentru afaceri

publicat 2020-12-02 16:45:40 (Ziarul-Financiar)
ZenBook Flip S (UX371EA), flexibilitate si productivitate pentru afaceri In aceasta perioada oamenii de afaceri au mai putine calatorii in interes de serviciu, dar lucreaza mai mult de la distanta, iar conditiile activitatii pot fi similare celor mobile. De aceea, un instrument fiabil, flexibil si performant, precum noul laptop convertibil ASUS ZenBook Flip S, va ridica intotdeauna cel putin o spranceana omului de afaceri care este nevoit sa care dupa el, practic, un birou mobil. ...continuare.

Catalin Grigoriu si fratii Paval de la Dedeman, care controleaza Moldova Farming, investesc peste 1 mil. euro in irigatii. "Anul 2020 a fost cel mai dificil an din punct de vedere agricol pe care l-am trait vreodata. Am luat toate masurile pentru a fi prezenti in piata multi ani de acum inainte"

publicat 2020-12-02 16:30:37 (Ziarul-Financiar)
Catalin Grigoriu si fratii Paval de la Dedeman, care controleaza Moldova Farming, investesc peste 1 mil. euro in irigatii. Anul 2020 a fost cel mai dificil an din punct de vedere agricol pe care l-am trait vreodata. Am luat toate masurile pentru a fi prezenti in piata multi ani de acum inainte Catalin Grigoriu, actionar al Moldova Farming: Am vandut terenuri agricole, am apelat la imprumuturi bancare, am redus suprafata de teren pe care o lucram si am devenit extrem de atenti si precauti ...continuare.

Otelul produs in combinatul siderurgic Liberty Galati a ajuns in constructia podului care face parte din proiectul feroviar Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

publicat 2020-12-02 16:15:38 (Ziarul-Financiar)
Otelul produs in combinatul siderurgic Liberty Galati a ajuns in constructia podului care face parte din proiectul feroviar Gara de Nord-Aeroportul Otopeni Autor: Cristina Bellu Combinatul siderurgic Liberty Galati a livrat otel pentru constructia podului de peste 1.500 metri patrati care face parte din proiectul feroviar Gara de Nord-Aeroportul Otopeni, dezvoltat de Arcada Company din Galati alaturi de ISPCF si DB Engineering & Consultings (companie din Germania specializata in proiecte de infrastructura). ...continuare.

Big Brother de pe santiere. Cum vad "actorii" din constructii rolul monitorizarii comportarii constructiilor in cazul unei cladiri sau al unui proiect de infrastructura

publicat 2020-12-02 16:00:58 (Ziarul-Financiar)
Big Brother de pe santiere. Cum vad actorii din constructii rolul monitorizarii comportarii constructiilor in cazul unei cladiri sau al unui proiect de infrastructura Sustenabilitatea, cand vine vorba despre constructii, pare sa se regaseasca pe agendele tuturor dezvoltatorilor imobiliari, insa de la plan la implementare calea este lunga. Atentia asupra acestui criteriu de bifat in descrierea unui proiect nu se manifesta doar printr-o grija la materialele de constructii utilizate sau prin atentia la consumul de energie pe care il genereaza un proiect - fie el cladire sau autostrada. Atentia incepe inca din momentul alegerii terenului, inca de la primele... ...continuare.

(P) Big Brother de pe santiere. Cum vad "actorii" din constructii rolul monitorizarii comportarii constructiilor in cazul unei cladiri sau al unui proiect de infrastructura

publicat 2020-12-02 15:45:27 (Ziarul-Financiar)
(P) Big Brother de pe santiere. Cum vad actorii din constructii rolul monitorizarii comportarii constructiilor in cazul unei cladiri sau al unui proiect de infrastructura Autor: Publicitate Sustenabilitatea, cand vine vorba despre constructii, pare sa se regaseasca pe agendele tuturor dezvoltatorilor imobiliari, insa de la plan la implementare calea este lunga. Atentia asupra acestui criteriu de bifat in descrierea unui proiect nu se manifesta doar printr-o grija la materialele de constructii utilizate sau prin atentia la consumul de energie pe care il genereaza un proiect - fie el cladire sau autostrada. Atentia incepe inca din momentul alegerii terenului,... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 473 474 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro
© Copyright 2000-2020 iStorm. Toate drepturile rezervate.