EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Tone de bomboane, lenjerii si pahare falsificate, descoperite in containere venite din China

publicat 2024-03-25 13:15:20 (Mediafax)
Tone de bomboane, lenjerii si pahare falsificate, descoperite in containere venite din China Inspectorii din cadrul Biroului vamal de frontiera Constanta Sud au verificat la sfarsitul saptamanii trecute marfa aflata in trei containere sosite din China, apartinand unor societati comerciale cu sediul in Romania si Ucraina. ...continuare.

Pantofi sport falsi, de 1,2 milioane de lei, confiscati in Portul Constanta

publicat 2024-02-23 11:15:48 (Mediafax)
Pantofi sport falsi, de 1,2 milioane de lei, confiscati in Portul Constanta O echipa comuna formata din politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Constanta - Sud Agigea a verificat un container incarcat cu bunuri, sosit din China, avand ca destinatie o firma din Romania. ...continuare.

Consecintele organizarii ilegale a jocurilor de noroc asupra mediului de afaceri

publicat 2024-01-10 11:15:21 (Ziarul-Financiar)
Consecintele organizarii ilegale a jocurilor de noroc asupra mediului de afaceri Mihai Mares, avocat penalist, Mares & Mares In contextul globalizarii, industria de divertisment a devenit una dintre cele mai influente si mai prospere sectoare economice, avand un impact semnificativ asupra Produsului Intern Brut (PIB) mondial si avand o crestere constanta pe o perioada extinsa de timp. Aceasta expansiune este tot mai evidenta in ultimii ani, fiecare persoana interesata putand accesa cu usurinta diverse tipuri de jocuri de noroc in mediul online. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.