EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Povestea inedita a celor 12 luni din an. Cine le-a dat numele

publicat 2024-01-26 14:15:03 (Click)
Povestea inedita a celor 12 luni din an. Cine le-a dat numele Desi calendarul actual este cel gregorian, numele lunilor provin din latina, sunt toate preluate din calendarul roman si fac referire la personaje ilustre din mitologia si politica romana. ...continuare.

Actionarii Electrica au ales Consiliul de Administratie pentru urmatorii patru ani

publicat 2024-01-26 14:15:03 (Bursa)
Actionarii Electrica au ales Consiliul de Administratie pentru urmatorii patru ani Actionarii Electrica (EL) au ales, in adunarea de astazi, membrii Consiliului de Administratie al companiei pentru o perioada de patru ani, prin metoda votului cumulativ, conform unui raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

Mariuta avea doua gauri in inima. La un an de la operatie este "perfecta"

publicat 2024-01-26 14:15:03 (Antena3)
Mariuta avea doua gauri in inima. La un an de la operatie este perfecta Mariuta a trecut in urma cu un an prin ceva ce niciun copil nu ar trebui sa treaca, o operatie complicata, pe cord deschis. ...continuare.

Prajitura Izvorul Minunilor, un desert ispititor si delicios. Se poate pastra la congelator si este o adevarata minune pentru pofticiosi

publicat 2024-01-26 14:15:03 (Antena3)
Prajitura Izvorul Minunilor, un desert ispititor si delicios. Se poate pastra la congelator si este o adevarata minune pentru pofticiosi Prajitura Izvorul Minunilor este un desert delicios si perfect pentru a-i bucura pe cei dragi intr-o zi de weekend. ...continuare.

Eliza si Cosmin Natanticu: "Power Couple inseamna adrenalina la intensitate maxima. Ne-a purtat de la agonie la extaz!"

publicat 2024-01-26 14:15:02 (Antena-1)
Eliza si Cosmin Natanticu: Power Couple inseamna adrenalina la intensitate maxima. Ne-a purtat de la agonie la extaz! Power Couple Romania - La bine si la greu, show-ul care redefineste relatia de cuplu, vine la Antena 1 si AntenaPLa din 5 februarie, cu o intrecere electrizanta, care aliniaza la start 9 cupluri celebre. ...continuare.

Portughez urmarit international pentru inselaciune si falsificare de acte oficiale, depistat la Targu Jiu

publicat 2024-01-26 14:00:11 (ProTV)
Portughez urmarit international pentru inselaciune si falsificare de acte oficiale, depistat la Targu Jiu Un cetatean portughez, urmarit international de autoritatile judiciare din tara sa pentru înselaciune si falsificare de acte oficiale si uz de acte oficiale falsificate, a fost depistat pe raza municipiului Târgu Jiu.   ...continuare.

Ce inseamna pentru Romania realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

publicat 2024-01-26 14:00:11 (ProTV)
Ce inseamna pentru Romania realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii Realegerea lui Donald Trump în functia de presedinte al Statelor Unite nu ar schimba nimic pentru România, în conditiile în care SUA reprezinta cel mai important partener strategic al tarii noastre, a declarat sefa MAE.   ...continuare.

Cozi interminabile in ultimele zile ale a expozitiei lui Constantin Brancusi de la Timisoara

publicat 2024-01-26 14:00:11 (ProTV)
Cozi interminabile in ultimele zile ale a expozitiei lui Constantin Brancusi de la Timisoara Sunt ultimele trei zile ale expozitiei operelor lui Constantin Brâncusi de la Timisoara. ...continuare.

Actorul Cristian Popescu implineste astazi 80 de ani! Vocea Motanului Danila din "Veronica": "Romanii nu mai au veselia de altadata"

publicat 2024-01-26 14:00:10 (Money.ro)
Actorul Cristian Popescu implineste astazi 80 de ani! Vocea Motanului Danila din Veronica: Romanii nu mai au veselia de altadata Cristian Popescu, actorul a carui voce a infrumusetat copilaria catorva generatii de romani, implineste astazi respectabila varsta de 80 de ani! Vocea Motanului Danila din "Veronica", solistul si imitatorul fabulous al multor colegi din breasla artistica, in sase decenii de activitate neintrerupta, artistul, inca in activitate, si-a adus contributia in majoritatea filmelor dedicate celor mici. […]Articolul Actorul Cristian Popescu implineste astazi 80 de ani! Vocea Motanului Danila din... ...continuare.

Turcia se indreapta rapid spre ultimul pas in privinta candidaturii Suediei la NATO

publicat 2024-01-26 14:00:09 (Mediafax)
Turcia se indreapta rapid spre ultimul pas in privinta candidaturii Suediei la NATO Turcia este asteptata sa trimita la Washington, in cateva zile, instrumentul final de ratificare a aderarii Suediei la NATO, potrivit . Prin aceasta miscare, conducerea de la Ankara spera ca va deschide calea pentru achizitionarea de avioane de lupta americane F-16. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.