EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia ministrului Culturii dupa acuzatiile ca tablourile expuse la Muzeul National de Arta sunt falsuri si provin de la familia lui Adrian Nastase

publicat 2024-01-23 17:45:13 (Libertatea)
Reactia ministrului Culturii dupa acuzatiile ca tablourile expuse la Muzeul National de Arta sunt falsuri si provin de la familia lui Adrian Nastase Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anuntat marti, 23 ianuarie, ca a cerut o prezentare detaliata a colectiilor si documentelor privind tablourile din expozitia Victor Brauner de la Muzeul National de Arta, dupa acuzatiile ca ar fi lucrari false, care, potrivit istoricului de arta Adrian Buga, provin din colectia fostului premier Adrian Nastase. „Ca ministru, am […] ...continuare.

Ce interventii estetice are Daniela Gyorfi. Artista nu se sfieste sa recunoasca. "De mine se spune ca sunt cea mai operata"

publicat 2024-01-23 17:45:13 (Libertatea)
Ce interventii estetice are Daniela Gyorfi. Artista nu se sfieste sa recunoasca. De mine se spune ca sunt cea mai operata Daniela Gyorfi, in varsta de 55 de ani, a fost una dintre cele mai des criticate artiste din Romania. Muti au spus despre ea ca a apelat la diverse proceduri si ca a facut multe operatii estetice la fata. Artista spune adevarul si recunoaste cum se mentine in forma. Daniela Gyorfi nu s-a ascuns niciodata […] ...continuare.

Romanii au primit bani din 75 de tari si din Romania s-au trimis bani in 174 de tari

publicat 2024-01-23 17:45:13 (Jurnalul-National)
Romanii au primit bani din 75 de tari si din Romania s-au trimis bani in 174 de tari Numarul transferurilor catre Romania a crescut in 2023 cu 17% fata de 2022, la 13,3 milioane de tranzactii efectuate din 75 de tari si teritorii. Clientii Revolut din Romania au facut peste 14 milioane de transferuri internationale de bani catre utilizatori din 174 de tari, arata un studiu. ...continuare.

Zile libere 2024. Perioade de odihna pentru angajati

publicat 2024-01-23 17:45:13 (Jurnalul-National)
Zile libere 2024. Perioade de odihna pentru angajati Angajatii din Romania au dreptul la zile libere platite pentru evenimente speciale in familie, potrivit Codului Muncii. ...continuare.

Eurostat: Numarul automobilelor din UE alimentate exclusiv cu baterii a ajuns in 2022 la aproape trei milioane

publicat 2024-01-23 17:45:13 (Income-Magazine)
Eurostat: Numarul automobilelor din UE alimentate exclusiv cu baterii a ajuns in 2022 la aproape trei milioane Numarul automobilelor alimentate exclusiv cu baterii in statele membre UE a ajuns in 2022 la aproape trei milioane, o crestere de 55% fata de 2021, cand erau inmatriculate 1,9 milioane unitati, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica (Eurostat). Cea mai ridicata rata anuala de crestere a automobilelor alimentate exclusiv cu baterii in […] ...continuare.

Motorola anunta doua noi telefoane de buget. Ambele debuteaza cu Android 14

publicat 2024-01-23 17:45:12 (Go4IT)
Motorola anunta doua noi telefoane de buget. Ambele debuteaza cu Android 14 Motorola anunta noi telefoane de buget ce vor fi disponibile in Europa. Ambele telefoane vor debuta cu Android 14 si baterii generoase. Segmentul smartphone-urilor de buget este unul foarte disputat, iar producatorii incearca sa se […]Articolul Motorola anunta doua noi telefoane de buget. Ambele debuteaza cu Android 14 apare prima data in Go4IT. ...continuare.

A fost dezvaluita in presa internationala arena pe care se va disputa finala Cupei Mondiale din 2026

publicat 2024-01-23 17:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
A fost dezvaluita in presa internationala arena pe care se va disputa finala Cupei Mondiale din 2026 Finala Cupei Mondiale din 2026 va avea loc pe stadionul AT&T, arena echipei Dallas Cowboys din National Football League (NFL), cea mai importanta competitie din fotbalul american profesionist, potrivit informatiilor furnizate de reporterul ESPN Carlos Nava, citate de Marca.Anuntul oficial urmeaza sa fie facut pe 4 februarie, conform sursei amintite anterior. ... ...continuare.

Ghici cine-l asteapta pe Mutu la debutul la CFR! "Briliantul", fata in fata cu echipa care l-a umilit: "Au dovedit ca le lipseste diplomatia"

publicat 2024-01-23 17:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ghici cine-l asteapta pe Mutu la debutul la CFR! Briliantul, fata in fata cu echipa care l-a umilit: Au dovedit ca le lipseste diplomatia Adrian Mutu va debuta la CFR Cluj contra echipei la care si-a inceput meseria de antrenor, FC Voluntari. Sase ani au trecut de la momentul in care "Briliantul" era instalat la echipa lui Florentin Pandele, pe care reusea s-o salveze in ultima clipa de la retrogradare la finalul acelui sezon.E o chestiune de ore pana cand Adrian Mutu va fi prezentat oficial pe banca lui CFR Cluj. ... ...continuare.

Ghidul suprem pentru a-i face cadou partenerei lenjerie de Ziua Indragostitilor

publicat 2024-01-23 17:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ghidul suprem pentru a-i face cadou partenerei lenjerie de Ziua Indragostitilor Numaratoarea inversa a inceput. Cea mai romantica zi a anului va veni din nou la noi. Da, Ziua Indragostitilor este pe cale sa soseasca, ceea ce inseamna ca ar fi bine sa incepem cu totii sa facem niste planuri. In timp ce esti ocupat sa incerci sa-ti dai seama cum sa-ti faci persoana iubita sa se simta deosebit de speciala, exista un lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare. ... ...continuare.

Primul interviu al lui Puscas la Bari: "Visez la obiective marete, de la promovarea in Serie A la echipa nationala"

publicat 2024-01-23 17:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Primul interviu al lui Puscas la Bari: Visez la obiective marete, de la promovarea in Serie A la echipa nationala George Puscas (27 de ani), atacantul imprumutat de Genoa pana la finele sezonului, a explicat de ce s-a intors in Serie B la Bari si ce isi propune in 2024: "Ca orice varf, imi doresc sa marchez cel putin zece goluri si sa prind mai multe minute decat am primit la Genoa, unde lucrurile nu au mers bine anul trecut pentru mine".George Puscas a intrat repede in paine la Bari. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.