EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cazul femeii incendiate dupa un conflict domestic. Sotul, trimis in judecata pentru omor dupa 8 ani in libertate: "Cum sa-i dau eu foc, dom'le?"

publicat 2024-03-30 10:15:38 (Libertatea)
Cazul femeii incendiate dupa un conflict domestic. Sotul, trimis in judecata pentru omor dupa 8 ani in libertate: Cum sa-i dau eu foc, dom'le? Un barbat din judetul Timis este acuzat ca si-a ucis sotia in 2016, printr-un rechizitoriu finalizat de procurori in martie 2024. In urma cu 8 ani, femeia a ajuns la spital cu arsuri grave dupa o cearta cu sotul si a murit la scurt timp. Le-ar fi declarat atunci politistilor ca s-a autoincendiat, dar rudele […] ...continuare.

Cristian Busoi, presedinte interimar la PNL Timis. "Va gestiona cu intelepciune situatia de aici"

publicat 2024-03-29 20:30:32 (Puterea)
Cristian Busoi, presedinte interimar la PNL Timis. Va gestiona cu intelepciune situatia de aici Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar la PNL Timis, filiala care fierbe dupa demiterea lui Alin Nica, presedintele care s-a opus cu vehementa aliantei cu PSD. Interimar fusese anuntat Vasile Blaga, insa lucrurile s-au schimbat. Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis, desi fusese anuntat Vasile Blaga! Acum, presedintele PNL, […]The post Cristian Busoi, presedinte interimar la PNL Timis. "Va gestiona cu intelepciune situatia de... ...continuare.

Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis

publicat 2024-03-29 20:30:12 (Jurnalul-National)
Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis. Nicolae Ciuca afirma ca Busoi, "om de partid si europarlamentar cu experienta -va gestiona cu intelepciune situatia de aici". Liderul liberalilor din Timis, Alin Nica, a fost demis, deoarece s-a opus aliantei cu PSD. ...continuare.

Nicolae Ciuca: 'Am incredere in presedintele interimar PNL Timis si in presedintele interimar al organizatiei municipale'

publicat 2024-03-29 20:30:06 (Bursa)
Liderul liberalilor Nicolae Ciuca a precizat ca PNL Timis are nevoie de unitate si solidaritate si are incredere ca 'presedintele interimar PNL Timis, Vasile Blaga si presedintele interimar al organizatiei municipale Timisoara, Cristian Busoi (oameni de partid si europarlamentari cu experienta) vor gestiona cu intelepciune situatia de aici' ...continuare.

Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis

publicat 2024-03-29 18:15:10 (Mediafax)
Europarlamentarul Cristian Busoi a fost desemnat presedinte interimar al PNL Timis "Le-am spus liberalilor din PNL Timis cu care m-am intalnit azi ca Timisoara este simbolul dreptei si epicentrul democratiei din Romania. Fiind unul dintre orasele mari ale tarii, conteaza mult pentru PNL sa obtina un scor bun la Timisoara. De aceea, aceasta filiala are nevoie de unitate si solidaritate. Am incredere ca presedintele interimar Cristian Busoi - om de partid si europarlamentar cu experienta - va gestiona cu intelepciune situatia de aici", anunta pe Facebook Nicolae Ciuca. ...continuare.

Ilie Stepan si Pro Musica au primit cea mai importanta distinctie din partea statului roman. "Onoare si pentru muzica rock" FOTO VIDEO

publicat 2024-03-29 16:15:02 (Adevarul)
Ilie Stepan si Pro Musica au primit cea mai importanta distinctie din partea statului roman. Onoare si pentru muzica rock FOTO VIDEO Raluca Turcan, ministrul Culturii din Romania, a inmanat membrilor trupei Pro Musica cele mai importante distinctii ale statului roman. Ceremonia a avut loc joi seara, 28 martie 2024, in sala de spectacole a Consiliului Judetean Timis. ...continuare.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, la un pas de USR

publicat 2024-03-29 12:01:42 (Puterea)
Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, la un pas de USR Demiterea presedintelului Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, de la conducerea organizatiei PNL din acest judet a tulburat rau apele politice, dar deja cel demis este aproape transferat la alt partid. Trocul politic facut de PNL cu PSD prin care PSD sa numeasca candidatul la sefia Consiliului Judetean Timis a facut ca liderul liberalilor din acest […]The post Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, la un pas de USR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Timis: Ada Hausvater si Cristian Rudic au primit Ordinul National "Pentru Merit" in drag de Cavaler

publicat 2024-03-29 08:15:15 (Mediafax)
Timis: Ada Hausvater si Cristian Rudic au primit Ordinul National Pentru Merit in drag de Cavaler "Performanta culturala pe care doamna Ada Hausvater a realizat-o in Timisoara rasuna pana la Bucuresti si in multe alte locuri din tara. A adus publicul in salile de spectacol, a atras profesionisti ai teatrului de mare valoare si a creat o echipa artistica si tehnica remarcabila. A construit acestui teatru o identitate puternica, moderna, europeana si a impus acesta institutie de cultura prin spectacole apreciate in tara si in strainatate. Pe aceeasi scena a managerilor culturali exemplari... ...continuare.

Un barbat care strangea deseuri in curtea sa din Timisoara, amendat cu 15.000 de lei. Ce a descoperit Garda de Mediu

publicat 2024-03-28 12:46:55 (ProTV)
Un barbat care strangea deseuri in curtea sa din Timisoara, amendat cu 15.000 de lei. Ce a descoperit Garda de Mediu Un barbat din Timisoara a fost amendat cu 15.000 de lei dupa un control al Garzii de Mediu Timis la locuinta sa.   ...continuare.

Operatiunea "Paracetamolul". Gluma proasta a unor elevi din Timis a declansat o actiune de proportii a politiei

publicat 2024-03-27 23:00:13 (ProTV)
Operatiunea Paracetamolul. Gluma proasta a unor elevi din Timis a declansat o actiune de proportii a politiei Câtiva elevi de clasa a VIII-a care s-au filmat în timp ce se prefaceau ca trag pe nas un praf alb în toaleta unui liceu din Timis au declansat o actiune de proportie a politistilor. În cele din urma, s-a aflat ca praful alb era doar paracetamol pisat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.