EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Petrolul a intors scorul si i-a oferit noului antrenor Balint o victorie, la debutul sau

publicat 2024-04-14 01:00:05 (Adevarul)
Petrolul a intors scorul si i-a oferit noului antrenor Balint o victorie, la debutul sau Petrolul Ploiesti a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-1 (0-0), sambata seara, pe Cluj Arena, intr-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Laszlo Balint, prima reactie dupa debutul perfect la Petrolul! A facut plecaciuni in fata jucatorilor intrati dep e banca

publicat 2024-04-14 00:00:14 (Money.ro)
Laszlo Balint, prima reactie dupa debutul perfect la Petrolul! A facut plecaciuni in fata jucatorilor intrati dep e banca Laszlo Balint, prima reactie dupa debutul perfect la Petrolul! Noul tehnician al ploiestenilor a vorbit deschis despre meciul de la Cluj. Partida dintre U Cluj si Petrolul Ploiesti s-a incheiat cu scorul de 1-2 si a fost in format LIVE SCORE pe AS.ro. Meciul a contat pentru etapa cu numarul 4 a playout-ului din Liga […]Articolul Laszlo Balint, prima reactie dupa debutul perfect la Petrolul! A facut plecaciuni in fata jucatorilor intrati dep e banca apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Dan Petrescu s-a intors in Romania » A surprins cand a fost intrebat daca merge la CFR Cluj: "Nu sunt robot"

publicat 2024-04-13 23:33:54 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Petrescu s-a intors in Romania » A surprins cand a fost intrebat daca merge la CFR Cluj: Nu sunt robot Dan Petrescu (56 de ani), antrenor liber de contract dupa despartirea de Jeonbuk, s-a intors in Romania si a vorbit despre o posibila revenire la CFR Cluj.Dupa demisia lui Adrian Mutu, CFR este condusa de interimarii Francisc Dican si Ovidiu Hoban. Imediat dupa despartirea de "Briliant", a aparut vestea ca patronul Ioan Varga a batut deja palma cu Dan Petrescu.Dan Petrescu s-a intors in Romania. ... ...continuare.

U Cluj - Petrolul a inceput cu 5 minute mai tarziu » Nebunia de la Bournemouth - Manchester United a cauzat tot

publicat 2024-04-13 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
U Cluj - Petrolul a inceput cu 5 minute mai tarziu » Nebunia de la Bournemouth - Manchester United a cauzat tot U Cluj - Petrolul, in etapa #4 din play-out-ul Superligii, a inceput cu 5 minute mai tarziu decat ora de start initiala. Partida era programata de la 21:30.Motivul? Meciul nu ar fi putut fi televizat pe Digi Sport in primele minute, din cauza ca pe canalul principal al postului tv se disputau in acelasi timp minutele de prelungiri din Bournemouth - Manchester United 2-2. ... ...continuare.

Antrenorul CFR-ului, inaintea duelului cu FCSB: "Nu simt implicarea lui Dan Petrescu"

publicat 2024-04-13 20:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul CFR-ului, inaintea duelului cu FCSB: Nu simt implicarea lui Dan Petrescu Francisc Dican (56 de ani), antrenorul interimar de la CFR Cluj, a prefatat partida cu FCSB, liderul din Superliga.CFR Cluj - FCSB se joaca duminica, 14 aprilie, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Francisc Dican spune ca fotbalistii CFR-ului trebuie sa joace cu inima pentru a se impune in fata celor de la FCSB. ... ...continuare.

U Cluj da lovitura » Suma record pe care o primeste de la bugetul local

publicat 2024-04-13 19:15:20 (Gazeta-Sporturilor)
U Cluj da lovitura » Suma record pe care o primeste de la bugetul local U Cluj, ocupanta locului 9 in Superliga, va incasa o suma fara precedent de la bugetul local. Primaria si Consiliul municipiului Cluj-Napoca va aloca fonduri nerambursabile pentru activitati sportive, aferente anului 2024, in valoare totala de 21,8 milioane de lei.Dintre toate asociatiile ce vor fi remunerate, sectia de fotbal a "Sepcilor Rosii" va beneficia de cea mai mare suma, 12,2 milioane de lei, fiind cea mai mare alocare financiara primita vreodata de U Cluj. ... ...continuare.

O clujeanca a fost cautata aproape toata noaptea de aproape 100 de persoane, dupa ce a plecat de acasa doar in rochie si sosete

publicat 2024-04-13 18:30:13 (Libertatea)
O clujeanca a fost cautata aproape toata noaptea de aproape 100 de persoane, dupa ce a plecat de acasa doar in rochie si sosete O femeie de 39 de ani din judetul Cluj, care a plecat de acasa spre o zona impadurita, pentru a ajunge la o manastire, a fost cautata aproape toata noaptea de vineri spre sambata, de circa 100 de persoane – politisti, jandarmi, salvamontisti si voluntari. Femeia, care purta doar o rochie si sosete in picioare […] ...continuare.

Un medic roman stabilit in Irlanda si-a facut public venitul. Cat castiga, raportat la salariile medicilor din Romania

publicat 2024-04-13 18:15:13 (Click)
Un medic roman stabilit in Irlanda si-a facut public venitul. Cat castiga, raportat la salariile medicilor din Romania Trei ani, a lucrat in tara noastra, ca medic rezident pe sectia ATI si paramedic la SMURD Cluj-Napoca. Acum, Paul Oarga a decis sa isi incerce norocul dincolo de hotare, in Irlanda, unde viata i s-a schimbat complet. ...continuare.

Charalambous anunta 4 absente la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj

publicat 2024-04-13 16:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Charalambous anunta 4 absente la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a prefatat meciul cu CFR Cluj de duminica seara, ora 21:00, dezvaluind cele 4 absente din tabara ros-albastra.Victorioasa in primele 3 partide din play-off, FCSB are parte de o deplasare complicata in runda a patra, in Gruia, pe terenul CFR-ului, echipa vitalizata de succesul cu Rapid din etapa precedenta, 4-1. ... ...continuare.

Sebastian Coltescu a fost delegat la derby-ul etapei! "Centralul" conduce CFR - FCSB

publicat 2024-04-13 13:30:39 (Gazeta-Sporturilor)
Sebastian Coltescu a fost delegat la derby-ul etapei! Centralul conduce CFR - FCSB Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca Sebastian Coltescu (46 de ani) sa fie arbitrul care va conduce cel mai important meci al rundei. Duelul de duminica, dintre CFR Cluj si FCSB.Meciul CFR Cluj - FCSB este programat duminica, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.