EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un hotel din Harkov, lovit de rachete rusesti. 11 persoane au fost ranite

publicat 2024-01-11 07:41:42 (Mediafax)
Un hotel din Harkov, lovit de rachete rusesti. 11 persoane au fost ranite Fotografiile realizate la fata locului arata hotelul grav avariat. Guvernatorul Oleh Synehubov a declarat ca printre raniti se numara si jurnalisti turci. ...continuare.

Australian Open, calificari. Irina Bara a iesit din competitie in turul secund

publicat 2024-01-11 07:17:59 (Mediafax)
Australian Open, calificari. Irina Bara a iesit din competitie in turul secund In turul doi al calificarilor de la Australia Open, jucatoarea Irina Bara (28 de ani, 183 WTA) a cedat, miercuri noapte, in fata nemtoaicei Eva Lys (21 de ani, 141 WTA). ...continuare.

"Buddha Boy", guru celebru pentru ca stea nemiscat fara a avea nevoie de apa, mancare sau de somn, a fost arestat

publicat 2024-01-11 07:17:37 (Mediafax)
Buddha Boy, guru celebru pentru ca stea nemiscat fara a avea nevoie de apa, mancare sau de somn, a fost arestat Ram Bahadur Bomjon, un lider spiritual nepalez care a devenit bogat si faimos dupa luni de meditatie profunda si post sub un copac din padurea Piluwa, a fost arestat in Kathmandu, dupa ani de zile de fuga. ...continuare.

X-59, produs de NASA, este cel mai silentios avion supersonic construit vreodata

publicat 2024-01-11 06:15:10 (Mediafax)
X-59, produs de NASA, este cel mai silentios avion supersonic construit vreodata X-59 QueSST experimental este proiectat sa zboare la viteze supersonice si sa reduca sunetul tipic al aceste jeturi prin scaderea volumului pana la sunetul scos de un trantit al usii unei masini. ...continuare.

Navalnii reapare in public: primele imagini din inchisoare din Arctica

publicat 2024-01-11 06:15:10 (Mediafax)
Navalnii reapare in public: primele imagini din inchisoare din Arctica Disidentul rus Alexei Navalnii a aparut intr-un link video de la inchisoarea in care este detinut in regiunea Yamal, dincolo de Cercul Arctic. ...continuare.

Turcia, stat politienesc. Erdogan intareste autoritatile angajand mii de agenti

publicat 2024-01-11 06:00:09 (Mediafax)
Turcia, stat politienesc. Erdogan intareste autoritatile angajand mii de agenti Presedintele Recep Erdogan a decis sa consolideze numeric fortele de politie din capitala Turciei. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv / Coreea de Nord ar putea furniza un nou tip de rachete Rusiei

publicat 2024-01-11 01:00:09 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv / Coreea de Nord ar putea furniza un nou tip de rachete Rusiei UPDATE Rusia ataca Harkovul pentru a patra zi consecutiv Un atac cu rachete rusesti asupra orasului Harkov a ranit noua persoane, a anuntat guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Syniehubov. ...continuare.

Razboiul Israel-Hamas. Armata israeliana ameninta Hezbollah ca poate distruge orice sat din Liban / Iordania si Egipt cer mai multa presiune pentru a pune capat "agresiunii" israeliene in Fasia Gaza

publicat 2024-01-11 00:00:11 (Mediafax)
Razboiul Israel-Hamas. Armata israeliana ameninta Hezbollah ca poate distruge orice sat din Liban / Iordania si Egipt cer mai multa presiune pentru a pune capat agresiunii israeliene in Fasia Gaza UPDATE ONU este "foarte ingrijorata" de atacurile asupra navelor comerciale din Marea Rosie ONU a tras un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de atacuri ale Houthi asupra transportului maritim in Marea Rosie si la riscul unei escaladari in regiune. ...continuare.

Expert: modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie

publicat 2024-01-10 22:45:13 (Mediafax)
Expert: modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie Modificarile fiscale si taxele noi care au intrat in vigoare de la inceputul anului 2024 vor fi suportate, intr-un final, de cetateni si vor duce la o scadere a puterii de cumparare si, implicit, la o scadere a consumului, este de parere Radu Georgescu, managing partner al CFO Network. ...continuare.

Stejarii se reunesc pentru prima competitie a anului, Rugby Europe Championship

publicat 2024-01-10 22:45:13 (Mediafax)
Stejarii se reunesc pentru prima competitie a anului, Rugby Europe Championship Stagiul de pregatire va avea loc la Izvorani, Stejarii urmand sa fie cazati la Complexul Olimpic "Sydney 2000", antrenamentele desfasurandu-se atat la Izvorani, cat si pe terenul de la CSN Elisabeta Lipa Snagov. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.