EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Indicele BET creste cu 0,3% joi si aduce Bursa de Valori Bucuresti la un nou maxim istoric

publicat 2024-01-11 20:15:13 (Mediafax)
Indicele BET creste cu 0,3% joi si aduce Bursa de Valori Bucuresti la un nou maxim istoric Cu dinamica de astazi, BET ajunge la un plus de 2,35% in 2024. Toti indicii de la BVB sunt "pe verde" anul acesta, mai putin BET-FI, care contine Fondul Proprietatea si cele cinci societati de investitii financiare (fostele SIF-uri), pe minus cu 0,5%. ...continuare.

Statele Unite afirma ca Romania ramane cea mai importanta ruta alternativa de export pentru cerealele Ucrainei

publicat 2024-01-11 20:00:11 (Mediafax)
Statele Unite afirma ca Romania ramane cea mai importanta ruta alternativa de export pentru cerealele Ucrainei Ucraina este unul dintre cei mai mari exportatori de cereale din lume. Administratia de la Kiev a inceput sa foloseasca portul Constanta dupa ce invazia Rusiei din februarie 2022 a oprit transporturile prin propriile porturi de la Marea Neagra. ...continuare.

COMENTARIU Lelia Munteanu: Natiunea israeliana nu poate fi acuzata de genocid nici macar de o "natiune-curcubeu"

publicat 2024-01-11 19:45:14 (Mediafax)
COMENTARIU Lelia Munteanu: Natiunea israeliana nu poate fi acuzata de genocid nici macar de o natiune-curcubeu Conform relatarii de la fata locului a lui Michael Hauser Tov, reporterul cotidianului israelian Haaretz, reprezentantii Africii de Sud au facut un "rechizitoriu" dur Israelului in fata judecatorilor Curtii: "Israelul s-a considerat de ani de zile ca dincolo si mai presus de lege", Gaza "acum este transformata intr-un lagar de concentrare, unde are loc genocid". Delegatia sud-africana, sub sintagma de "retorica genocidara", a enumerat formulari foarte duree referitoare la Gaza ale unor inalti... ...continuare.

MAE recomanda romanilor sa evite deplasarile in unele zone din Ecuador

publicat 2024-01-11 19:45:14 (Mediafax)
MAE recomanda romanilor sa evite deplasarile in unele zone din Ecuador Ministerul Afacerilor Externe isi exprima preocuparea fata de deteriorarea situatiei de securitate din Republica Ecuador si condamna cu fermitate valul de violenta declansat de grupari criminale. ...continuare.

Preot arestat pentru droguri si infractiuni sexuale

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Preot arestat pentru droguri si infractiuni sexuale Eparhia din sud-vestul Poloniei la care slujea preotul este implicata intr-un scandal de cand au aparut informatii, in septembrie anul trecut, despre o orgie la domiciliul fetei bisericesti, din orasul Dabrowa Gornicza. ...continuare.

Prosumatorii mai spulbera un record

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Prosumatorii mai spulbera un record Pe baza datelor de la Transe­lec­trica, operatorul sistemului national de transport al energiei, in evidenta caruia apar pentru prima data pro­sumatorii, cei mai multi mici produ­catori de energie s-au concentrat in zona Olteniei, acolo unde sunt inregistrati 17.239 de prosumatori, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.

Noul presedinte al Argentinei il invita pe Papa Francisc in tara desi l-a criticat in trecut

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Noul presedinte al Argentinei il invita pe Papa Francisc in tara desi l-a criticat in trecut Presedintele argentinian Javier Milei il invita pe Papa Francisc sa-si viziteze tara natala, a declarat joi purtatorul de cuvant al administratiei prezidentiale argentiniene. ...continuare.

Liderul rebelilor Houthi: Orice atac al SUA nu va ramane fara raspuns

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Liderul rebelilor Houthi: Orice atac al SUA nu va ramane fara raspuns "Orice atac american nu va ramane fara un raspuns. Raspunsul va fi mai mare decat atacul care a fost efectuat cu douazeci de drone si un numar de rachete", a declarat liderul Houthi. ...continuare.

Audi si-a majorat vanzarile anul trecut cu 17%

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Audi si-a majorat vanzarile anul trecut cu 17% Ponderea vehiculelor complet electrice in totalul vanzarilor a fost de numai 9%, anunta dpa. ...continuare.

Uniunea Europeana vrea sa trimita nave de razboi in Marea Rosie pentru a respinge atacurile rebelilor houthi

publicat 2024-01-11 18:45:10 (Mediafax)
Uniunea Europeana vrea sa trimita nave de razboi in Marea Rosie pentru a respinge atacurile rebelilor houthi Potrivit unui document al Serviciului European de Actiune Externa vazut de Politico, Uniunea Europeana ar trebui sa creeze "o noua operatiune a UE" care sa "actioneze intr-o zona de operatiuni mai larga, de la Marea Rosie la Golf". Operatiunea ar putea fi lansata inca de la sfarsitul lunii februarie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.