EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sursa ucraineana: un spion rus a incercat sa provoace un dezastru ecologic la Odesa

publicat 2024-01-18 16:15:11 (Mediafax)
Sursa ucraineana: un spion rus a incercat sa provoace un dezastru ecologic la Odesa Presupusul spion a fost acuzat ca a incercat sa identifice si sa transmita coordonatele depozitelor in care se afla substante toxice. ...continuare.

Blinkova a invins-o pe Rybakina, locul 3 mondial, dupa cel mai lung tie-break din istoria Slamurilor

publicat 2024-01-18 16:15:11 (Mediafax)
Blinkova a invins-o pe Rybakina, locul 3 mondial, dupa cel mai lung tie-break din istoria Slamurilor Blinkova a salvat sase mingi de meci in cel mai lung tie-break de simplu din istoria turneelor de Grand Slam, inainte de a transforma cea de-a zecea minge de meci, pentru a se califica pentru prima data in turul al treilea la Melbourne. ...continuare.

Hotarare de Guvern: directorii scolilor vor primi o crestere salariala

publicat 2024-01-18 16:00:16 (Mediafax)
Hotarare de Guvern: directorii scolilor vor primi o crestere salariala "O Hotarare aprobata de Guvern la propunerea Ministerului Educatiei stabileste salariile de baza pentru fiecare functie de conducere pe fiecare grad si fiecare categorie de unitate de invatamant. Se elimina inechitatile salariale in ceea ce priveste functiile didactice de conducere din sistemul de invatamant preuniversitar, respectiv director, director adjunct, contabil-sef, secretar-sef, cu nivel de studii superioare (S)", spune purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin. ...continuare.

Un thailandez risca 50 de ani de inchisoare pentru ca a insultat monarhia

publicat 2024-01-18 16:00:16 (Mediafax)
Un thailandez risca 50 de ani de inchisoare pentru ca a insultat monarhia Un vanzator online de imbracaminte din nordul provinciei Chiang Rai a primit 22 de ani de inchisoare dupa ce o instanta de apel a constatat mai multe incalcari ale legilor legate de familia regala. Pedeapsa se adauga unei sentinte de 28 de ani pronuntata de o instanta penala anul trecut. ...continuare.

Adrian Sarbu: Nu stiu daca va castiga Trump in America, stiu si ma astept la black swan care va rasturna toate pronosticurile

publicat 2024-01-18 16:00:16 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Nu stiu daca va castiga Trump in America, stiu si ma astept la black swan care va rasturna toate pronosticurile Hofi: Pentru ca Donald Trump a reintrat in joc pentru alegerile prezidentiale din SUA, am vazut deja rezultatele din Iowa, asa ca te-am intrebat si pe tine cine crezi ca va castiga, acestea sunt variantele dintre care puteai alege: Donald Trump sau Joe Biden. ...continuare.

Irlanda de Nord, blocata din cauza grevei lucratorilor din sectorul public

publicat 2024-01-18 15:45:11 (Mediafax)
Irlanda de Nord, blocata din cauza grevei lucratorilor din sectorul public Sindicatele, care reprezinta aproximativ 170.000 din cei 225.000 de lucratori din sectorul public, au declansat o greva de 24 de ore dupa ce nu au primit cresteri salariale in ciuda inflatiei ridicate. ...continuare.

Incident intr-un avion TAROM: Un pasager a apelat la un gest extrem de automutilare

publicat 2024-01-18 15:45:11 (Mediafax)
Incident intr-un avion TAROM: Un pasager a apelat la un gest extrem de automutilare "Dupa ce a trecut de controlul de securitate de pe aeroportul din Bruxelles, pasagerul a avut un comportament agresiv verbal si o atitudine nepotrivita, situatie care a atras avertismentul final (Final Warning) din partea personalului navigant TAROM, conform procedurilor de zbor. Mai mult, pentru siguranta pasagerilor, comandantul, impreuna cu echipajul, au luat in calcul inclusiv aterizarea pe aeroporturi de proximitate fata de ruta de zbor, altele decat cel de destinatie. La aceasta... ...continuare.

MF anunta imbunatatiri pentru sistemul e-Factura: Nu mai pot fi introduse facturi duplicat

publicat 2024-01-18 15:30:13 (Mediafax)
MF anunta imbunatatiri pentru sistemul e-Factura: Nu mai pot fi introduse facturi duplicat Imbunatatirile au fost realizate in urma consultarilor cu reprezentantii companiilor care ofera servicii de contabilitate cu sistemul e-Factura. ...continuare.

Protest in BUcuresti la care vor participa mii de persoane si sute de tractoare. Cand va avea loc

publicat 2024-01-18 15:30:13 (Mediafax)
Protest in BUcuresti la care vor participa mii de persoane si sute de tractoare. Cand va avea loc "Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din Bucuresti. Acesta va avea loc duminica, luni si marti in parcarea din Piata Constitutiei", anunta Nicusor Dan. ...continuare.

Boala X, urgenta mondiala. Subiectul maladiei care se anunta de 20 de ori mai ucigasa decat Covid, dezbatut la Davos

publicat 2024-01-18 15:15:13 (Mediafax)
Boala X, urgenta mondiala. Subiectul maladiei care se anunta de 20 de ori mai ucigasa decat Covid, dezbatut la Davos Saptamana aceasta, la Forumul Economic Mondial, se va vorbi despre protocoalele care trebuie adoptate in cazul dezvoltarii unei noi patologii (in prezent doar ipotetice), una de 20 de ori mai impactanta decat Covid. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.