EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Industria europeana, incotro? Germania se dezindustrializeaza in timp ce in Europa de Est Polonia este campionul reindustrializarii

publicat 2024-01-20 20:45:12 (Mediafax)
Industria europeana, incotro? Germania se dezindustrializeaza in timp ce in Europa de Est Polonia este campionul reindustrializarii Cifrele arata un nivel ingrijorator de jos la care s-a ajuns dupa un declin treptat pe parcursul intregului an si din 2019 incoace. Industria manufacturiera reprezinta aproxima­tiv 20% din PIB-ul Germaniei, iar eco­nomia germana contribuie cu un sfert la PIB-ul UE, astfel ca ce se intampla in fabricile industria­silor germani este de interes pen­tru intreaga Europa. Pe de alta parte, tot datele Eurostat arata ca in noiem­brie productia industriei ma­nufacturiere din Roma­nia era la 106% din... ...continuare.

COMENTARIU Lelia Munteanu: Naluca Nemilostivitorului

publicat 2024-01-20 20:45:12 (Mediafax)
COMENTARIU Lelia Munteanu: Naluca Nemilostivitorului De ce s-ar intoarce astazi cuvintele acestei povesti sa ma bantuie? De ce nu-si afla inca odihna?Le mai soptesc o data: ...continuare.

Epoca vehiculelor traditionale e gata sa apuna: BMW sustine ca apogeul motoarelor cu combustie a fost atins in 2023, in timp ce vanzarile de masini electrice va conduce cresterea viitoare a companiei

publicat 2024-01-20 20:30:13 (Mediafax)
Epoca vehiculelor traditionale e gata sa apuna: BMW sustine ca apogeul motoarelor cu combustie a fost atins in 2023, in timp ce vanzarile de masini electrice va conduce cresterea viitoare a companiei Constructorul german de automobile premium poseda o lista ampla de comenzi pentru vehicule electrice, cu un obiectiv de jumatate de milion de automobile vandute in acest an, aproximativ o cincime din totalul livrarilor, a declarat directorul financiar Walter Mertl. Vanzarile de vehicule electrice ale grupului BMW au crescut cu 75% anul trecut, impulsionate de modele precum sedanul i4. ...continuare.

Iranul ameninta Israelul cu actiuni de razbunare dupa atacul din Damasc

publicat 2024-01-20 20:15:15 (Mediafax)
Iranul ameninta Israelul cu actiuni de razbunare dupa atacul din Damasc O sursa de securitate apropiata de guvernul sirian si de aliatul sau, Iranul, a declarat pentru Reuters ca imobilul cu mai multe etaje a fost folosit de consilierii iranieni care sustin guvernul presedintelui Bashar al-Assad. Aceasta a fost complet distrusa de "rachete israeliene cu tinta precisa", a precizat sursa. ...continuare.

Trump spune ca tarile NATO au cheltuit "miliarde" dupa ce a amenintat ca nu va apara Uniunea Europeana

publicat 2024-01-20 19:30:09 (Mediafax)
Trump spune ca tarile NATO au cheltuit miliarde dupa ce a amenintat ca nu va apara Uniunea Europeana Vorbind la un miting in New Hampshire vineri seara, Trump a criticat tarile europene pentru ca se bazeaza prea mult pe Washington atunci cand vine vorba de cheltuielile pentru aparare. Dupa ce s-a intalnit cu liderii NATO in timpul presedintiei sale, Trump a spus ca si-a dat seama ca Statele Unite "platesc factura". ...continuare.

Seful CCA, Kyros Vassaras, da explicatii legate de VAR si de o faza din meciul Rapid - FCU Craiova

publicat 2024-01-20 19:00:08 (Mediafax)
Seful CCA, Kyros Vassaras, da explicatii legate de VAR si de o faza din meciul Rapid - FCU Craiova "Din pacate, o problema tehnica nu a putut permite oficialilor video ai meciului, arbitrii VAR Andrei Chivulete si Mihaita Necula, sa furnizeze informatii exacte intr-o perioada mai scurta de timp", a spus Vassaras. ...continuare.

Primarul Londrei spune ca Marea Britanie ar trebui sa ia in considerare aderarea la Uniunea Vamala a UE

publicat 2024-01-20 18:45:10 (Mediafax)
Primarul Londrei spune ca Marea Britanie ar trebui sa ia in considerare aderarea la Uniunea Vamala a UE Sadiq Khan a declarat ca reintrarea in alianta comerciala ar trebui sa fie pe masa atunci cand acordul Brexit cu UE va fi revizuit in 2024. "Haideti sa purtam aceasta conversatie", a declarat primarul Londrei in cadrul unui eveniment, potrivit Bloomberg. ...continuare.

Israelul ucide al doilea general iranian in mai putin de o luna. Generalul de brigada Sadegh Omidzadeh a fost ucis intr-un bombardament langa Damasc

publicat 2024-01-20 18:15:11 (Mediafax)
Israelul ucide al doilea general iranian in mai putin de o luna. Generalul de brigada Sadegh Omidzadeh a fost ucis intr-un bombardament langa Damasc Acest asasinat realizat de Fortele de Aparare Israeliene vine la mai putin de o luna dupa ce un alt general din Forta Quds a IRGC, Razi Mousavi, a fost ucis de un atac aerian IAF tot langa Damasc, Siria, informeaza Monitorul Apararii si Securitatii. ...continuare.

Perchezitii si doi barbati retinuti pentru trafic de droguri de mare risc

publicat 2024-01-20 18:15:11 (Mediafax)
Perchezitii si doi barbati retinuti pentru trafic de droguri de mare risc Salajeanul a fost prins in flagrant vineri. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul din Salaj a cumparat drogurile de la un tanar de 25 de ani din comuna Floresti. ...continuare.

Gruparea Houthi, instruita pentru atacuri in Marea Rosie de militari din Iran si sefi ai Hezbollah

publicat 2024-01-20 18:15:11 (Mediafax)
Gruparea Houthi, instruita pentru atacuri in Marea Rosie de militari din Iran si sefi ai Hezbollah Iranul - care i-a inarmat, antrenat si finantat pe insurgentii Houthi - si-a intensificat livrarile de arme catre aceasta grupare in urma razboiului din Gaza, care a izbucnit dupa ce militantii Hamas, sustinuti de Iran, au atacat Israelul la 7 octombrie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.