EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Oferte de 1,8 milioane de euro pentru Philip Otele » Raspunsul oferit de CFR Cluj

publicat 2024-03-13 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Oferte de 1,8 milioane de euro pentru Philip Otele » Raspunsul oferit de CFR Cluj Philip Otele (24 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalisti din Liga 1 in timpul sezonului regular, a fost ofertat de catre Bordeaux (Ligue 2) si Lorient (Ligue 1). Formatiile franceze au fost dispuse sa achite in schimbul serviciilor extremei nigeriene sume cuprinse intre 1,3 si 1,8 milioane de euro, insa au fost refuzate de CFR Cluj. ... ...continuare.

U-BT Cluj-Napoca - London Lions, pentru un loc in semifinalele Eurocup

publicat 2024-03-13 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
U-BT Cluj-Napoca - London Lions, pentru un loc in semifinalele Eurocup U-BT Cluj-Napoca, campioana Romaniei la baschet masculin, o infrunta in aceasta seara pe London Lions in sferturile Eurocup # Se joaca in mansa unica, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca # Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizat de PrimaSport 1. U-BT s-a calificat direct in sferturile competitiei dupa ce a incheiat grupa B pe locul 2, o performanta deosebita. London Lions a trebuit sa treaca de un baraj pentru prezenta in sferturi, 100-77 cu Turk Telekom. ... ...continuare.

Gafa in direct la clubul din Superliga » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferintei

publicat 2024-03-13 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gafa in direct la clubul din Superliga » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferintei Gafa pe transmisiunea in direct a conferintei de presa a celor de la FC Botosani inainte de meciul cu U Cluj, programat vineri, 15 martie, ora 17:30.FC Botosani, ultima clasata in Superliga, cu doar 11 puncte dupa injumatatire, va deschide play-out-ul din acest sezon. Vineri, moldovenii vor juca pe terenul liderului din play-out, U Cluj, unde au pierdut la inceputul lunii, in etapa 29 din sezonul regulat, scor 0-1. ... ...continuare.

Concedieri in masa la doua firme IT din Romania

publicat 2024-03-13 14:45:13 (Money.ro)
Concedieri in masa la doua firme IT din Romania Se fac concedieri! NTT Data Romania, fosta EBS Romania, ar urma sa renunte la mai multi angajati, iar procesul pare sa fie unul similar si la Cognizant, fosta Softvision, ambele companii fiind infiintate in Cluj, potrivit surselor Adevarul. "Din totalul de aproximativ 160 de membri ai departamentului ETEC, peste 100 au primit zilele trecute invitatii […]Articolul Concedieri in masa la doua firme IT din Romania apare prima data in Money. ...continuare.

Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank

publicat 2024-03-13 13:00:18 (Ziarul-Financiar)
Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank Autor: Roxana Rosu Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank. ...continuare.

Concedieri masive in IT-ul romanesc. Doua mari firme din Cluj cer angajatilor "demisii amiabile"

publicat 2024-03-13 09:00:01 (Adevarul)
Concedieri masive in IT-ul romanesc. Doua mari firme din Cluj cer angajatilor demisii amiabile Doua mari firme specializate in IT si-au anuntat deja angajatii ca vor face concedieri, scrie presa locala citand surse apropiate discutiilor. ...continuare.

Conferinta Antreprenoriat de Top, organizata de BNR, ARB si ZF la Cluj-Napoca. Cresterea nivelului de educatie financiara in randul antreprenorilor este esentiala pentru a fi mai pregatiti in fata provocarilor si pentru a putea creste dezvoltarea economica a Romaniei

publicat 2024-03-13 00:45:35 (Ziarul-Financiar)
Conferinta Antreprenoriat de Top, organizata de BNR, ARB si ZF la Cluj-Napoca. Cresterea nivelului de educatie financiara in randul antreprenorilor este esentiala pentru a fi mai pregatiti in fata provocarilor si pentru a putea creste dezvoltarea economica a Romaniei Autor: Mircea Nica Gabriela Folcut, ARB: "Astfel de demersuri au rolul de a consolida pozitia Romaniei in topul regional, dar si de a accelera cresterea nivelului de educatie financiara si digitala spre media europeana" Csaba Balint, BNR: "In acest context plin de incertitudini este esential sa incheiem procesul de maturizare financiara pentru a fi mai pregatiti in fata provocarilor." Florian Neagu, BNR: "Avand in vedere planul de a adera la OCDE, asta presupune ca toata dezvoltarea de pana... ...continuare.

Trupa Compact-Paul Ciuci aduc al lor "Cantec pentru prieteni" la Timisoara si Cluj-Napoca

publicat 2024-03-12 22:15:05 (Antena3)
Trupa Compact-Paul Ciuci aduc al lor Cantec pentru prieteni la Timisoara si Cluj-Napoca Dupa succesul din 2023 al Turneului National "Fata din vis-40 de ani" al trupei Compact, Paul Ciuci si colegii lui revin si pornesc din nou la drum ajungand in orasele voastre cu un nou spectacol intitulat cum altfel decat, simplu: "Cantec pentru Prieteni!". ...continuare.

Expozitii Retrospective Vasile TOLAN "Poetica tactilitatii" si "Alchimia gestului"

publicat 2024-03-12 19:45:08 (Jurnalul-National)
Expozitii Retrospective Vasile TOLAN Poetica tactilitatii si Alchimia gestului Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Primaria Municipiului Bistrita, prin Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud si Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc", in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania, filiala Cluj-Bistrita, au organizat  Retrospectiva Vasile TOLAN, care a inceput la Bistrita cu expozitiile "Urma" de la Galeria Arcade 24 si "Caligrafia luminii" de la Galeria Palatului Culturii. Retrospectiva Vasile TOLAN va continua... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.