EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce s-a ales din SPA-ul de lux al comunistilor botosaneni. Autoritatile postdecembriste s-au chinuit trei decenii sa-i gaseasca un rost

publicat 2024-04-07 23:30:02 (Adevarul)
Ce s-a ales din SPA-ul de lux al comunistilor botosaneni. Autoritatile postdecembriste s-au chinuit trei decenii sa-i gaseasca un rost Ruina impresionanta a unui fost spa pentru protipendada comunista din Botosani va fi demolata, pentru ca autoritatile post-decembriste nu a reusit, nici in trei decenii sa o valorifice. Structura de beton si fier putea fi valorificata. Proiecte au existat dar numai pe hartie. ...continuare.

"Puriul" nu se dezminte: "Lasati barbatii la cratita, sa faca o ciorba si o tocanita si veniti la meci!"

publicat 2024-04-06 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Puriul nu se dezminte: Lasati barbatii la cratita, sa faca o ciorba si o tocanita si veniti la meci! UTA s-a impus la limita, scor 1-0, in partida de pe teren propriu cu FC Botosani din etapa #3 a playout-ului Superligii. Vizibil incantat, ba chiar emotionat dupa atmosfera facuta de cei 5.000 de copii prezenti pe stadion ca urmare a faptului ca echipa Aradului a fost suspendata patru etape la meciuri fara spectatori, dupa incidentele de la meciul cu Dinamo din ultima runda a sezonului regular, Mircea Rednic a facut o propunere interesanta. ... ...continuare.

"Rasare" un nou stadion de 5 stele in Superliga » Anuntul ii va entuziasma pe suporteri

publicat 2024-04-05 22:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Rasare un nou stadion de 5 stele in Superliga » Anuntul ii va entuziasma pe suporteri Veste uriasa pentru FC Botosani. Desi pe plan sportiv echipa sta destul de rau si este ultima in Superliga, cu sanse mari de a retrograda, trupa lui Bogdan Andone va beneficia de o arena moderna, iar reabilitarea stadionului tocmai a primit aviz favorabil.Moldovenii au pierdut vineri pe terenul celor de la UTA Arad, scor 0-1, in etapa #3 din play-out si sunt ultimii, cu 14 puncte, la 2 de Dinamo, ocupanta ultimului loc de baraj, care are un meci in minus. ... ...continuare.

Nicolae Ciuca: 'Nivelul absorbtiei fondurilor europene a depasit 90% din fondurile alocate'

publicat 2024-04-05 21:45:04 (Bursa)
Nivelul absorbtiei fondurilor europene a depasit 90% din fondurile alocate, a declarat, astazi, la Botosani, presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca ...continuare.

Bogdan Andone a explicat schimbarea dupa "modelul Becali", efectuata in minutul 30: "Am facut-o in interesul echipei"

publicat 2024-04-05 20:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Bogdan Andone a explicat schimbarea dupa modelul Becali, efectuata in minutul 30: Am facut-o in interesul echipei Bogdan Andone a tras concluziile dupa ce FC Botosani a fost invinsa de UTA, scor 0-1, in etapa #3 din play-out-ul Superligii.Bogdan Andone considera ca echipa lui a practicat un joc bun in repriza secunda a meciului. Antrenorul "saluta" revenirea pe teren a lui Sebastian Mailat, care se accidentase in debutul sezonului.Acesta considera ca echipei lui i-a lipsit sansa in acest meci, in care botosanenii au ratat cateva ocazii extrem de mari. ... ...continuare.

Victorie reusita de UTA Arad cu FC Botosani 1-0, in play-out-ul Superligii

publicat 2024-04-05 20:00:03 (Adevarul)
Victorie reusita de UTA Arad cu FC Botosani 1-0, in play-out-ul Superligii UTA Arad a invins-o pe FC Botosani cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Un fost primar din Botosani ar fi violat o fata de 16 ani, dupa ce a ademenit-o in locuinta sa. Barbatul a fost arestat

publicat 2024-04-05 14:00:44 (ProTV)
Un fost primar din Botosani ar fi violat o fata de 16 ani, dupa ce a ademenit-o in locuinta sa. Barbatul a fost arestat Un fost primar din judetul Botosani, actual consilier local, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru viol! Ar fi fortat o copila de 16 ani sa întretina relatii intime cu el. ...continuare.

Partidele de la Sf.Gheorghe si Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul si play-out-ul Superligii

publicat 2024-04-05 14:00:32 (Mediafax)
Partidele de la Sf.Gheorghe si Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul si play-out-ul Superligii Prima partida a zilei este UTA Arad-FC Botosani. Aceasta va incepe la ora 17.30. ...continuare.

Adolescenta ademenita de un fost primar in magazinul sau din sat si batjocorita. Fostul edil din Viisoara a ajuns in arest

publicat 2024-04-05 09:00:08 (Antena3)
Adolescenta ademenita de un fost primar in magazinul sau din sat si batjocorita. Fostul edil din Viisoara a ajuns in arest O adolescenta in varsta de 16 ani a fost agresata de un fost primar din comuna Viisoara, judetul Botosani, dupa ce fostul edil a ademenit-o pe copila in magazinul sau din sat. ...continuare.

Scoala omeniei predata de textilistii de la profesionala. Cum ii ajuta elevii inimosi pe copiii saraci si persoanele cu dizabilitati

publicat 2024-04-04 23:15:02 (Adevarul)
Scoala omeniei predata de textilistii de la profesionala. Cum ii ajuta elevii inimosi pe copiii saraci si persoanele cu dizabilitati Zeci de elevi de la scoala profesionala de textilisti, din Botosani, lucreaza benevol pentru persoanele cu dizabilitati. Acestia fac lenjerii de pat si tot ceea ce pot confectiona cu masinile de cusut, si le doneaza in diferite centre de asistenta medico-sociala ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.