EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Nu mai vreau sa aud de fotbal!" » Dani Coman, prima reactie in urma demisiei de la Hermannstadt + Motivele rupturii

publicat 2024-04-12 15:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Nu mai vreau sa aud de fotbal! » Dani Coman, prima reactie in urma demisiei de la Hermannstadt + Motivele rupturii Dani Coman si-a dat demisia din functia de presedinte al lui Hermannstadt. Iar pana la vara nu va mai prelua nicio functie la niciun club. Insa se pare ca acesta a ajuns la un acord cu FC Arges, dar nu a semnat absolut nimic.UTA Arad si Hermannstadt deschid etapa cu numarul 4 din play-out Superligii, iar gruparea din Sibiu a ramas fara presedinte chiar inaintea meciului.Dani Coman i-a anuntat pe oficialii clubului ca va renunta la functie si si-a inaintat demisia. ... ...continuare.

Cainele care vede pentru un cuplu din Arad. Vera si Adrian: "Elvis inseamna ochii nostri"

publicat 2024-04-12 14:15:04 (Adevarul)
Cainele care vede pentru un cuplu din Arad. Vera si Adrian: Elvis inseamna ochii nostri O familie de nevazatori din judetul Arad este salvata de un patruped sa duca o viata mai usoara. Este vorba despre Elvis, care va vedea pentru ei si ii va indruma. ...continuare.

Incepe modernizarea Lotului 4 al liniei feroviare Caransebes-Timisoara-Arad

publicat 2024-04-12 12:15:14 (Mediafax)
Incepe modernizarea Lotului 4 al liniei feroviare Caransebes-Timisoara-Arad "Start modernizarii Lotului 4 (54,25 km) al liniei feroviare Caransebes-Timisoara-Arad! Am emis astazi Autorizatia de Construire pentru lucrarile pe cei 48,08 km, intre Ronat Triaj si Arad, dar si pe cei 6,17 km de cale ferata dintre Aradu Nou si Glogovat", anunta ministrul Sorin Grindeanu. ...continuare.

CFR suplimenteaza numarul trenurilor spre litoral in minivacanta de 1 Mai si Paste

publicat 2024-04-12 11:15:35 (Mediafax)
CFR suplimenteaza numarul trenurilor spre litoral in minivacanta de 1 Mai si Paste "Cu prilejul minivacantei de 1 Mai si Paste, pentru facilitarea deplasarii pasagerilor spre destinatiile de vacanta, dar si spre domiciliu pentru a fi alaturi de cei dragi de sfintele sarbatori de Paste, CFR Calatori va asigura un program de transport special. Prin urmare, in perioada minivacantei 30 aprilie/1 mai - 6/7 mai 2024, pasagerii au in plus fata de trenurile existente in programul obisnuit de circulatie mai multe legaturi spre Constanta si statiunile de pe litoral, inclusiv... ...continuare.

Un iesean cautat de politie s-a dat de gol alertand oamenii legii dupa un accident fictiv

publicat 2024-04-11 22:15:24 (Jurnalul-National)
Un iesean cautat de politie s-a dat de gol alertand oamenii legii dupa un accident fictiv Un individ din Iasi, aflat la munca in judetul Arad, a orchestrat o farsa. A sunat la 112 pentru a anunta un accident fictiv cu bicicleta. Speriat de consecinte, s-a ascuns intr-o cabana. ...continuare.

Trei copii din Bacau au furat o masina si au condus-o 600 de kilometri. S-au dat de gol in judetul Arad si au fost prinsi de Politie

publicat 2024-04-11 17:15:04 (Antena3)
Trei copii din Bacau au furat o masina si au condus-o 600 de kilometri. S-au dat de gol in judetul Arad si au fost prinsi de Politie Trei adolescenti de 15 ani din Bacau au furat o masina pe care au condus-o, apoi, sute de kilometri. ...continuare.

Trei minori au strabatut tara cu o masina furata. Soferul are 15 ani. Unde au fost prinsi

publicat 2024-04-11 09:45:07 (Adevarul)
Trei minori au strabatut tara cu o masina furata. Soferul are 15 ani. Unde au fost prinsi Trei minori din judetul Bacau au furat un autoturism si au plecat intr-o aventura. Drumul lor s-a sfarsit la Nadlac (Arad), la granita de vest a tarii, cand au dat fata in fata cu un echipaj al politiei. ...continuare.

Un pakistanez a fost retinut dupa ce ar fi batut un barbat in fata garii din Arad. Scandalul ar fi pornit de la o femeie

publicat 2024-04-10 16:45:20 (ProTV)
Un pakistanez a fost retinut dupa ce ar fi batut un barbat in fata garii din Arad. Scandalul ar fi pornit de la o femeie Un pakistanez în vârsta de 36 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce ar fi batut un barbat în fata Garii Centrale din orasul Arad, victima fiind partenerul fostei iubite a agresorului. ...continuare.

Centura rutiera care uneste o autostrada, un drum national si unul expres. Proiectul se afla la CNAIR spre avizare

publicat 2024-04-10 13:00:04 (Adevarul)
Centura rutiera care uneste o autostrada, un drum national si unul expres. Proiectul se afla la CNAIR spre avizare Noi legaturi importante de drumuri din Romania prind contur dupa ce studiul de fezabilitate al centurii de nord-est a municipiului Arad a fost transmis pentru avizare Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR. ...continuare.

Constanta si Arad s-au calificat in finala LNBF Getica 95

publicat 2024-04-10 10:45:17 (Gazeta-Sporturilor)
Constanta si Arad s-au calificat in finala LNBF Getica 95 Campionatul feminin al Romaniei si-a stabilit marti seara echipele finaliste, CSM CSU Constanta si FCC UAV ARAD, dupa ce ambele semifinale au avut nevoie de meciuri decisive pentru a-si determina castigatoarele.Constantencele au trecut, pe teren propriu, de CSM Targoviste, dupa un meci echilibrat, 71-66. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.