EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Competitia de pictura live Art Battle Bucharest, pe 18 februarie la Palatul Bragadiru

publicat 2024-02-08 14:45:14 (Jurnalul-National)
Competitia de pictura live Art Battle Bucharest, pe 18 februarie la Palatul Bragadiru Pe 18 februarie va avea cea de-a doua editie a competitiei de pictura live Art Battle, la Palatul Bragadiru din Bucuresti (Calea Rahovei nr. 147 - 153). ...continuare.

Callas - Oana Pellea, o productie originala, la intersectia dintre teatru si opera, pe scena Operei Nationale Bucuresti

publicat 2024-02-08 12:30:12 (Jurnalul-National)
Callas - Oana Pellea, o productie originala, la intersectia dintre teatru si opera, pe scena Operei Nationale Bucuresti Opera Nationala Bucuresti prezinta, pe 24 si 25 februarie, de la ora 18:30, premiera Callas - Oana Pellea de Terrence McNally, o productie originala, la intersectia dintre teatru si opera, ce exploreaza multiplele fatete ale personalitatii sopranei Maria Callas. Piesa lui Terrence McNally urmareste un masterclass sustinut de diva la Juilliard School of Music din New York, in ultimii ani din viata. Traducerea, adaptarea si regia poarta semnatura lui Laurentiu Rusescu, iar directia muzicala ii... ...continuare.

O carte pe zi: Istoria viitorului. Elite, contraelite si calea spre dezintegrare politica, Peter Turchin

publicat 2024-02-08 09:00:13 (Mediafax)
O carte pe zi: Istoria viitorului. Elite, contraelite si calea spre dezintegrare politica, Peter Turchin "«Istoria este nespus de complexa si de imprevizibila», spun majoritatea istoricilor. Daca ar avea dreptate, am fi cu totii in mare dificultate, neputinciosi in fata unui potop de dezastre iminente. Dar Peter Turchin propune o noua stiinta prin care putem face istoria predictibila - aplicand metode care au avut succes in alte domenii complexe. Trebuie sa stim ce vede el in viitor si ce putem face in legatura cu asta" - Jared Diamond. ...continuare.

Fanii japonezi au cheltuit mii de euro sa o vada pe Taylor Swift la Tokyo, dupa premiile Grammy

publicat 2024-02-08 08:45:20 (Mediafax)
Fanii japonezi au cheltuit mii de euro sa o vada pe Taylor Swift la Tokyo, dupa premiile Grammy Dupa ce nu si-a mai vazut idolul in concert de cinci ani, Chiyuki Fujii a cumparat sase bilete VIP, dintre care unul pentru fiecare dintre cele patru seri in care Swift va concerta la Tokyo, platind in total 780.000 de yeni, adica 5.270 de dolari. ...continuare.

9 carti de inima rosie

publicat 2024-02-08 07:00:07 (Jurnalul-National)
9 carti de inima rosie Sufla vant de primavara, asa ca va puteti deschide inimile spre lecturi noi. Recomandarile de mai jos luati-le ca atare. Daca va fac cu ochiul, bine, de nu, sus, inima! ...continuare.

Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada

publicat 2024-02-08 03:00:17 (Money.ro)
Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada Frunzele uscate si putin omat pot crea adevarate opere de arta. Asta ne demonstreaza un artist din judetul Hunedoara.Articolul Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada apare prima data in Money. ...continuare.

O carte pe zi: "Arta de a lua cele mai bune decizii", de Shane Parrish

publicat 2024-02-06 09:45:18 (Mediafax)
O carte pe zi: Arta de a lua cele mai bune decizii, de Shane Parrish Shane Parrish, fost expert in securitate cibernetica, este fondatorul, coordonatorul si cautatorul de intelepciune din spatele Farnam Street si gazda podcastului The Knowledge Project. Munca lui Shane a aparut in aproape toate publicatiile importante, inclusiv New York Times, The Wall Street Journal, Huffington Post si Forbes El te invata cum sa: identifici dusmanii gandirii clare si sa ii reprograme; modelezi mediul inconjurator pentru a se potrivi obiectivelor tale; creezi inertie pozitiva... ...continuare.

Incident la Teatrul German din Timisoara. Trei persoane ranite de un panou din decor

publicat 2024-02-04 23:15:18 (Mediafax)
Incident la Teatrul German din Timisoara. Trei persoane ranite de un panou din decor Politistii din Timisoara au fost sesizati ca, pe strada Marasesti din Timisoara, la Teatrul German, o persoana a fost ranita. ...continuare.

Taylor Swift nu va canta la Premiile Grammy 2024

publicat 2024-02-03 22:45:12 (Mediafax)
Taylor Swift nu va canta la Premiile Grammy 2024 Imediat dupa premiile Grammy, eveniment care se va desfasura la Los Angeles, cantareata va pleca in Japonia pentru mai multe concerte din turneul mondial Eras. Spectacolele din Japonia se vor desfasura in perioada pe 7-10 februarie. ...continuare.

Regizorul Gelu Colceag despre spectacolul "Opera de trei parale" si lumea care nu s-a schimbat cu nimic in 100 de ani.

publicat 2024-02-02 10:45:01 (Adevarul)
Regizorul Gelu Colceag despre spectacolul Opera de trei parale si lumea care nu s-a schimbat cu nimic in 100 de ani. La Adevarul Live, in noua editie realizata si moderata de Antoaneta Banu invitat este Gelu Colceag, regizorul spectacolului "Opera de trei parale", de la Nationalul din Bucuresti ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.