EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aproape 100 de studenti au fost arestati intr-un campus din California pentru ca protestau fata de razboiul din Fasia Gaza

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Aproape 100 de studenti au fost arestati intr-un campus din California pentru ca protestau fata de razboiul din Fasia Gaza Cel putin 93 de studenti care protestau fata de razboiul din Fâsia Gaza au fost arestati într-un campus din California.   ...continuare.

Un politist din Maramures, verificat la intrarea in tura, depistat pozitiv la droguri. Este suspendat pe durata investigatiei

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Un politist din Maramures, verificat la intrarea in tura, depistat pozitiv la droguri. Este suspendat pe durata investigatiei Un politist din Maramures, verificat la intrarea în tura, a fost depistat pozitiv la droguri. Imediat a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.   ...continuare.

Caz socant in Dambovita. O fata de 17 ani ar fi fost violata in toaleta liceului de patru adolescenti

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Caz socant in Dambovita. O fata de 17 ani ar fi fost violata in toaleta liceului de patru adolescenti Patru adolescenti din Dâmbovita sunt cercetati pentru viol, dupa ce ar fi constrâns-o pe o fata de 17 ani sa întretina relatii sexuale cu ei, chiar în incinta liceului din Voinesti. Trei dintre baieti nu ar fi la prima fapta de acest gen.   ...continuare.

Romani plecati la munca in UK, transformati in sclavi. O familie de infractori le lua actele si facea avere de pe urma lor

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Romani plecati la munca in UK, transformati in sclavi. O familie de infractori le lua actele si facea avere de pe urma lor Traficanti români de persoane, condamnati în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România si îi exploatau. ...continuare.

A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a socat-o. Ce "tratament" i-a recomandat

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a socat-o. Ce tratament i-a recomandat A mers la spital pentru un diagnostic corect, dar ce i-a spus medicul a socat-o. Ce ”tratament” i-a recomandat ...continuare.

Guvernul de la Budapesta anunta o vizita in Ungaria a presedintelui chinez Xi Jinping

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Guvernul de la Budapesta anunta o vizita in Ungaria a presedintelui chinez Xi Jinping Presedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizita în Ungaria, a anuntat joi Gergely Gulyas, seful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters. ...continuare.

Raport International Justice Mission: Romania nu a facut suficiente modificari legislative impotriva traficului de persoane

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Raport International Justice Mission: Romania nu a facut suficiente modificari legislative impotriva traficului de persoane Combaterea traficului de persoane trebuie realizata inclusiv prin modificari legislative, se arata într-un raport al International Justice Mission, o organizatie globala care protejeaza persoanele vulnerabile împotriva violentei, ...continuare.

Boala care se raspandeste tot mai rapid in intreaga lume. Peste jumatate din populatia lumii este expusa

publicat 2024-04-25 14:30:13 (ProTV)
Boala care se raspandeste tot mai rapid in intreaga lume. Peste jumatate din populatia lumii este expusa Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tântari, cum ar fi malaria si febra dengue, pâna la sfârsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta.   ...continuare.

Vacanta de Paste 2024. Cate zile libere au elevii si cand se intorc la scoala dupa Paste

publicat 2024-04-25 12:45:12 (ProTV)
Vacanta de Paste 2024. Cate zile libere au elevii si cand se intorc la scoala dupa Paste Se apropie vacanta de Paste a elevilor. Potrivit programului anuntat de MInisterul Educatiei, elevii vor avea vacanta în Saptamâna Patimilor si se vor întoarce la scoala în a treia zi de Paste. ...continuare.

Ministrul justitiei: dosarul Mineriadei, "o veche restanta a statului roman si a justitiei din Romania"

publicat 2024-04-25 12:45:12 (ProTV)
Ministrul justitiei: dosarul Mineriadei, o veche restanta a statului roman si a justitiei din Romania Dosarul Mineriadei este o mai veche „restanta” a statului român, cu un „parcurs sinuos”, spune ministrul Justitiei. Alina Gorghiu a facut declaratii în ziua în care Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu au ajuns în fata procurorilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.