EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Un militar israelian, Matan Vinogradov, ucis in atacul de la Spitalul al-Shifa in Gaza

publicat 2024-03-18 14:45:10 (ProTV)
Un militar israelian, Matan Vinogradov, ucis in atacul de la Spitalul al-Shifa in Gaza În total, 250 de militari israelieni au fost ucisi în Fâsia Gaza de la începutul operatiunii militare terestre lansate la 27 octombrie ca represalii dupa atacul miscarii islamiste palestiniene Hamas, la 7 octombrie, în sudul Israelului. ...continuare.

"Calugarul ninja" din Focsani, scos afara cu forta dintr-un local dupa ce a facut scandal: "Te impusc!" VIDEO

publicat 2024-03-18 14:45:10 (ProTV)
Calugarul ninja din Focsani, scos afara cu forta dintr-un local dupa ce a facut scandal: Te impusc! VIDEO Un barbat îmbracat în haine monahale a fost scos cu forta dintr-un local din Focsani dupa ce a facut scandal, a deranjat clientii si a avut o scurta încaierare cu agentul de paza.   ...continuare.

Putin spune ca ar fi deschis la o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

publicat 2024-03-18 14:45:10 (ProTV)
Putin spune ca ar fi deschis la o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris Presedintele rus Vladimir Putin, care a ordonat o invazie în Ucraina vecina în urma cu peste doi ani, a declarat ca este deschis la o încetare a focului pe perioada Jocurilor Olimpice de la Paris din vara acestui an, relateaza dpa. ...continuare.

Doi adolescenti de 14 si 17 ani au cazut cu masina intr-un lac din Alba. Au reusit sa iasa din ea inainte sa se scufunde

publicat 2024-03-18 14:45:10 (ProTV)
Doi adolescenti de 14 si 17 ani au cazut cu masina intr-un lac din Alba. Au reusit sa iasa din ea inainte sa se scufunde Doi minori, de 17 si, respectiv, 14 ani, au cazut cu un autoturism în lacul Tau Brazi, de pe raza comunei Rosia Montana, judetul Alba. Acestia au reusit sa iasa înainte ca masina sa se scufunde, incidentul nefiind semnalat politiei. ...continuare.

Pestele ieftin si bun care e o bomba de vitamina D. Inlocuieste somonul si are un gust deosebit

publicat 2024-03-18 14:45:10 (ProTV)
Pestele ieftin si bun care e o bomba de vitamina D. Inlocuieste somonul si are un gust deosebit Pestele ieftin si bun care e o bomba de vitamina D. Înlocuieste somonul si are un gust deosebit ...continuare.

Suma uriasa pe care un barbat trebuie sa o plateasca fostei sotii pentru munca depusa in casa, in cei 26 de ani de casnicie

publicat 2024-03-18 14:15:29 (ProTV)
Suma uriasa pe care un barbat trebuie sa o plateasca fostei sotii pentru munca depusa in casa, in cei 26 de ani de casnicie Un barbat din Spania trebuie sa-i plateasca fostei sotii peste 88.000 de euro drept compensatie pentru munca depusa la domiciliu pe care aceasta a facut-o pe durata celor 26 de ani de casnicie. ...continuare.

Romania, oficial, despre alegerile din Rusia: "Nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere"

publicat 2024-03-18 14:00:50 (ProTV)
Romania, oficial, despre alegerile din Rusia: Nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere Alegerile prezidentiale din Rusia nu au fost "nici corecte, nici democratice, nici libere", a declarat, luni, ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, înainte de participarea la Consiliul sefilor diplomatiilor din UE, care are loc la Bruxelles. ...continuare.

Nicki Minaj va canta pentru prima data in Romania. Unde si cand va avea loc concertul VIDEO

publicat 2024-03-18 14:00:50 (ProTV)
Nicki Minaj va canta pentru prima data in Romania. Unde si cand va avea loc concertul VIDEO Superstarul international Nicki Minaj va cânta pentru prima data în România, la SAGA Festival care are loc între 5 si 7 iulie la Romaero, anunta organizatorii.   ...continuare.

Pe cine a ales Kim Jong Un sa-i succeada la putere. Anuntul facut de Ministerul sud-coreean al Unificarii. FOTO

publicat 2024-03-18 14:00:50 (ProTV)
Pe cine a ales Kim Jong Un sa-i succeada la putere. Anuntul facut de Ministerul sud-coreean al Unificarii. FOTO Kim Jong Un si-a ales fiica sa-i succeada la putere, anunta luni Ministerul sud-coreean al Unificarii, dupa ce presa de stat nord-coreeana au catalogat-o pe Kim Ju Ae drept „mare sfatuitoare”, un titlu rezervat unor lideri de cel mai înalt rang.   ...continuare.

Ce spune Kremlinul despre rezultatul alegerilor. "Consolidarea poporului rus in jurul lui Putin"

publicat 2024-03-18 14:00:50 (ProTV)
Ce spune Kremlinul despre rezultatul alegerilor. Consolidarea poporului rus in jurul lui Putin Kremlinul a salutat luni realegerea triumfala a lui Vladimir Putin cu 87% din voturi.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.