EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cod galben de vant in mai multe localitati din tara. Zonele vizate de avertismentul meteo

publicat 2024-03-01 08:30:23 (ProTV)
Cod galben de vant in mai multe localitati din tara. Zonele vizate de avertismentul meteo Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, doua atentionari nowcasting de cod galben de vânt, valabile în orele urmatoare în zonele înalte din patru judete.   ...continuare.

Meteorologii anunta temperaturi peste cele normale in aceasta perioada, pe tot parcursul lunii martie

publicat 2024-03-01 08:30:22 (ProTV)
Meteorologii anunta temperaturi peste cele normale in aceasta perioada, pe tot parcursul lunii martie Temperaturile se vor situa peste cele specifice pe tot parcursul lunii martie, anunta vineri meteorologii, care au facut publica prognoza pentru luna martie.   ...continuare.

Elementul din lapte care impiedica imbolnavirea. Este cunoscut de toti specialistii din domeniul farmaceutic

publicat 2024-03-01 08:15:27 (ProTV)
Elementul din lapte care impiedica imbolnavirea. Este cunoscut de toti specialistii din domeniul farmaceutic Suntem în sezonul infectiilor respiratorii de toate tipurile. Recomandarea e sa beti în fiecare zi lapte.   ...continuare.

Premiile CNA pentru jurnalistii PROTV care au transmis din Ucraina. "Jurnalistii de razboi, steaguri ale demnitatii umane"

publicat 2024-03-01 08:15:27 (ProTV)
Premiile CNA pentru jurnalistii PROTV care au transmis din Ucraina. Jurnalistii de razboi, steaguri ale demnitatii umane Jurnalisti români si membri ai echipelor care i-au însotit pe frontul din Ucraina au fost premiati aseara de Consiliul National al Audiovizualului. ...continuare.

Un tanar din Iasi a fost prins cu 10 kilograme de canabis. Drogurile erau aduse in tara in colete cu produse alimentare

publicat 2024-03-01 08:00:13 (ProTV)
Un tanar din Iasi a fost prins cu 10 kilograme de canabis. Drogurile erau aduse in tara in colete cu produse alimentare Un tânar de 21 de ani, din Iasi, prins de procurorii DIICOT din Botosani cu 10 kilograme de canabis, fost arestat preventiv.   ...continuare.

Povestea excursiei electorale care a facut inconjurul Europei. O femeie de 98 de ani a plecat in alta tara sa voteze

publicat 2024-03-01 07:45:11 (ProTV)
Povestea excursiei electorale care a facut inconjurul Europei. O femeie de 98 de ani a plecat in alta tara sa voteze Întâmplare neobisnuita cu o femeie de 98 de ani, data disparuta de rudele ei din orasul sloven Nova Gorita.   ...continuare.

Cel putin 40 de oameni au murit si alti zeci au fost raniti intr-un incendiu puternic intr-un cartier instarit din Bangladesh

publicat 2024-03-01 07:45:11 (ProTV)
Cel putin 40 de oameni au murit si alti zeci au fost raniti intr-un incendiu puternic intr-un cartier instarit din Bangladesh Cel putin 43 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite într-un incendiu care a devastat joi seara un imobil de sapte etaje într-un cartier înstarit din Dacca, capitala Bangladeshului, anunta Guvernul, relateaza AFP.   ...continuare.

Un pacient a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, sectia Ojasca. Politia il cauta si a instituit filtre, in Buzau

publicat 2024-03-01 07:45:11 (ProTV)
Un pacient a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, sectia Ojasca. Politia il cauta si a instituit filtre, in Buzau Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, sectia Ojasca, a parasit joi noapte, fara drept unitatea medicala. Politistii din Buzau au demarat verificari ample, au organizat filtre în tot judetul pentru a gasi pacientul fugar.   ...continuare.

Povestea purcelusului care a facu furori. A fost adoptat de un oficial de rang inalt

publicat 2024-03-01 07:45:11 (ProTV)
Povestea purcelusului care a facu furori. A fost adoptat de un oficial de rang inalt Povestea unui purcel face furori în statul american Louisiana. În timpul carnavalului de Mardi Gras, trei barbati au fost vazuti în timp ce aruncau purcelul de la unul la celalalt, ca pe o minge de fotbal american.   ...continuare.

Ce semnifica martisorul, un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, vestitor al innoirii. Traditii si legende

publicat 2024-03-01 07:45:11 (ProTV)
Ce semnifica martisorul, un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, vestitor al innoirii. Traditii si legende Martisorul, un snur împletit dintr-un fir alb si unul rosu, este un simbol al trecerii de la iarna la primavara si un vestitor al înnoirii.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.