EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Circulatie feroviara intrerupta din cauza unui tren de marfa care s-a defectat

publicat 2024-02-11 18:30:11 (Mediafax)
Circulatie feroviara intrerupta din cauza unui tren de marfa care s-a defectat Trenul IC 531, care circula pe ruta Bucuresti Nord - Cluj-Napoca, este oprit in statia Apata. ...continuare.

Presedintele Argentinei si Papa Francisc s-au intalnit pentru prima data la Vatican

publicat 2024-02-11 18:15:12 (Mediafax)
Presedintele Argentinei si Papa Francisc s-au intalnit pentru prima data la Vatican Cei mai importanti lideri politici si religiosi argentinieni, presedintele Javier Milei si Papa Francisc, s-au intalnit pentru prima data, duminica, la Roma, pe fondul situatiei economice grave din tara lor natala. ...continuare.

O operatiune a armatei israeliene in orasul Rafah ar putea ameninta tratatul de pace dintre Israel si Egipt

publicat 2024-02-11 18:00:11 (Mediafax)
O operatiune a armatei israeliene in orasul Rafah ar putea ameninta tratatul de pace dintre Israel si Egipt Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a ordonat saptamana trecuta armatei sa pregateasca un plan de evacuare a orasului Rafah, dupa ce anterior declarase ca se pregateste extinderea ofensivei Israelului in oras. In cadrul pregatirilor, fortele israeliene si-au intensificat atacurile in zona. ...continuare.

14 raniti dupa ce un copac s-a prabusit peste un roller-coaster in Spania

publicat 2024-02-11 17:30:10 (Mediafax)
14 raniti dupa ce un copac s-a prabusit peste un roller-coaster in Spania "Din cauza vanturilor puternice a avut loc un incident cauzat de un copac cazut", au aratat, intr-un comunicat, reprezentantii parcului de distractii, unul dintre preferatele turistilor din Costa Dorada. ...continuare.

Muller si-a criticat echipa, Bayern Munchen, ca nu a avut curaj sa joace liber cu Leverkusen

publicat 2024-02-11 17:30:10 (Mediafax)
Muller si-a criticat echipa, Bayern Munchen, ca nu a avut curaj sa joace liber cu Leverkusen Bayern, care vizeaza al 12-lea titlu consecutiv, a fost depasita de Leverkusen, care s-a distantat la cinci puncte in fruntea clasamentului dupa victoria de pe BayArena. ...continuare.

Sinead O'Connor a fost nominalizata pentru Rock & Roll Hall of Fame

publicat 2024-02-11 17:00:14 (Mediafax)
Sinead O'Connor a fost nominalizata pentru Rock & Roll Hall of Fame Cantareata irlandeza, care a murit in iulie 2023 la varsta de 56 de ani, a devenit celebra in 1985 cu piesa Nothing compares to you. ...continuare.

Cine este cea mai bogata femeie din Europa de Est, cu o avere de peste 43 de miliarde de euro, si ce planuieste aceasta sa faca cu afacerea sa

publicat 2024-02-11 16:45:17 (Mediafax)
Cine este cea mai bogata femeie din Europa de Est, cu o avere de peste 43 de miliarde de euro, si ce planuieste aceasta sa faca cu afacerea sa Trei ani mai tarziu, problema a disparut, iar numele Renatei Kellnerova a devenit sinonim cu PPF - un urias conglomerat de business praghez care opereaza in telecomunicatii, media, servicii financiare si e-commerce - care gestioneaza peste 60.000 de angajati si operatiuni in 25 de tari diferite. ...continuare.

O noua putere economica si politica este in plina ascensiune in cele mai mari economii din Vest: sindicatele

publicat 2024-02-11 16:30:18 (Mediafax)
O noua putere economica si politica este in plina ascensiune in cele mai mari economii din Vest: sindicatele Din partea lui Biden a fost o mutare cu vadite valente electorale, victoriile rasunatoare de anul trecut ale sindicatelor din industria auto reprezentand si victorii pentru ceea ce Biden spune ca este economia sa centrata pe munci­tor. Este si un semn al puterii si influentei in cres­tere ale sindicatelor pe care politicienii, com­paniile si consumatorul de rand nu le pot ignora. Cu cateva luni mai inainte cel mai pu­ternic politician al lumii scosese in afara legii o greva a muncitorilor... ...continuare.

Anemia germana este cronica si a devenit o frana pentru industria est-europeana. Cat de afectata este Romania

publicat 2024-02-11 16:30:18 (Mediafax)
Anemia germana este cronica si a devenit o frana pentru industria est-europeana. Cat de afectata este Romania In Europa de Est, productia industriala s-a prabusit cu aproape -9% in Ungaria, in decem­brie, fata de aceeasi luna a anului trecut. Economia ungara se reindustrializeaza fortat prin expansiunea sectorului auto. Acolo, toti cei trei mari constructori de masini germani, Volkswagen, Daimler si BMW, au fabrici sau isi construiesc. In acelasi timp, consumul isi revine odata cu franarea brusca a inflatiei, noteaza Ziarul Financiar. ...continuare.

Animalele de companie iti pot imbunatati viata amoroasa. Ce spun cercetatorii

publicat 2024-02-11 16:15:19 (Mediafax)
Animalele de companie iti pot imbunatati viata amoroasa. Ce spun cercetatorii Fie ca este vorba de caldura unei pisici care toarce sau de energia nemarginita a unui catel jucaus, patrupedele ne amintesc sa apreciem prezentul si sa ne impartasim viata cu cei la care tinem. Un studiu recent dezvaluie rolul interesant pe care animalele de companie il pot juca in relatiile romantice, relateaza Aleph News. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.