EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Secretarul Apararii Lloyd Austin este din nou spitalizat

publicat 2024-02-12 08:30:11 (Mediafax)
Secretarul Apararii Lloyd Austin este din nou spitalizat Secretarul Apararii Lloyd Austin si-a transferat atributiile catre adjunctul sau in timp ce este spitalizat pentru o problema urgenta la vezica urinara, informeaza CNN. ...continuare.

O carte pe zi: "Sah-mat cu dragoste", de Ali Hazelwood

publicat 2024-02-12 08:30:11 (Mediafax)
O carte pe zi: Sah-mat cu dragoste, de Ali Hazelwood Scriu editorii: "Mallory Greenleaf a terminat cu sahul. Fiecare mutare conteaza in zilele noastre; dupa ce acest sport a dus la distrugerea familiei sale cu patru ani in urma, Mallory se concentreaza asupra mamei si surorilor sale si asupra slujbei fara perspective care ii permite sa isi intretina familia. Asta pana cand accepta fara tragere de inima sa joace intr-un ultim turneu caritabil si, fara sa stie prea bine cum, il invinge pe celebrul Nolan Sawyer, actualul campion mondial si baiat... ...continuare.

Diamondback si Endeavor Energy discuta pentru a crea o companie de petrol si gaze de 50 mld. dolari

publicat 2024-02-12 08:00:10 (Mediafax)
Diamondback si Endeavor Energy discuta pentru a crea o companie de petrol si gaze de 50 mld. dolari Surse care au cunostinta despre aceste discutii au declarat pentru Reuters ca Diamondback ar putea anunta o tranzactie inca de luni, care ar oferi actionarilor sai mai mult de jumatate din companiile combinate, care ar deveni cel mai mare producator de petrol pur din domeniul de sisturi Permian. ...continuare.

Ion Cristoiu: Un muzeu in aer liber: Zidurile Constantinopolului

publicat 2024-02-12 08:00:10 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Un muzeu in aer liber: Zidurile Constantinopolului Am luat de la Posta, dupa ce mi-am facut cruce vazind ca nu e coada, cartea lui Sir Edwin Pears, The destruction of the Greek Empire. The Story of the Capture of Constantinople by the Turks. Am citit-o pe Internet, in varianta free, dar mult mai bine ar fi - am socotit la un moment dat - daca as face rost si de editia tiparita. Cartea, mai precis editia din 2014 a premierei din 1903, e de fapt un cartoi. Reproducerea portretului lui Constantinos Dragases in varianta bizantina de pe coperta... ...continuare.

Gigant minier, probleme cu investitorii in legatura cu posibila contaminare a apei

publicat 2024-02-12 07:45:08 (Mediafax)
Gigant minier, probleme cu investitorii in legatura cu posibila contaminare a apei Un grup care reprezinta fondurile de pensii din Marea Britanie, Local Authority Pension Fund Forum (LAPFF), si-a exprimat ingrijorarea cu privire la gestionarea apei de catre companie la mina de cupru Oyu Tolgoi din Mongolia si la o mina de ilmenit din Madagascar. ...continuare.

Israelul a eliberat doi ostatici tinuti in Rafah in timpul unui atac aerian

publicat 2024-02-12 07:30:08 (Mediafax)
Israelul a eliberat doi ostatici tinuti in Rafah in timpul unui atac aerian O operatiune comuna a Fortelor de Aparare Israeliene (IDF), a serviciului de securitate interna israelian Shin Bet si a Unitatii Speciale de Politie din Rafah i-a eliberat pe Fernando Simon Marman, 60 de ani, si Louis Hare, 70 de ani, a declarat armata israeliana, citata de Reuters. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 719. Fortele ruse construiesc un zid de 30 km de vagoane de marfa in regiunea ocupata Donetk. Danilov avertizeaza ca situatia de pe campul de lupta se va inrautati daca Occidentul nu va creste furnizarea de arme.

publicat 2024-02-12 07:30:08 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 719. Fortele ruse construiesc un zid de 30 km de vagoane de marfa in regiunea ocupata Donetk. Danilov avertizeaza ca situatia de pe campul de lupta se va inrautati daca Occidentul nu va creste furnizarea de arme. UPDATE Premierul estonian: Rusia a fost provocata de slabiciune, nu de putere Aliatii occidentali ai Ucrainei trebuie sa se angajeze sa obtina victoria asupra Rusiei si sa nu cada in "capcanele" puse de Kremlin, a declarat premierul estonian Kaja Kallas intr-un interviu acordat pe 11 februarie publicatiei austriece Der Standard. ...continuare.

Superliga: FCSB a trecut de Sepsi, iar Hermannstadt a remizat cu Petrolul

publicat 2024-02-11 23:15:13 (Mediafax)
Superliga: FCSB a trecut de Sepsi, iar Hermannstadt a remizat cu Petrolul Doua meciuri din etapa a 25-a a Superligii de fotbal s-au disputat duminica. ...continuare.

Ianuarie 2024, maximul ultimilor sase ani pentru vanzarile de locuinte in Bucuresti

publicat 2024-02-11 23:00:14 (Mediafax)
Ianuarie 2024, maximul ultimilor sase ani pentru vanzarile de locuinte in Bucuresti Potrivit consultantilor din piata, locuintele noi reprezinta circa un sfert din total volum la nivel de Bucuresti plus Ilfov, motiv pentru care aprecierea cotei de TVA pentru locuintele de sub 120.000 de euro de la 5% la 9% nu a fost o piedica semnificativa in fata achizitiilor in 2024. "Piata rezidentiala locala este in crestere. ...continuare.

SUA: Proiectul de ajutor extern castiga teren in Senat. Problema va fi in Camera Reprezentantilor

publicat 2024-02-11 22:30:47 (Mediafax)
SUA: Proiectul de ajutor extern castiga teren in Senat. Problema va fi in Camera Reprezentantilor Senatul american, condus de democrati, a depasit duminica un nou obstacol procedural si a dus masura de ajutor extern mai departe spre un vot final de adoptare pentru zilele urmatoare, relateaza Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.