EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De asta a schimbat preparatorul?! Scene bizare la FCU - Poli Iasi: 2 titulari s-au "rupt" in doar 12 minute!

publicat 2024-02-27 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
De asta a schimbat preparatorul?! Scene bizare la FCU - Poli Iasi: 2 titulari s-au rupt in doar 12 minute! Doi titulari ai FCU Craiova au suferit accidentari musculare in primele 12 minute ale meciului cu Poli Iasi. Andrea Padula s-a asezat pe gazon dupa numai 3 minute, urmat la scurt timp distanta de Gabriel Compagnucci.Meciul dintre FCU Craiova si Poli Iasi a inceput cum nu se putea mai rau pentru olteni. In minutul 3, fundasul lateral Andrea Padula, utilizat mai avansat astazi, ca extrema, s-a asezat pe gazon, reclamand dureri musculare. ... ...continuare.

Idei, sentimente si culoare in lumea artelor vizuale

publicat 2024-02-27 16:30:07 (Jurnalul-National)
Idei, sentimente si culoare in lumea artelor vizuale Marti, 27 februarie, in cadrul celui mai amplu proiect, la nivel national, dedicat sculpturii contemporane autohtone "Luna Sculptorilor Romani", editia a IV-a, la Muzeul Unirii din Iasi (Strada Alexandru Lapusneanu, nr.14), la ora 17, se deschide Expozitia omagiala - "Ion IRIMESCU 121". ...continuare.

Alexandru Albu si Andrei Borza, pusi la colt de un tehnician din Superliga: "Nu stiu cand sa bea! Numai de bani, bani, bani"

publicat 2024-02-27 16:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Albu si Andrei Borza, pusi la colt de un tehnician din Superliga: Nu stiu cand sa bea! Numai de bani, bani, bani Alexandru Albu (30 de ani) si Andrei Borza (18 ani) au fost surprinsi intr-un club de fite din Copou dupa esecul Rapidului cu Poli Iasi (1-3). Cei doi nu vor juca in meciul de miercuri contra celor de la UTA, iar Mircea Rednic ii pune la punct pe cei doi jucatori. ... ...continuare.

Compania de distributie si logistica Aquila finalizeaza achizitia Romtec Europa SRL ca urmare a aprobarii de catre Consiliul Concurentei. Tranzactia are o valoare totala de 3,2 milioane de euro

publicat 2024-02-27 15:00:21 (Money.ro)
Compania de distributie si logistica Aquila finalizeaza achizitia Romtec Europa SRL ca urmare a aprobarii de catre Consiliul Concurentei. Tranzactia are o valoare totala de 3,2 milioane de euro "Aquila (simbol bursier AQ), lider in servicii integrate de distributie si logistica pentru piata bunurilor de larg consum din Romania si Republica Moldova, cu 30 de ani de experienta in aceasta industrie, a obtinut avizul favorabil din partea Consiliului Concurentei pentru preluarea Romtec Europa SRL si a finalizat tranzactia cu o valoare totala de 3,2 milioane de euro", anunta compania.Aceasta este prima achizitie de la listarea companiei."Finalizam prima achizitie de la listare si ne... ...continuare.

Incepe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

publicat 2024-02-27 13:30:16 (Mediafax)
Incepe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante Runda 28 incepe cu un duel al supravietuirii cu miza avansarii spre mijlocul mai sigur al clasamentului. U Craiova 1948, cu trei infrangeri consecutive in ultimele meciuri, primeste vizita moldovenilor de la Poli Iasi, care vin cu un moral ridicat, dupa ce au invins pe Rapid Bucuresti pe teren propriu. Ambele echipe au cate 30 de puncte si sunt aproape de subsolul clasamentului. Remiza poate fi o optiune viabila pentru ambele, in conditiile in care urmatoarea clasata, FC Voluntari, joaca... ...continuare.

Filiala ieseana a PNL joaca tare: Nu vrea sa faca aliante cu PSD la alegerile locale in judet

publicat 2024-02-27 08:15:13 (Puterea)
Filiala ieseana a PNL joaca tare: Nu vrea sa faca aliante cu PSD la alegerile locale in judet Filiala ieseana a PNL nu vrea cu niciun chip sa faca aliante cu PSD la alegerile locale in judetul Iasi, asa cum a decis partidul. Pentru alegerile din acest an, obiectivele constituie castigarea Primariei Iasi, sefia Consiliului Judetean, dar si 60 de mandate de primari in cele 98 de localitati ale judetului. Organizatia este pregatita […]The post Filiala ieseana a PNL joaca tare: Nu vrea sa faca aliante cu PSD la alegerile locale in judet appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

'Inflation' of scholarships at the 'Ion Ionescu de la Brad' University of Life Sciences in Iasi

publicat 2024-02-27 00:00:14 (Bursa)
Work must be rewarded, this also applies to pupils and students. ...continuare.

Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din Craiova in afara orasului

publicat 2024-02-26 21:15:18 (Puterea)
Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din Craiova in afara orasului Lia Olguta Vasilescu, in calitate primar al Municipiului Craiova, a cerut Guvernului Romaniei relocarea Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova in afara orasului. Aceasta solicitare vine in urma unui memorandum prezentat de Ministerul Justitiei, care includea relocarea unor penitenciare din orasele Oradea, Satu Mare, Targu Mures, Iasi, Ploiesti, Timisoara si sectia exterioara Cluj a Penitenciarului Gherla, […]The post Lia Olguta Vasilescu cere Guvernului sa mute penitenciarul din... ...continuare.

Adrian Mutu il vrea, Nelu Varga ba! Patronul a anuntat care este situatia lui Alexandru Albu, dorit la CFR Cluj de antrenor

publicat 2024-02-26 21:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu il vrea, Nelu Varga ba! Patronul a anuntat care este situatia lui Alexandru Albu, dorit la CFR Cluj de antrenor Alexandru Albu (30 de ani) este dorit de Adrian Mutu la CFR Cluj, insa jucatorul nu este pe placul patronului Nelutu Varga. In acest caz, jucatorul ramane deocamdata la Rapid, cel putin pana la vara.Alexandru Albu este in centrul atentiei in aceste zile. Mijlocasul Rapidului a fost surprins intr-un club din Iasi, alaturi de Andrei Borza (18 ani), dupa esecul din campionat cu Politehnica. ... ...continuare.

Veniturile Telekom Romania Mobile au scazut anul trecut cu 6,4%, la 287 milioane de euro, fata de anul precedent

publicat 2024-02-26 16:45:21 (Money.ro)
Veniturile Telekom Romania Mobile au scazut anul trecut cu 6,4%, la 287 milioane de euro, fata de anul precedent "Telekom Romania Mobile a inregistrat 1,92 de milioane de clienti pe baza de abonament la sfarsitul celui de-al patrulea trimestru din 2023, in crestere cu 3,3% fata de aceeasi perioada a anului precedent, mentinandu-si cresterea timp de 4 ani consecutiv si punand bazele pentru imbunatatirea veniturilor in viitor. In aceeasi perioada, baza totala de clienti a fost de 3,8 milioane, pe fondul unei scaderi a numarului de utilizatori de cartele preplatite", anunta compania.La 31 decembrie 2023,... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.