EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eduard Pap, surprins total de ce a gasit la Otelul Galati: "Nu am mai vazut asa ceva la un alt club!"

publicat 2024-02-24 19:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Eduard Pap, surprins total de ce a gasit la Otelul Galati: Nu am mai vazut asa ceva la un alt club! Eduard Pap (29 de ani), aflat la primul meci in tricoul Otelului Galati, s-a declarat surprins placut de seriozitatea cu care s-au pregatit colegii sai inaintea meciului cu Farul (1-1), in absenta antrenorului Dorinel Munteanu, care se confrunta cu probleme de sanatate.Pap a spus la finalul partidei de pe terenul constantenilor ca nu a vazut un asemenea comportament din partea coechipierilor intr-o situatie asemanatoare la nicio echipa la care a jucat. ... ...continuare.

Ce trebuie sa faci pentru ca friptura sa nu se usuce. Secretele pentru a fi suculenta si delicioasa

publicat 2024-02-24 19:45:04 (Click)
Ce trebuie sa faci pentru ca friptura sa nu se usuce. Secretele pentru a fi suculenta si delicioasa Una dintre cele mai mari provocari din bucatarie consta in gatirea frageda si suculenta a carnii pe care vrem sa o gatim. Exista insa sanse foarte mari ca atunci cand nu este pregatita corect sa ne alegem cu un rezultat final dezamagitor. ...continuare.

Cristina Siscanu face furori cu noua caciula. Nu a fost pe placul copiilor, si nici al fanilor: "E doar pentru impresii?"

publicat 2024-02-24 19:45:04 (Click)
Cristina Siscanu face furori cu noua caciula. Nu a fost pe placul copiilor, si nici al fanilor: E doar pentru impresii? Cristina Siscanu a devenit de ceva vreme tinta criticilor din mediul online, in urma activitati sale constante pe platformele de social media. Astfel, la aproape toate postarile vedetei apar si comentarii mai putin placute, mai ales dupa ce jurnalista a fost criticata pentru anumite tinute purtate, ...continuare.

Unul dintre cele mai asteptate seriale de pe Netflix se lanseaza pe 7 martie. Se preconizeaza ca va rupe topurile si va avea un succes rasunator

publicat 2024-02-24 19:45:04 (Click)
Unul dintre cele mai asteptate seriale de pe Netflix se lanseaza pe 7 martie. Se preconizeaza ca va rupe topurile si va avea un succes rasunator "The Gentlemen" este un proaspat serial creat de Guy Ritchie, compus din 8 episoade si cu Theo James, nominalizat la premiul Emmy, in rolul principal. Aceasta productie va fi disponibila pe Netflix incepand cu 7 martie. ...continuare.

Cele mai pacatoase zodii. Horoscop cu Mihai Voropchievici: "Acesti nativi incearca sa bata recordul la pacate!"

publicat 2024-02-24 19:45:04 (Antena3)
Cele mai pacatoase zodii. Horoscop cu Mihai Voropchievici: Acesti nativi incearca sa bata recordul la pacate! In cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiile care exceleaza la capitolul imoral.  ...continuare.

"Sunt rafturile goale". Motivul pentru care nu mai exista magazine duty-free pe Aeroportul International Henri Coanda

publicat 2024-02-24 19:30:20 (ProTV)
Sunt rafturile goale. Motivul pentru care nu mai exista magazine duty-free pe Aeroportul International Henri Coanda Atmosfera dezolanta în cel mai mare aeroport din tara - Henri Coanda. Toate magazinele sunt închise, pentru ca s-a încheiat contractul cu firma care administra aceste spatii, iar oficialii nu au finalizat procedurile cu noua companie câstigatoare.   ...continuare.

Marea necunoscuta dupa ce Putin a predat trupul lui Navalnii. Familia opozantului asteapta decizia liderului rus

publicat 2024-02-24 19:30:20 (ProTV)
Marea necunoscuta dupa ce Putin a predat trupul lui Navalnii. Familia opozantului asteapta decizia liderului rus Autoritatile ruse au predat, sâmbata, trupul lui Aleksei Navalnîi mamei sale, Liudmila. Însa nu se stie daca familiei i se va permite sa organizeze priveghi si funeralii publice. ...continuare.

Refugiatii ucraineni au protestat impotriva lui Putin in mai multe orase din tara. Mesajul transmis Romaniei

publicat 2024-02-24 19:30:20 (ProTV)
Refugiatii ucraineni au protestat impotriva lui Putin in mai multe orase din tara. Mesajul transmis Romaniei Sute de ucraineni refugiati la noi si-au dat întâlnire în mai multe orase ca sa marcheze doi ani de când rusii i-au bombardat si le-au distrus vietile. Cei aflati pe litoral au protestat în fata Consulatului Rusiei din Constanta.   ...continuare.

Superliga: Farul nu reuseste sa "indoaie" Otelul, dar isi consolideaza pozitia de play-off

publicat 2024-02-24 19:30:18 (Mediafax)
Superliga: Farul nu reuseste sa indoaie Otelul, dar isi consolideaza pozitia de play-off Partida Farul Constanta-Otelul Galati s-a incheiat cu scorul 1-1. Scorul a fost deschis de Constantin Budescu in minutul 31. El a transformat o lovitura de pedeapsa acordata de arbitru dupa consultarea sistemului VAR. Otelul a egalat in minutul 67 prin golul reusit de Frederic. ...continuare.

Efectele scrisului de mana asupra memoriei si invatarii

publicat 2024-02-24 19:30:17 (Jurnalul-National)
Efectele scrisului de mana asupra memoriei si invatarii Angajarea sistemului motor fin pentru a produce litere manual are efecte pozitive asupra invatarii si memoriei ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.