EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Biden vs Putin. Contre verbale absurde

publicat 2024-02-23 10:30:48 (Puterea)
Biden vs Putin. Contre verbale absurde Presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin a comentat declaratia presedintelui SUA Joe Biden, care l-a numit pe liderul rus "fiu de catea nebun". Putin considera invectiva liderului american drept o "reactie adecvata" la o declaratie de-a sa mai veche, din 15 februarie. "M-ati intrebat atunci pe cine prefer ca viitor presedinte al Statelor Unite. Am spus […]The post Biden vs Putin. Contre verbale absurde appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pas mare catre digitalizare! Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat

publicat 2024-02-23 10:30:48 (Puterea)
Pas mare catre digitalizare! Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat, joi seara, 22 februarie, de catre Ministerul Educatiei. Prin intermediul acestuia, profesorii sau viitoarele cadre didactice pot consulta lista posturilor disponibile pana la acest moment, pentru concursul de titularizare. Pe data de 17 iulie 2024, zeci de profesori vor sustine concursul de titularizare.  Inscrierea candidatilor va incepe din 8 mai si […]The post Pas mare catre digitalizare! Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat appeared first... ...continuare.

Judecatorul Ciprian Ghita, de la Curtea de Apel Bucuresti, trimis in judecata disciplinara pentru hartuirea jurnalistilor si abateri disciplinare

publicat 2024-02-23 10:30:47 (Puterea)
Judecatorul Ciprian Ghita, de la Curtea de Apel Bucuresti, trimis in judecata disciplinara pentru hartuirea jurnalistilor si abateri disciplinare Judecatorul Ciprian Ghita, de la Curtea de Apel Bucuresti(CAB), cunoscut pentru plangerile sale controversate impotriva jurnalistilor de la Lumea Justitiei, a fost trimis in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara. Ciprian Alexandru Ghita va fi judecat de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, conform informatiilor furnizate de Lumea Justitiei. Inspectia […]The post Judecatorul Ciprian Ghita, de la Curtea de Apel Bucuresti,... ...continuare.

Spectaculos! Exercitiu antiterorism la Aeroportul Iasi

publicat 2024-02-23 10:30:43 (Puterea)
Spectaculos! Exercitiu antiterorism la Aeroportul Iasi In aceasta dimineata, la terminalul T4 al Aeroportului International Iasi s-a desfasurat un exercitiu complex de securitate, avand ca scenariu neutralizarea unui act terorist. Acest exercitiu a mobilizat forte impresionante din cadrul Serviciului Roman de Informatii, Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, demonstrand eficienta si pregatirea echipelor de interventie in cazul […]The post Spectaculos! Exercitiu antiterorism la Aeroportul Iasi... ...continuare.

ONG: La 2 ani de la inceperea razboiului, sistemul medical din Romania nu e pregatit pentru refugiati

publicat 2024-02-23 10:30:40 (Mediafax)
ONG: La 2 ani de la inceperea razboiului, sistemul medical din Romania nu e pregatit pentru refugiati Asociatia Moaselor Independente (AMI) arata ca, la doi ani de la inceperea razboiului din Ucraina, sistemul public medical din Romania inca nu este pregatit pentru integrarea refugiatilor, iar persoanele vulnerabile in continuare nu au acces la servicii medicale vitale si la servicii esentiale pentru sanatatea reproducerii. ...continuare.

Motivul pentru care Mioara Roman si Petre Roman au divortat. Nu au mai vorbit si nu s-au mai intalnit deloc dupa despartire

publicat 2024-02-23 10:30:37 (Libertatea)
Motivul pentru care Mioara Roman si Petre Roman au divortat. Nu au mai vorbit si nu s-au mai intalnit deloc dupa despartire Mioara Roman si Petre Roman au avut o casnicie fericita timp de 30 de ani. In anul 2007, cei doi au divortat, iar in 2009 fostul premier al Romaniei deja se casatorise cu cantareata de muzica usoara Silvia Chifiriuc, alaturi de care e si acum. Jurnalist de radio, traducatoare si profesoara de Limba si Civilizatia […] ...continuare.

Maria Lungu a fost eliminata de la Survivor All Stars, in urma duelului cu Alexandra Ciomag. "Am planuri mari"

publicat 2024-02-23 10:30:37 (Libertatea)
Maria Lungu a fost eliminata de la Survivor All Stars, in urma duelului cu Alexandra Ciomag. Am planuri mari In editia de aseara, 22 februarie, Survivor All Stars, Maria Lungu a pierdut duelul cu Alexandra Ciomag si a fost eliminata din competitie. Cele doua fete s-au duelat dupa ce Faimosii au pierdut in fata Razboinicilor. Maria Lungu si Alexandra Ciomag au fost cele doua concurente care s-au luptat pentru a ramane in competitie, insa […] ...continuare.

Recalcularea pensiilor. Documentul necesar la casele de pensii. Marius Budai: "Trebuie dus din proprie initiativa!"

publicat 2024-02-23 10:30:35 (Jurnalul-National)
Recalcularea pensiilor. Documentul necesar la casele de pensii. Marius Budai: "Trebuie dus din proprie initiativa!" Recalcularea pensiilor va intra in vigoare de la 1 septembrie 2024, potrivit noului act normativ, ale carui norme de aplicare au fost publicate recent. ...continuare.

Colliers: 2023 a fost unul dintre cei mai dinamici ani din ultimul deceniu in ceea ce priveste livrarile pe piata de retail

publicat 2024-02-23 10:30:33 (Income-Magazine)
Colliers: 2023 a fost unul dintre cei mai dinamici ani din ultimul deceniu in ceea ce priveste livrarile pe piata de retail  Anul 2023 s-a incheiat cu unul dintre cele mai bune rezultate din 2011 incoace in ceea ce priveste livrarile de noi proiecte de retail, adaugand aproximativ 220.000 de metri patrati la suprafata totala de retail, mai mult decat dublu comparativ cu ultimii doi ani, potrivit raportului de piata anual publicat de Colliers. Atat pentru retaileri, […] ...continuare.

Dupa Google si Apple, Microsoft introduce noi functii de editare foto bazate pe AI

publicat 2024-02-23 10:30:28 (Go4IT)
Dupa Google si Apple, Microsoft introduce noi functii de editare foto bazate pe AI Microsoft introduce noi functii de editare foto pe baza de AI in aplicatia Photos, destinate utilizatorilor de Windows 10 si dispozitivelor Arm64. Actualizarea vine, cel mai probabil, in contextul in care alti giganti tehnologici precum […]Articolul Dupa Google si Apple, Microsoft introduce noi functii de editare foto bazate pe AI apare prima data in Go4IT. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.