EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Regizori" de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro

publicat 2024-04-10 21:00:19 (Puterea)
Regizori de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Arges au destructurat o retea infractionala specializata in regizari de accidente auto. Sapte persoane au fost retinute. Oamenii legii au destructurat o retea de "regizori" de accidente auto, in judetul Arges. Sapte persoane au fost retinute, fiind acuzate de faptul ca ar fi cerut si primit bani de la societati […]The post "Regizori" de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O femeie a fost ucisa de sot cu ciocanul de snitele, in Arges. Barbatul a fost denuntat chiar de mama lui

publicat 2024-04-10 10:45:07 (Antena3)
O femeie a fost ucisa de sot cu ciocanul de snitele, in Arges. Barbatul a fost denuntat chiar de mama lui Un barbat din Arges a fost arestat preventiv, dupa ce si-a ucis sotia in varsta de 39 de ani cu ciocanul de snitele. ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti si alte judete din tara la camatari si traficanti de persoane. Cum actiona gruparea infractionala

publicat 2024-04-10 10:15:20 (ProTV)
Perchezitii in Bucuresti si alte judete din tara la camatari si traficanti de persoane. Cum actiona gruparea infractionala Procurorii si politistii fac, miercuro, 13 perchezitii în Bucuresti si în judetele Arges si Dâmbovita, la percoane suspectate de camata si trafic de persoane.   ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti si judetele Arges si Dambovita, la persoane suspectate de camata si trafic de persoane

publicat 2024-04-10 10:00:27 (Libertatea)
Perchezitii in Bucuresti si judetele Arges si Dambovita, la persoane suspectate de camata si trafic de persoane Gruparea aflata in vizorul autoritatilor acorda imprumuturi cu dobanzi mari, agresa datornicii pentru recuperarea banilor si racola cersetori din Gara de Nord pe care ii forta sa lucreze in folosul ei, relateaza News.ro. In total, politistii si procurorii au facut, miercuri, 10 aprilie, 13 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Arges si Dambovita, la […] ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti, Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane

publicat 2024-04-10 09:30:11 (Jurnalul-National)
Perchezitii in Bucuresti, Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane Politistii si procurorii fac miercuri dimineata 13 perchezitii in Bucuresti si in judetele Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane. Acestia ar fi dat imprumuturi cu dobanzi de 50-100%, iar pentru recuperarea datoriilor ar fi apelat la amenintari si violenta fizica. ...continuare.

PSD si PNL nu mai tin cont de standardele de integritate in alegeri. Care sunt candidaturile controversate

publicat 2024-04-09 22:00:27 (Mediafax)
PSD si PNL nu mai tin cont de standardele de integritate in alegeri. Care sunt candidaturile controversate Odata intrate in febra alegerilor comasate, partidele politice, in special cele aflate la guvernare, sunt in cautarea unor candidati cu sustinere electorala. Vanatoarea a ajuns atat de mare, incat dusmanii politici de ieri sunt camarazii de azi, iar liderii controversati nu mai sunt atat de problematici, daca acestia candideaza din partea partidului care trebuie. Un exemplu e in judetul Arges, unde acum doi ani Alina Gorghiu facea petitii publice ca sa-l dea afara din Parlament pe deputatul... ...continuare.

"Sanatatea e prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argesenii", afirma Alina Gorghiu

publicat 2024-04-09 16:47:22 (Puterea)
Sanatatea e prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argesenii, afirma Alina Gorghiu Ministrul Justitiei Alina Gorghiu, senatoar PNL, aflata in judetul Arges, subliniaza ca "sanatatea e top prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argesenii". Ea subliniaza ca, in prezent, pentru argesenii care au o problema de sanatate, solutia o reprezinta o masina care sa-i tansporte rapid la unul dintre spitalele din Bucuresti. "Cel mai bun prieten al […]The post "Sanatatea e prioritate pentru noi, PNL, pentru noi, argesenii", afirma Alina Gorghiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Criminalul bisericos. A furat o carte de rugaciuni de la vecinii sai batrani, dar a facut macel

publicat 2024-04-08 16:00:02 (Adevarul)
Criminalul bisericos. A furat o carte de rugaciuni de la vecinii sai batrani, dar a facut macel Un barbat din Arges a atacat cu levierul doi varstnici si a furat din locuinta lor o carte de rugaciuni in care cuplul isi tineau economiile. Agresorul a creat o diversiune in incercarea sa de a nu ajunge dupa gratii. ...continuare.

Accident cumplit in Arges

publicat 2024-04-08 09:00:23 (Jurnalul-National)
Accident cumplit in Arges Doua camioane si doua autoturisme au fost implicate intr-un accident pe o sosea din Arges. In urma impactului, o masina a iesit de pe sosea. Accidentul a avut loc luni dimineata. ...continuare.

Padure plantata de la zero, in orasul domnesc. Sute de voluntari, mii de puieti, cateva ore

publicat 2024-04-07 10:45:05 (Adevarul)
Padure plantata de la zero, in orasul domnesc. Sute de voluntari, mii de puieti, cateva ore O intreaga padure a fost plantata sambata, 6 aprilie 2024, pe trei hectare, in orasul Curtea de Arges (Arges). Initiativa apartine Asociatiei "Ajut deci exist", conduse de Andreea Tamas, terapeut si psiholog. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.